canım dolgu enjekte ettırsene ne dıye amlıyat oluyorsun
egerkı gozun dısa dogru 1/2 sını kapatmamıssa gozkapagın
yanı mehmet aslantugun gozkapaklarını bılırsınız
o sekıl olmamıssan henuz en ıyı onerı sana dolgu yaptırmak
bende var kaşımda dolgu
kalkıyor bayagı
kalan ılacı da saga sola koysun
orta yüz germe + endoskapik kas kaldırma ıkısı kac lıra acaba teomanda
orta yüz germe + endoskapik kas kaldırma ıkısı kac lıra acaba teomanda
Bilgi icin hala bekleniliyor..Olan Arkadaslar lütfen kendini olmayanlarin yerine koysun. Anca tecrübelerimizi paylastikca burasi bir anlam kazanir..
bugün endoskopik kaş kaldırma oldum açıkçası ameliyat anından değil sonrasından korkum daha fazlaydı istediğim sonucu alabilcekmiyim ya da iyileşme dönemi nasıl olacak diye genel anestezi ile oldum doktoruma yukarı doğru kas istemıyorum dedim hafif yanlara doğru daha gergin olsun dedım zaten o da yukarıya çıkarmıyor kaşları yapay duruyor diye ama ben yinede özellikle vurguladım birde kaşıma yağ enjeksiyonu yaptı çıktıgımda anestezi etkısı geçince ayna istedim ve gozlerim daha çekik ve güzel görünüyordu o an bile kaşlarım hiç yapay durmuyordu tam ustunu bantlamışlar ona rağmen onunda dışında hiç şişlik yoktu yani yağ enjeksiyonu nedeni ile var ama onu bir tek ben dokununca hissediyorum görüntüde bişe yok bantlar dışınd saçlı deri içinde küçük kesi olduğu için onlarda görünmüyor yani sanki şak diye yaptı suan çok az göz kenarımda kırmızılık var ama pembe gibi çok hafif iki güne geçiçek bisey kısacası memnun kaldım hemde ilk günüm olmasına rağmen 1 haftaya daha iyi durur dedi ama ben şimdi bile sevdim yaptırmayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum doktorda önemli tabi başka bir doktorla daha görüşmeye gitmiştim benim doktorumdan daha az fiyat söylemesine rağmen adama güvenemedim ki aslında iyi bir doktor ama bu konularda bazı isimler var ki madem bir kez yaptırcam en iyisi olsun diyosun yeni üye olduğum için isim verebiliyormuyum bilmiyorum ama istediğinizi anlayacak ve yapabilecek bir doktorla korkulacak bir ameliyat değilmiş
çok gecmı olsun ne guzel boyle memnun olan bırılerını görmek artı doktorlara ınanmıyan bırı olarak bunu duyduğuma sevındım
bugün endoskopik kaş kaldırma oldum açıkçası ameliyat anından değil sonrasından korkum daha fazlaydı istediğim sonucu alabilcekmiyim ya da iyileşme dönemi nasıl olacak diye genel anestezi ile oldum doktoruma yukarı doğru kas istemıyorum dedim hafif yanlara doğru daha gergin olsun dedım zaten o da yukarıya çıkarmıyor kaşları yapay duruyor diye ama ben yinede özellikle vurguladım birde kaşıma yağ enjeksiyonu yaptı çıktıgımda anestezi etkısı geçince ayna istedim ve gozlerim daha çekik ve güzel görünüyordu o an bile kaşlarım hiç yapay durmuyordu tam ustunu bantlamışlar ona rağmen onunda dışında hiç şişlik yoktu yani yağ enjeksiyonu nedeni ile var ama onu bir tek ben dokununca hissediyorum görüntüde bişe yok bantlar dışınd saçlı deri içinde küçük kesi olduğu için onlarda görünmüyor yani sanki şak diye yaptı suan çok az göz kenarımda kırmızılık var ama pembe gibi çok hafif iki güne geçiçek bisey kısacası memnun kaldım hemde ilk günüm olmasına rağmen 1 haftaya daha iyi durur dedi ama ben şimdi bile sevdim yaptırmayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum doktorda önemli tabi başka bir doktorla daha görüşmeye gitmiştim benim doktorumdan daha az fiyat söylemesine rağmen adama güvenemedim ki aslında iyi bir doktor ama bu konularda bazı isimler var ki madem bir kez yaptırcam en iyisi olsun diyosun yeni üye olduğum için isim verebiliyormuyum bilmiyorum ama istediğinizi anlayacak ve yapabilecek bir doktorla korkulacak bir ameliyat değilmiş
Öncelikle sana COOOOOOOOOK tesekkür ediyorum. Sonrasinda..bir kac sorum olabilir :)
Özelden yazmak istiyorum, ama henüz mesaj sayisini doldurmadigim icin.. yazamiyorum
Kimde/hangi hastahanede oldugunu ne kadar verdigini, kac gün kaldigini/kalmak zorunda oldugunu ögrenebilirmiyim?
(Mümkünse hangi doktorlarla görüstügünüde ..) Istersen özelden cevap verebilirsin bana..
Tekrar tesekkürler..
:)) bende yeni uye olduğum için özelden yazamıyorum sanırım, teoman doğana oldum zaten anlaşmalı hastanelerle çalışıyor çoğu doktor anlaşmalı olduğu için bende amerikanda oldum sabah 11de girdim yaklasık 2 saat sürmüş ameliyat ama iki işlem yapıldı, sadece kas kaldırma daha kısa surer hastanede kalmadım aynı gün taburcu oluyosun ben saat 4 civarı çıkmıştım genel anestezi ile yaptığı için anestezi etkisinin geçmesi zaten ıkı saati buldu fiyat konusu biraz değişken sanırım ben iki işlem için 7500 tl verdim yarı fiyatınada bulabilirdim hatta belki yine aynı sonuc olurdu bilmiyorum ama niyeyse ne istediğimi anladığını hissettiğim için güvendim ve iyki yaptırmışım zaten doktorla görüşmeden anlıyamıyosun sen sadece kaş kaldırma mı istiyorsun?
Iki islem demissin, hangi iki islem? Hastaneden hemen cikmissin ameliyat oldugun belli olmuyormuydu? Sislikler/morluklar ne durumda/durumdaydi? Ameliyata kimler girdi? Sakincasi yoksa baska hangi doktorlarla görüstügünü ve fiyat verdiyseler onuda ögrenebilirmiyim? Resim koyma imkanin var mi?
Bu arada cok gecmis olsun umarim sonuc istediginden daha güzel olur.
iki işlem biri kaş kaldırma biride yağ enjeksiyonu yani kaş altına birazda yağ enjeksiyonu yaptı ameliyat kalmanı gerektirecek bir şey olmadığı için aynı gün taburcu oluyorsun tabiki belli oluyordu bandajlar vardı tam kaşımın üstünde ve gözlerim çekik duruyordu ama şişlik ve morluk çok yoktu hafif pembemsi bir kızarıklık oldu gözümün kenarında o da ıkı uc gun sora renk değiştirdi gecti zaten makyajla kapatılıyordu bandajlar uc gün sonra çıktı kimse anlamadı fiyat evet biraz pahalı ama ben teoman doğandan baskasına yaptırmak istemedim diğer görüştüğüm doktor tayfun turkaslandı 3500 4000 civarı cunku onun anlaşmalı hastanesi karşıda o yüzden daha uygun demişti iyi bir doktor olabilir ama güven meselesi iste sonra başka doktorla görüşmeye gerek duymadım resim koyamıyorum maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?