Arkadaşlar eniştem beni taciz ediyor

Toplasip enisteyi dovelim mi
Kaldigin odaya kayit cihazi yerlestir ve enisten seni ellerken videoya cek kanitin olsun

bunu d

bunu düşündüm ama daha kötü olur diye cesaret edemedim

Bu işler kıpraşmayla olmaz... tepkini açık ve net koyacaksın, gerekirse dünyayı başına yıkacaksın... tabi fake değilsen..

alla alla sende arka koltukta otur..
madem bulduğunda elliyo ne yanına oturuyon arabada.. evinede gitme kalmaya ..
Yani ablasi otursun kocasının yaninda ay boyle konular benim midemi bulandiriyor senin enisten nasil 17 yasinda evli 12 yasinda daha kucucuk cocuksun nasil burda konu acabiliyorsun bide gayet fesih dille

Yani ablasi otursun kocasının yaninda ay boyle konular benim midemi bulandiriyor senin enisten nasil 17 yasinda evli 12 yasinda daha kucucuk cocuksun nasil burda konu acabiliyorsun bide gayet fesih dille
önce dikkatli oku derim ben 17 yasındayım eniştem bana 12 yasından beri taciz etmeye kalkısıyo

uyuduğumu sanıyordu ilk önce ama uyumuyordum
tamam da ona 5 yil olmus
5 yilidr devam ediyor diyorsun
zihinsel ozurlu deilse bi insan anlar taciz edildiginiz
enisten zihinsel ozurlduru bekki, ablana soylemelisin
( insallah konu fakedir ama yazdiklarin yasanabilir bi olay o yuzden ciddiye aliyorum seni )

Benim çok becerikli kk hatunlarım şimdi arkadaşın adını adresini bulur. Hadi bakalım iş başına. Çözelim şu olayı da şikayet edelim enişteyi.
17 yasindasin... 12 yaşından beri taciz.. sen reşit değilsin yani bir cocuksun. O zaman bu mesajı biz adlı yetkililere iletelim. Onlar arastirsin etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…