Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin bize de moral olursun canım.

Selam canım sen nasılsın? Daha iyimisin?sancın,kasılmaların ne alemde?

Dün gittim dktor usg ye sokmadı.. sadece konuştuk.. koyu renk oldugu sürece korkma.. aktif kanama yok, taze kan değil dedi..
bugun 5.ci gun hala az az devam ediyo.. İnşalla en kısa zamada geçer..

Dün gittim dktor usg ye sokmadı.. sadece konuştuk.. koyu renk oldugu sürece korkma.. aktif kanama yok, taze kan değil dedi..
bugun 5.ci gun hala az az devam ediyo.. İnşalla en kısa zamada geçer..

Kızlar selam neler yapıyorsunuz kanamalrınız,sancılarınız,keyifleriniz ne alemde?umarım hersey yolundadır.ncb,yagmursuyu napiyosunuz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor umarım bir sorun yoktur..

Ben bugun doktordan geldim.. Maşallah bebek gayet iyi 7 cm olmuş..
Kahverengi akıntılarım hala devam.. Doktor yatmaya devam et dedi..9 ay bile sürenler vr dedi.. Plasentamın yerini falan sordum daha belli olmaz dedi..

Bide cinsiyetini de erkeğe benziyo dedi..

maaşallah canım. önemli olan bebişin iyi olması.belli ki kanamalar ona hiç zarar vermiyor.sen plasentayı falan düşünme. previa'da bu kadar erken kanama başlamaz.

Kızlar nasılsinız?herkes riskli donemi atlatmıştır inşallah.
Yağmursuyu lekeler ne alemde?inşallah bitmiştir.havalar oldukça bunaltıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada ncbden uzun zamandir ses yok.faceden de buradan da ms attım.umarım iyidir..

Merhaba sanırım ben de hamileler gurubundayım.Doktorlar hamilesin dediler ama önceki düşüğümden dolayı bebğin kalp atışını duyana dek hamile olduğuma inanmıyorum.Tabi bu arada hamile olduğumu öğrendiğimde kahverengi akıntılar geldi.Progestan verdi doktor günde iki kere.Ve istirahat.Hiç kalmayacaksın demediği için arada evin içinde geziniyorum ama doktora gitmek dışında dışarı çıkmıyorum.Kahverengi lekelenmelrim kesildi çok şükür.İki hafta sonra doktora gideceğim. umarıım o zamana kadar bir sorun çıkmaz.Umarım sizlerde de çıkmaz sorun olmaz.Ben yatmaktan çok sıkıldım ama...

meraba bende ilk bebeğime hamileyim 6 haftalığım ama malesef kanamam var ve de kalp atımı yavaş: dualarınızı bekliyorum

kızlar hepinize slm pepukeciğim eşim görmüş faceden msj ını giremiyorum ne zmandır benim durumum aynı ağrı ve kasılmalarım hala çok var bekliyorum işte bi sabırla geçicek diye evde net yok giremiyorum bu yüzden dışarıda çıkamıyorum öle dr dışında malum zor bi süreç sen nasılsın ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız kanamalar ne alemde inanın o günler bile o kadar kolay geçmişki bugünlerin yanında kanamada neymiş diyorum şimdi inşallah sonunda hepsi için aynı şeyi deriz hepbirlikte hepinizin dualarına ihtiyacım var kızım daha çok küçük büyümesi gerekiyo ...kendinize ii bakın fırsat bulursam yine girerim eşimde kızdı neti bağlatmıyo eve çok araştırıyorum diye hepinizi çok öptümm bebişlere dikkatttt

Pepukeacim ben Çok şükür iyiyim.. Maşallah 2-3 gundur lekelenmelerim de kesildi.. İnşallah bundan sonra başka bi sorun cıkmaz..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..

Merhaba kızlar; bende hamileyim Sat 25 mayıs 6 haftaya denk geliyor, ilk gebeliğim ve düşük tehlikem varmış...4-5 hafta arası hafif lekenlemeler oldu sanırım adet oluyorum dedim ve

önemsemedim, sonrasında dr a gittiğimde %80 düşük olacak ama progeteron takviyesi yapalım dedi, 1 iğne yaptı ve hap verdi, sanrım ilaç dokundu ilk gece göğüslerimin ağrısından

uyuyamadım,ertesi gün gittiğimde vajinal jel verdi, ama hala lekenmeler geçmedi, zaman zaman kahve telvesi gibi oluyor, bazende bordo gibi, kaç gündür wc ye gitmekten korkar oldum

kanama görcem diye ama malum sürekli tuvaletteyim.....Bu arada mide bulantısı falan da yaşamıyorum sadece ara ara başım dönüyor, bide sürekli uzanıyorum ayağa kalkmamaya

çalışıyorum ...Salı günü tekrar gidecem dra çok tedirginim ne olur bi bilgisi olan varsa yada bu belirtileri yaşayan yardımcı olursa çok sevinirim..........

Kızlar bana bir kaç kelime yazacak kimse yok mu? ne olur çok ihtiyacım var, stresten uyku da girmiyor gözüme, yarına kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum (((((((((

benimde sat 26 mayıs,geçen hafta perşembe kanamam oldu,sabah doktora gittim,düşük tehlikesi var dedi.1 hafta istirahatla progeston verdi.ihtiyaç harici yerimden kalkmıyorum.ama bebeğimin kalp atışlarını gördük daha duyamadık,cuma günü tekrar gidicem.kahverengi akıntı sürekli geliyo ve kasıklarımda sancım devam ediyo.doktor çok riskli değil dedi.bide faranjit oldum,şimdi bitti ama lanet olası balgam kaldı boğazımda ve 2 gündür sürekli öksürüyorum.doktoruma sordum öksürmeyle bebeğe zarar vermezsin dedi.bol bol sıvı tüket dedi.cumayı bekliyorum,inşallah bebeğim tutunacak ve ben onu kucağıma alıcam.
bu arada bende de mide bulantısı yok ama inanılmaz uyku yapıyo,sürekli uyuyorum yine de zaman geçmek bilmiyo.

Geçmiş olsun umarım her şey gönlünce olur...Sanırım bizde problem var, geçen cuma kan geldi diye doktora gittim vajinadan ultrasonla baktı siyah bi nokta gördü ama kese yok dedi, salı günü mutlaka görmemiz lazım dedi...Ama benim hiç umudum yok, kahverengi akıntının yanında zaman zaman kanlı akıntıda geliyor, buda çok canımı sıkıyor...

bende bugün itibariyle 11 haftalık hamileyim.bebeğimi 5. haftanın içinde öğrendim.öğrendiğimin 2.günü sancı ve kanama başladı hemen hastane geldik ve 3 gün yattım rahimde 3günün sonunda hala kan vardı sabah akşam prognex 200 mg hapı ve iğnesini oldum 1 hafta da evde yattım sadece lavabo için kaltım.doktor 1 hafta sonunda rahimdeki tüm kanın çekildiğini söyledi bize.seni çok iyi anlıyorum her tuvalletten sonra iç çamaşırını kontrol etmek çok acı korkudan gitmek istemiyordum.

Sanada çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...Senin kanaman ne zaman bitti tam olarak, bide bana dr hastaneye yatırayım demedi, sadece dinlen ve ilaçlarını almayı ihmal etme dedi...Gerçi çok umutsuz davrandı bende hep kendimi kötüye hazırladım... Artık yarın belli olacak herşey bekleyip göreceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…