Arkadaşlar ergül mango tay tüyü gri koltuk takımı nasıl sizce

adı tay tüyü sabah sabah güldüm bu modelden bi arkadaşımda var şık duruyor ancak misafir geldiğinde açtığınızda o yastıklar çıkmadığından rahat yatılmıyor boynun ağrıyor açmam yatak olarak dersen al şık bir takım arkadaşım çetmenden almıştı

benim koltuklarımda tay tüyü kumaştan..çok memnunum leke falan tutmuyor..üstelik küçük kızım var döküyor saçıyor ıslak mendille bile silsem çıkıyor lekeler..çok kullanışlı..tavsiye ederim..

koltukların şık yatak olurmu bilemem ama çok şık tay tüyü leke tutmuyor diyorlar.
buarada ergül mobilya nasıl fiyatları modelleri.

Kızlar kanepeleri açılıyor çıtçıtlı yastıkları süs olarak koymuşlar isteğe göre farklı renkte yaptırabilirmişiz acaba böylemi iyi yoksa beyaz mı yaptırsam fiyatı tane kanepe 1. 20 takım 3 küsür

Arkadaşım senin koltuklarının rengi hangi renk tay tüyü yanar döner renk diyorlar gerçekten öylemi acaba

benim annem tay tüyü yaptırdı koltuk ama kardeşim oturamadı ,ve yeni yüz yaptırdı,, bazı insanlar oturamıyor cidden, bence önce bir eşinle git ve oturun, böyle teninizle değin koltuk kumaşına,,,,

Te
benim annem tay tüyü yaptırdı koltuk ama kardeşim oturamadı ,ve yeni yüz yaptırdı,, bazı insanlar oturamıyor cidden, bence önce bir eşinle git ve oturun, böyle teninizle değin koltuk kumaşına,,,,
Teşekkür ederim canım bende burda mağazada yoktu siparişler getirecektim vaz geçerim herhalde

benim oturma odam da tay tüyü memnunum canım beğendiysen modeli tavsiye edebilirim

Tay tüyü koltuklarım çok kullanışlı
Aklıma gelmiycek kadar şey döküldü
Deterjansız nemli bezle siliyorum iz miz kalmıo

Tay tuyu cok kullanisli bi kumas turu. Benm oturma odamdaki koltuklarim tay tuyunden. Leke de tutmuyor cabuk temizleniyor

canım sanki geriye doğru yaslı gibi hiç oturup denedinmi. tay tüy çok kullanışlı. kanapenin kenarları baya geniş odan genişse şık durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…