• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu
Buyuk ıhtımal var ama ultrasanda goremedıgı için kandan emın olmak istiyo bence oyuzden

Bence senin gebelik var cnm bariz net belli ay bir kan verecej yer bulsaydin iyiydi şimdi bekleki pazartesi olsun heyecan dorukda
İnşallah canım ya yemin ederim 3 doktor gezdik özele gittik bir türlü kan alma buraya en iyisi sağlık ocağı

Ben özel hastanede verdım akşam 1 bucuk saat sonra sonucu aldım saglık ocagında verdıgım kan hala çıkmadı
Benimkisine de aynı sağlık ocağında hala çıkmamış üzerindeki de sadece ultrasona baktılar dedin gitti sağlık ocağında Kan Ver pazartesi salı günü yanıma gel dedi

Son adet tarıhıne gore hesaplanıyo adet gunune daha vardı sanırım nasıl 5 haftalık dedı anlamadım benım suan 4 haftalık gorunuyo tarıhe gore
Ben de öyle sandım bana bir tane kağıt vermiş işte Rahim çıktısı falan verdi 5 haftalık yazıyor üzerinde

Bilmiyordum ya dedim ki doktorun en iyisi kan falan olur

Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu
Daha adet gecikmeniz bile olmadı 5 haftalık değil belkide daha erken olduğu için keseyi görememiş olabilir beta değerleriniz yükselmediği için.

Hsg çektirdim demişsiniz. Ben de çektirdim doktorum antibiyotik verdi sabah akşam 6 gün sürecek. Bittiği an lh testi yapıp şansımızı denemek istiyorum. Bana hiç korun ya da korunma şu kadar gün demedi. Siz hemen o ay mı denediniz
Bende 3 ay önce çektirdim. Antibiyotik bitene kadar korunun ded bize zaten kısa süreli 10 gün dikkat edin sonra yumurtlama gününüze göre denersiniz

Daha adet gecikmeniz bile olmadı 5 haftalık değil belkide daha erken olduğu için keseyi görememiş olabilir beta değerleriniz yükselmediği için.
Aynen öyle ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var ve sağlık ocağına git Kan ver değerlerini al yanıma gel bide rahim çıktısının üzerinde 5 haftalık yazıyor onun için dedim

Back
X