Arkadaşlar erkek bebeğim için tuğra ismine ek isim arıyorum lütfen yardım edin!...

içinde ğ olan erkek isimlerine bayılıyorum çok güzel bir seçim :)
buğra, altuğ çok klas isimler..
daha düşünmek için erken benim için ama turan ve doğu isimlerini çocuğuma koyucam inşallah..

hemen onlardan da sayayım sana sanırım onların da en güzeli HAMZA
talib,ebu vakkas,zübeyr,hanzala,ÖMER,zeyd,yaser,DÜCANEEEEEE(buna da deliriyorum),malik,erkam,feyruz,deylemi,amir,talha,kays,rebi

aklıma gelenler bunlar..

tuğraya uyan sence varmı yok gibi güzel isimler var arasında da uyum olmuyor

bizim türk milleti dalga gecmeyi biraz sever ,hele dalga gecen cocuklarsa
bütün masumiyetleriyle actiklari yarayi fark etmezler ,burdada bir tugra vardi arkadaslari
tugla diye alay ediyorlardi ,ben her evde muhammed isminin olmasi gerektigini düsünüyorum
ömer farukta güzel muhammed farukta güzel ....

evladiniz insaAllah ahlakini ve adaletini hz ömerden alir .Allah cc hayirli uzun ömürler versin
yuvaniz huzurla kalbiniz imanla dolsun

dilekleriniz için Allah razı olsun ama su varki dalgayı düşünürsem abimin adı adem badem demeleri lazımdı,anıl yegenım anır demeleri lazım boyle uzar gider,teşekkürmü etmeliyim bir isimden bu kadar soğutulur insan

Sizi isimden sovutmak icin yazmadim böyle bir seyede vesile olmak istemem istemezdim
ben sade yasanani yazdim ki tugra ismi genelde kullanilmayan bir isimdir kulaklar
asina degil adem gibi klasik isimler kulaklara asinadir yabanci degildir ,tugra ismide cok güzel tabiki
fakat alisilmadik bir isim ,ben sade burda yasanan bir olayi yazdim her yerde ayni olacak diye
bir sey söz konusu degil tabiki .

bilgili bir insana benziyosunuz ben ömer tuğra diye düşünmüştüm sizce nasıl dalgayı düşünmek istemiyorum

estagfirullah ben ayna vazifesi görmüsüm

ömer tugra harika bir isim bir ismin icerisinde ömer olurda o isim güzel olmazmi
bebeginizin ismini ömer tugra koyarsaniz insaAllah ismini aldigi kisiye benzer
hz mer gibi adaletli ,heybetli ,itaatkar olur

teşekkür ederim beğenmenize sevindim aslında ömer tunada hoşuma gidiyor tuğlayı duyduktan sonra tunamı olsa diye düşündüm inanın zo içime sindi siz öyle deyince düşünmeye başladım

öncelikle Rabbim bebeğinize ve size sağlık versin.isme gelince o kadar çok isim var ki konulabilecek..ama isim koyarken anne babaların dikkatli olması gerektiği biliniyor çünkü isim,kişilik üzerinde ismin anlamıyla etki gösteriyor.ve isim verirken islami isimler olmakla birlikte hem kulağa hitap etmeli hem de manası ile kişiye olumlu etkiler bırakmalı...
bence ömer tuğra harika bir isim tuğra ismi ömer ile çok güzel uyum sağlıyor...ayrıca bu şekilde iki isimde kullanılabilir yorucu gözükmüyor çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…