Pepukecim inşallah yarın gidyorum doktra.. Doktor acık kırmızı ve aktif kanamaolmadıgı sürece korkma, artma olursa hemen gel dmeişti.. Benimde tek tesellim su an koyu renk ve lekelenme seklinde olması.. İnşallah bende dediğin gibi sağsaim kavusrum bebeğime.. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..
kızlar slm bende bayağıdır giremiyorum nasıl oldunuz pepukeciğim plesentanın aynı durumda olmamasına sevindim yağmur suyu pepukeninde demiş olduğu gibi taze kanama olmadığı sürece kanamadan korkma en basit örnek ben sürekli lekelenme yaşadım ilaçlarını ihmal etme yeterki Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben bugun doktordan geldim.. Maşallah bebek gayet iyi 7 cm olmuş..
Kahverengi akıntılarım hala devam.. Doktor yatmaya devam et dedi..9 ay bile sürenler vr dedi.. Plasentamın yerini falan sordum daha belli olmaz dedi..
Bide cinsiyetini de erkeğe benziyo dedi..
Durumlar nsıl kızlar.?
Merhaba kızlar; bende hamileyim Sat 25 mayıs 6 haftaya denk geliyor, ilk gebeliğim ve düşük tehlikem varmış...4-5 hafta arası hafif lekenlemeler oldu sanırım adet oluyorum dedim ve
önemsemedim, sonrasında dr a gittiğimde %80 düşük olacak ama progeteron takviyesi yapalım dedi, 1 iğne yaptı ve hap verdi, sanrım ilaç dokundu ilk gece göğüslerimin ağrısından
uyuyamadım,ertesi gün gittiğimde vajinal jel verdi, ama hala lekenmeler geçmedi, zaman zaman kahve telvesi gibi oluyor, bazende bordo gibi, kaç gündür wc ye gitmekten korkar oldum
kanama görcem diye ama malum sürekli tuvaletteyim.....Bu arada mide bulantısı falan da yaşamıyorum sadece ara ara başım dönüyor, bide sürekli uzanıyorum ayağa kalkmamaya
çalışıyorum ...Salı günü tekrar gidecem dra çok tedirginim ne olur bi bilgisi olan varsa yada bu belirtileri yaşayan yardımcı olursa çok sevinirim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?