merhaba hatun. ben yaptırmadım ama doktorun verdiği bilgiye ve resimlere göre basit bir ameliyatmış. kaş ile saç arasındaki mesafe fazla olmayanlarda daha çok toparlamam sağlıyormuş mesafe ne kadar uzun olursa etkisi o kadar az yani. benim mesafe kısa olduğu için çok ii olucağını söyledi ama ben burun kenarımdan şikayetçiyim daha çok o yüzden fazla üstünde durmaadım. oaln kişler olsa tabi daha olcak tecrübe açısından ben de endolift yaptıran arıyorum ama bulamadım.( o daha küçük bi operasyon çünkü
sağol denizkızı,, endolifting nasıl bi operasyon bilmiyorum ama araştırıcam,, bana botoks diyolar, ben 33 yaşındayım sarkma var ama 1 tane bile kırışıklık yok,genetik işte kırışmıyoruz sarkıyoruz !!!!
denizkızı ulvi güner sana fiyat verdimi endolift için 3 5 yıl dayanıyomuş bu yöntem benim merak etğim bu 3 5 yıl sonra ne şiklde etkisnin geçeceği birden mi düşücek kaşlar yoksa yerçekimene bağlı bi düşmemi olucak dedikelrine göre yerçekime bağlı bir düşme olucakmş ayrıca tuncer özalp diye bir doktorla görştm happy lift diye bir şey uyguluyormuş ve telefonda ömür boyu kalıcı dedi aklım karıştı fiyatıda 1000tl doktor ücreti+400e malzemeymiş bence ameliyattan önce alternatif tedaviler denebilir sonuçta ameliyatda olsa yerçekime bağlı yine devam edicek ki yerçekiminden en çok etkilenen bölge kaşlarmış
denizkızı ulvi bey gerçekten çok pahalıymş ameliyat benim için son çare çünkü ben sadece kaşlarımın uç kısımları kalksın istyrm o yüzden sanrım happy lifti denicem ama ondada ehli ellerde yapılmazsa deri altı sinirlere zarar verilebiliyormuş...
tamam cnm paylaşalım görüşmelrimiz fikir olmuş olur...
geçen sene dr.teoman doğan 2500 tl demişti bana, sadece end.kaş kaldırmaya.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?