Arkadaşlar eniştem beni taciz ediyor

Evet kanunen bu duruma kayıtsız kalınmamalı ve şikayette bulunalım.Devlet alır zaten ailesinin yanından yetiştirme yurdunda daha emin ellerde büyürsün.

ahhh canimbenim inan icimacidi.
cok uzuldum durumuna.
annene soyle oda ablani uyarsin.
cok uzuldum inan.
babana soyle oda enisteni tacuz etsin bakalim o ablana soyliycek mi.
eger soylerse sende oda beni taciz etti dersin.
sen enistenin yanina gece git bacaklarini elle eger purussuzse kesin gaydir o zaman korkma hic bisi yapamaz.
inan cok uzuldum durumuna

Allah seni napmasin ya bende daha okuyorum ne demiş bu yahu diyorum

Bence içeriği sahte olduğu için değil polise bildirelim dediğiniz için korkup sildi.

Bana öyle geliyor. Sahte olsa neden korksun ya da içerik silsin, umrunda olmaz ki.

Papatya nerdesin daha fal bakıcaktık.
Böyle ciddi bir konu da dalga geçiyorsun eğer aklından zorun var demektir.

Mesaj silmek yasak, alintiliyorum
papatyaa12345 dedi:
Öncelikle meraba 17 yaşındayım eniştem beni 12 yaşımdan beni taciz ediyor.Ablamların evine kalmaya gittiğimde gece gelip beni ellemeye kalkıştı.Gece gece bi tatsızlık çıkmasın diye sadece kıpraşıp gitmesini sağlamaya çalıştım ama o zamandan beri bana farkettirmeden sürekli bacaklarımı biyerlerimi filan ellemeye çalışıyor.Benim bilmediğimi sanıyor o yüzden taciz ediyo.Artık psikolojim çok bozulmuştu anneme söyledim ama oda ablamın yuvası bozulmasın diye hiçbirşey demiyo ve bu beni deli ediyo.Hatta aksine enişteme çok iyi davranıyor.Geçen hafta yine arabada vites değiştirme bahanesiyle elini bacağıma elledi.O zamandan beri ablama söyleme kararı aldım ama hala emin değilim.Çünkü eğer kötü birşey olursa annemin beni suçlayacağını biliyorum ama ablamın böyle bi adamla evli kalmasınıda istemiyorum.Bir yandan da babamı düşünüyorum birşey olur filan diye.Çok çaresizim lütfen yardım edin ablama söylemeli miyim yoksa söylememeli miyim?

Bence içeriği sahte olduğu için değil polise bildirelim dediğiniz için korkup sildi.

Bana öyle geliyor. Sahte olsa neden korksun ya da içerik silsin, umrunda olmaz ki.
olabilir fake olsa bile ailene ulaşılacak dediği için rezil olmaktan korkup silmiş de olabilir
ayrıca yeni üye ve ilk konusu böyle bir şey

olabilir fake olsa bile ailene ulaşılacak dediği için rezil olmaktan korkup silmiş de olabilir
ayrıca yeni üye ve ilk konusu böyle bir şey

Yeni uye olması ve bu tip bir konu açmasi sahte anlamı taşımaz ki.bu konu icin demiyorum ama bazen kk olarak bu sahte işini çok abartıyoruz.

bu konuyu acan baldizi olan bir erkekse belki bu nedenle sildi konuyu.
tacize ugrayan hic kimse bukadar rahat yazamaz bence anlatmasi icin guven verici bir ortam olmali.en azindan bir siteye uye olup dan diye yazamaz gibi geliyor...

TaciZCi eniştenin arabada neden yanında oturuyosun.köşe bucak kacman gerekmiyormu.ablan önde oturması gerekmez mi.diyelim ablan yok yinede arkada oturmalı değilmiydin.
Konu fake dağılın

fake filan değilim normal insanım bende bende ablama söylemek istedim polise şikayet etmek istedim ama annem beni durdurdu ablamın yuvası yıkılır diye

Annenizde cok Romantik canım. Benim kızımı taciz edecekler ben aman yuvası bozulmasınmış. o adamın ellerini munasip yerine itina ile monte ederim. ablanizin cocugu var mi? kendi cocuguna da yapmadigi ne malum. bu arada banlanican konuyu sildigin icin.

konuyu silmek yasaktır. zaten alıntılardan konuyu okuyoruz 1.
ayrıca zaten konu silindiğinde tekrar geri getiriliyor..2
ama bu arada sizde ceza alıyorsunuz. kısaca hiçbir anlamı yok bunun 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…