• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

IMG_7774.webp
kızlar sizce var mı 4 gün var daha beklemem adet günüme. bugün erken gebelikle yaptım

Eklentiler

• IMG_7773.webp
    IMG_7773.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 27

Eklentiler

• image1760098763821.webp
    image1760098763821.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 31
Kesin var inşallah demek istiyorum . İnşallah hayır haber işitin. Ben ilk evladı böyle ovulasyon testiyle öğrenmiştim
Canım ben de ulaşıyorum tekstilden bu da ovulasyon testi dün yaptım
Daha 3 gün var demişsiniz. Buna rağmen silik çizgi varsa bence vardır pozitiftir ama kan için pazartesiyi bekleyin isterseniz daha net olur
Yaa çok teşekkür ederim bugün yine bi test deniycem bakalım

Merhaba kızlar sizde bir belirti oldumu ben test yapmadım kahverengi lekelenme oldu çok az 2 kere ve kasıklarımda ağrı var hafif âdetime 5 gün var testde çıkarmı

Sizin testiniz pozitif bence inşallah vardır sizin bir belirtiniz oldumu bende 2 yıldır bekliyorum ilk defa lekelenmem oldu
Canım benim hiç lekelenmem olmadı ama belirtilerim var göğüs hasiyetim var Bel ve kasık ağrım çok var bir de koku hasisyeti de var inşallah hamileyizdir ve dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ikisi de farklı marka bilemedim İnşallah Allah gönlünüze göre verir

Canım benim hiç lekelenmem olmadı ama belirtilerim var göğüs hasiyetim var Bel ve kasık ağrım çok var bir de koku hasisyeti de var inşallah hamileyizdir ve dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ikisi de farklı marka bilemedim İnşallah Allah gönlünüze göre verir
Anladım canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin pazartesi kan vericem bende de bel kasık ağrısı ve hassasiyet var artı leke olunca şüphelendim

Back
X