Arkadaşlar eniştem beni taciz ediyor

ister inanırsın ister inanmazsın senin bileceğin birşey bende böyle bir hassas konuda birşeyler uyduracak kadar salak bir insan değilim

fake filan değilim normal insanım bende bende ablama söylemek istedim polise şikayet etmek istedim ama annem beni durdurdu ablamın yuvası yıkılır diye
Bu nasil anne alah askina bi coxugunun mutlulugu icin digerini goz gore gore yem eder mi boyle bise olabilir mi eger gercekten varsa oyle bise sikayet et ablanla konus ama once

ister inanırsın ister inanmazsın senin bileceğin birşey bende böyle bir hassas konuda birşeyler uyduracak kadar salak bir insan değilim

Tamam ben çalışmalara başladım bile, diğer arkadaşlar da el atacak şimdi. İzini bulur bulmaz site yetkililerine paslıyoruz ve polise haber verecekler.
Reşit değilsin o yüzden bunu yapmak zorundayız.

Yalni su an yazdiklarin kayit altinda ve polise bildirilmen an meselesi minnak kus. Itiraf et bakalim nasil bi hayal dunyasi bu? Ne oyle bi anne var ne 12 yasindan beri tacizi hayat tarzi haline getirmis bi genc. Haftasonuda degil ama sahi okullar acilmadi mi hala??

herşey daha kötü olacaktı eniştemin ben suçlamasından korktum herkesin hayatı değişecekti bide çocukları var

Senin hayatın degisecegine onların ki değişsin..

Annen bile sana inannmamis tatlım. Uzak dur.

Adamla aynı arabada ne işin var daha one oturmak zorunda kaldım diyorsun. Yani belki gerçektir diyorum ama salak mi sandın bizi?

Çocukların cinsel istismarı herhangi bi forumda fikir alınarak çözüme kavuşacak bi mesele değil, ceza kanunumuzda yer alan son derece ciddi bi suçtur.

Ve suçtan haberdar olanların yetkili makamlara bildirim yükümlülüğü vardır.

Mune hanım sizinle ilgilenecektir. İnsanları böyle hassas bi konuda kışkırtmaya çalışmıyorsanız, gerçekten yardıma ihtiyacınız varsa size yardımcı olacaklardır.

herşey daha kötü olacaktı eniştemin ben suçlamasından korktum herkesin hayatı değişecekti bide çocukları var
İyi de bu söylediğin şeyler, polise gidince olacaklar değil ki, olay ortaya çıkarsa olacaklar.
Polise gitmekle bi alakaları yok, olay ortaya başka türlü çıkarsa da çocukların ve insanların hayatı değişecek, enişten seni suçlayabilecek.
Ki olayı ortaya çıkarmayı daha önce göze alıp annene söylemişsin.
Tekrar soruyorum, polise neden gitmiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…