- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.931
- 133
- Konu Sahibi papatyaa12345
-
sevindim fake oldugna :)Hee biz gariban üyeler bişey yapamıyoruz maalesef ciddi olsaydı bilgilendirilirdik heralde ama fake zaten :)
birde bunu yazmış fakegül
Allah razı olsun kız alintilamissin da biz de okudukAblana söylemekle tehtit et adamı hiç korkusu yoksa söyle zaten.
Allah seni napmasin ya bende daha okuyorum ne demiş bu yahu diyorumahhh canimbenim inan icimacidi.
cok uzuldum durumuna.
annene soyle oda ablani uyarsin.
cok uzuldum inan.
babana soyle oda enisteni tacuz etsin bakalim o ablana soyliycek mi.
eger soylerse sende oda beni taciz etti dersin.
sen enistenin yanina gece git bacaklarini elle eger purussuzse kesin gaydir o zaman korkma hic bisi yapamaz.
inan cok uzuldum durumuna
olabilir fake olsa bile ailene ulaşılacak dediği için rezil olmaktan korkup silmiş de olabilirBence içeriği sahte olduğu için değil polise bildirelim dediğiniz için korkup sildi.
Bana öyle geliyor. Sahte olsa neden korksun ya da içerik silsin, umrunda olmaz ki.
Bence içeriği sahte olduğu için değil polise bildirelim dediğiniz için korkup sildi.
Bana öyle geliyor. Sahte olsa neden korksun ya da içerik silsin, umrunda olmaz ki.
olabilir fake olsa bile ailene ulaşılacak dediği için rezil olmaktan korkup silmiş de olabilir
ayrıca yeni üye ve ilk konusu böyle bir şey
fake filan değilim normal insanım bende bende ablama söylemek istedim polise şikayet etmek istedim ama annem beni durdurdu ablamın yuvası yıkılır diye
TaciZCi eniştenin arabada neden yanında oturuyosun.köşe bucak kacman gerekmiyormu.ablan önde oturması gerekmez mi.diyelim ablan yok yinede arkada oturmalı değilmiydin.
Konu fake dağılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?