- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi papatyaa12345
-
Ablan öğrenmeli, evet, ama polisten.
Lütfen yarın ilk iş bir karakola gidip şikayetçi ol, nasıl olsa annenin tepkisini görmüşsün, aileni ikna etmeye zaman kaybetme hiç, yapabiliyorsan bir gece daha orada kalıp taciz anını kameraya kaydetmeye çalış.
uyuduğumu sanıyordu ilk önce ama uyumuyordumsana farkettirmeden seni nazsil taciz edicek bu adama ben anlamadim ki
oyle saniyor demisin ya
Yani ablasi otursun kocasının yaninda ay boyle konular benim midemi bulandiriyor senin enisten nasil 17 yasinda evli 12 yasinda daha kucucuk cocuksun nasil burda konu acabiliyorsun bide gayet fesih dillealla alla sende arka koltukta otur..
madem bulduğunda elliyo ne yanına oturuyon arabada.. evinede gitme kalmaya ..
o zamandan beri evine gitmiyoru zaten kalmaya filan o gün önde oturmak mecburiyetinde kaldım yoksa biliyorum zaten o kadarınıalla alla sende arka koltukta otur..
madem bulduğunda elliyo ne yanına oturuyon arabada.. evinede gitme kalmaya ..
Direk aklıma dizi geldi ne yalan söyleyim :/kırgın çiçekleri çok mu izliyorsun ?
önce dikkatli oku derim ben 17 yasındayım eniştem bana 12 yasından beri taciz etmeye kalkısıyoYani ablasi otursun kocasının yaninda ay boyle konular benim midemi bulandiriyor senin enisten nasil 17 yasinda evli 12 yasinda daha kucucuk cocuksun nasil burda konu acabiliyorsun bide gayet fesih dille
tamam da ona 5 yil olmusuyuduğumu sanıyordu ilk önce ama uyumuyordum
17 yasindasin... 12 yaşından beri taciz.. sen reşit değilsin yani bir cocuksun. O zaman bu mesajı biz adlı yetkililere iletelim. Onlar arastirsin etsin..
bunu d
bunu düşündüm ama daha kötü olur diye cesaret edemedim
fake filan değilim normal insanım bende bende ablama söylemek istedim polise şikayet etmek istedim ama annem beni durdurdu ablamın yuvası yıkılır diyeBu işler kıpraşmayla olmaz... tepkini açık ve net koyacaksın, gerekirse dünyayı başına yıkacaksın... tabi fake değilsen..
Kenimi zor tutuyorum zaten.Benim çok becerikli kk hatunlarım şimdi arkadaşın adını adresini bulur. Hadi bakalım iş başına. Çözelim şu olayı da şikayet edelim enişteyi.
herşey daha kötü olacaktı eniştemin ben suçlamasından korktum herkesin hayatı değişecekti bide çocukları varNe açıdan daha kötü olur mesela?
Niye o kadar bekledin o zaman ablana anlatmadin bide neden dikkat etmiyorsun sen uyurken nasil bi yuz yatagina geliyor odani kitle kalma ablanda ben olsam bidaha gitmem yanlarınaönce dikkatli oku derim ben 17 yasındayım eniştem bana 12 yasından beri taciz etmeye kalkısıyo
oyle sapik bi babayla çocuk buyutecegime öldü sayar baabasiz buyuturum daha iyi sahsenherşey daha kötü olacaktı eniştemin ben suçlamasından korktum herkesin hayatı değişecekti bide çocukları var
Tutma böğürtlenim tutma. Hadi gözünüzü seveyim bulun şunu da şikayet edelim aslı astarı varsa.Kenimi zor tutuyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?