arkadaşlar; endoskopik kaş kaldırma olan var mı

Ayy bi kaş kaldırma 2500se diğer işlemleri düşünemiyorum. Off ne masraflar çıkacak başımıza ilerde bilmiyorumkismile

bişe sorucam o dolgu kalıcı mı yoksa sürekli tekrarlamak mı lazım? ben dolgu değilde botoks la kaldırılıo sanıodum ama dolguysa daha iiymiş benim yaşım gnç ama kalkık kaşları çok sevdiim için sadece yaptırmak istiorumdaa:)

merhaba herkese arkadşlar ,endoskopik kaş kaldırma ile ilgili bir sı-onuca varılamamış yada yaptıran oldumu aranızda acaba ?debneyimlerinize ihtiyacım var!!yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bilgi icin hala bekleniliyor..Olan Arkadaslar lütfen kendini olmayanlarin yerine koysun. Anca tecrübelerimizi paylastikca burasi bir anlam kazanir..

Bilgi icin hala bekleniliyor..Olan Arkadaslar lütfen kendini olmayanlarin yerine koysun. Anca tecrübelerimizi paylastikca burasi bir anlam kazanir..

bugün endoskopik kaş kaldırma oldum açıkçası ameliyat anından değil sonrasından korkum daha fazlaydı istediğim sonucu alabilcekmiyim ya da iyileşme dönemi nasıl olacak diye genel anestezi ile oldum doktoruma yukarı doğru kas istemıyorum dedim hafif yanlara doğru daha gergin olsun dedım zaten o da yukarıya çıkarmıyor kaşları yapay duruyor diye ama ben yinede özellikle vurguladım birde kaşıma yağ enjeksiyonu yaptı çıktıgımda anestezi etkısı geçince ayna istedim ve gozlerim daha çekik ve güzel görünüyordu o an bile kaşlarım hiç yapay durmuyordu tam ustunu bantlamışlar ona rağmen onunda dışında hiç şişlik yoktu yani yağ enjeksiyonu nedeni ile var ama onu bir tek ben dokununca hissediyorum görüntüde bişe yok bantlar dışınd saçlı deri içinde küçük kesi olduğu için onlarda görünmüyor yani sanki şak diye yaptı suan çok az göz kenarımda kırmızılık var ama pembe gibi çok hafif iki güne geçiçek bisey kısacası memnun kaldım hemde ilk günüm olmasına rağmen 1 haftaya daha iyi durur dedi ama ben şimdi bile sevdim yaptırmayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum doktorda önemli tabi başka bir doktorla daha görüşmeye gitmiştim benim doktorumdan daha az fiyat söylemesine rağmen adama güvenemedim ki aslında iyi bir doktor ama bu konularda bazı isimler var ki madem bir kez yaptırcam en iyisi olsun diyosun yeni üye olduğum için isim verebiliyormuyum bilmiyorum ama istediğinizi anlayacak ve yapabilecek bir doktorla korkulacak bir ameliyat değilmiş

çok gecmı olsun ne guzel boyle memnun olan bırılerını görmek artı doktorlara ınanmıyan bırı olarak bunu duyduğuma sevındım

çok gecmı olsun ne guzel boyle memnun olan bırılerını görmek artı doktorlara ınanmıyan bırı olarak bunu duyduğuma sevındım

Teşekkür ederim canım doktorlara inanma konusunda bende hep tereddütlüyümdür hatta doktoruma güvenmeme rağmen genel yapmayın lokal yapsanız olmazmı dedım ki deme amacım tamamen müdahale edebilme hani yukarı falan kaldırır seytan gibi olur diye yukarı değil yana heh biraz daha tamam falan demeyi düşünüyordum :) lokal yapamam genel olur dedi o an stres geldi uyuyup uyanıcam ve nası birşeyle karşılasıcam bilmiyorum elleriyle kaşlarımı yana tutup gerdi böyle olacak yukarı istesende yapmam zaten dedi zaten artık yapacak bise yok beni aldılar odaya sakinleştirici verdiler önce damardan, baş dönmesi ve biraz harektlerde yavaslık oluyor sonra birden sıcak bastı beni nefesim daraldı oksijen maskesi taktılar bide ama oksijen daha gelmiyor plastiğin kokusu var sadece astım var birde bende iyice darlandım kaltım burası çok sıcak (ki değil) sanki nefes alamıyorum bunu çıkarsam olurmu (oksijen maskesi) anestezi uzmanı gülerek gel çıkaralım senin anestezinide verelim dedi çıkardılar uzan diyorlar ama vazgecesim var ben suanda vazgecsem olur mu diye sormayı falan düşünüyorum bir korkum daha var şu anestezi filmi yüzünden hani kıpırdıyamıyosun ama her acıyı hissediyosun o geliyor aklıma bide sakinleştiriciye rağmen düşüncelerime bak en son oydu sonra gözümü açtım bitmişti :) bunları ayrıntılı yazıyorum çünkü olmadan önce bende çok arastırdım olan birinden nasıl oldu istediği gibi oldumu diye meraklarım vardı olmayı düşününlere açıklayıcı olur umarım bence korkulacak bir sey yokmus

Öncelikle sana COOOOOOOOOK tesekkür ediyorum. Sonrasinda..bir kac sorum olabilir :)
Özelden yazmak istiyorum, ama henüz mesaj sayisini doldurmadigim icin.. yazamiyorum
Kimde/hangi hastahanede oldugunu ne kadar verdigini, kac gün kaldigini/kalmak zorunda oldugunu ögrenebilirmiyim?
(Mümkünse hangi doktorlarla görüstügünüde ..) Istersen özelden cevap verebilirsin bana..

Tekrar tesekkürler..

:)) bende yeni uye olduğum için özelden yazamıyorum sanırım, teoman doğana oldum zaten anlaşmalı hastanelerle çalışıyor çoğu doktor anlaşmalı olduğu için bende amerikanda oldum sabah 11de girdim yaklasık 2 saat sürmüş ameliyat ama iki işlem yapıldı, sadece kas kaldırma daha kısa surer hastanede kalmadım aynı gün taburcu oluyosun ben saat 4 civarı çıkmıştım genel anestezi ile yaptığı için anestezi etkisinin geçmesi zaten ıkı saati buldu fiyat konusu biraz değişken sanırım ben iki işlem için 7500 tl verdim yarı fiyatınada bulabilirdim hatta belki yine aynı sonuc olurdu bilmiyorum ama niyeyse ne istediğimi anladığını hissettiğim için güvendim ve iyki yaptırmışım zaten doktorla görüşmeden anlıyamıyosun sen sadece kaş kaldırma mı istiyorsun?

Bende kaşlarımı kaldırtıcam araştırdım, en düzgünü gene endeskobik yani kalıcı olan, ip askı zamanla tekrar eski haline geliyormuş kaşlar verdigim paraya yazık botox denedim kaşlarım için hiç faydasını görmedim en iyisi endeskobik bence

ayestfan Gecmiş olsun arkadaşım darısı bana bende düşünüyorum nerde kime yaptırdınız ameliyatınızı üçreti ne? acaba

Iki islem demissin, hangi iki islem? Hastaneden hemen cikmissin ameliyat oldugun belli olmuyormuydu? Sislikler/morluklar ne durumda/durumdaydi? Ameliyata kimler girdi? Sakincasi yoksa baska hangi doktorlarla görüstügünü ve fiyat verdiyseler onuda ögrenebilirmiyim? Resim koyma imkanin var mi?
Bu arada cok gecmis olsun umarim sonuc istediginden daha güzel olur.

iki işlem biri kaş kaldırma biride yağ enjeksiyonu yani kaş altına birazda yağ enjeksiyonu yaptı ameliyat kalmanı gerektirecek bir şey olmadığı için aynı gün taburcu oluyorsun tabiki belli oluyordu bandajlar vardı tam kaşımın üstünde ve gözlerim çekik duruyordu ama şişlik ve morluk çok yoktu hafif pembemsi bir kızarıklık oldu gözümün kenarında o da ıkı uc gun sora renk değiştirdi gecti zaten makyajla kapatılıyordu bandajlar uc gün sonra çıktı kimse anlamadı fiyat evet biraz pahalı ama ben teoman doğandan baskasına yaptırmak istemedim diğer görüştüğüm doktor tayfun turkaslandı 3500 4000 civarı cunku onun anlaşmalı hastanesi karşıda o yüzden daha uygun demişti iyi bir doktor olabilir ama güven meselesi iste sonra başka doktorla görüşmeye gerek duymadım resim koyamıyorum maalesef..

Bilgi icin tskler..

Resim koyabilseydin iyi olurdu..en azindan karar vermekte cok yardimci olurdu, heleki bahsettigin doktorda..
Ama istemiyorsanda zorlayacak degiliz tabi..
Sadece bu iki doktorlami görüsmüstün? Sakincasi yoksa yasini ögrenebilirmiyim? Ameliyatina doktorla birlikte kac kisi girdi?

Başka endoskopik kaş kaldırma yaptıran yokmu resim koysanız ve görsek ? Bende yaptırmayı düşünüyorum yaptıran biriyle konuşsam biraz bilgi sahibi olsam...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…