• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar eşi çocuk istemeyen birisi var mı?

Çocuk istemiyo diye değil. Sadece bu kafayı anlayamıyorum. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum. Keşke tek problemim çocuk olsa. Ben eşimle evlenebimek için. Ki evlendikten sonra da çok badireler atlattım. Fakat onda çok büyük bi rahatlık görüyorum. Kalbim kırılıyor. Çünkü çok emegim var. Yuzune söylüyorum umursamıyor. Belkide evet yanlış bi evlilik=(hiç bilmiyorum

Anlayamazsınız. Misal bende buralarda konu acip bebegim olmuyor diye delirme noktasina gelenleri zerre anlamiyorum. Aşırı bebek hasretini filan anlamıyorum. Ama birsey demiyorum. Acısı ona buyuk demek ki.

Siz oyle hissetmiyorsunuz diye, bebek istememek çiğ bir dusunce olmuyor.
Emeginizin karsiliginda ne bekliyordunuz esinizden cocuk haricinde? Ne olmadı, rahatlıktan kastınız nedir anlamadım? Evlenmek icin herkes emek veriyor sonucta.

Arkadaşlar sadece kafama takıldığı için bişey yazma gereksinimi duydum. Ama böyle fesatca yazanlar yuzunden. Onun yerinde olsam seninle 5 dk evli kalmam falan. Oyuzden yazmak istemiyorum fesatlardan ve fesatlıklardan çok korkarım. Kusura bakmayın. Bunu kaldırmak istiyorum hakkınızı helal edin. Bu saatte canınızı sıktım.

Bana küfür etseniz canım bu kadar yanmazdı.
Siz çocuk istemeyen insanlara çiğ derken insanların bir yeri yanıyor mu umursadınız mı? Ne demek evliliğin amacı çocuk mu? Çocuk istemiyorum ve evliyim eşim bana çiğ fikirli dese saniyede boşarım. Lakin biz evliliği bu tarz şeyleri evlenmeden konuşacak kadar ciddiye alan insanlarız. Biraz edep ve empati tavsiye ederim iyi gider.

Arkadaşlar sadece kafama takıldığı için bişey yazma gereksinimi duydum. Ama böyle fesatca yazanlar yuzunden. Onun yerinde olsam seninle 5 dk evli kalmam falan. Oyuzden yazmak istemiyorum fesatlardan ve fesatlıklardan çok korkarım. Kusura bakmayın. Bunu kaldırmak istiyorum hakkınızı helal edin. Bu saatte canınızı sıktım.
Profilinize baktım,23 yaşında genç bir kadınsınız.
Binlerce kadının olduğu yere yazıyorsunuz,yazım dilinize dikkat etmeden.
Nasıl istemez,böyle biri nasıl eşim vsvs,burada çoğu kadın çocuk sevmiyor istemiyor ve zorunda da değil.
Yazdıklarınızla tüm çocuk sevmeyenleri dehliyorsunuz.
Kaldı ki böyle önemli mevzular önceden konuşulur,buradan cuma duasına mı çıkalım eşinizin ikna olması için?
Velev ki,23 yaşında genç bir kadın burada yazılanları kaldıramıyor fesat fitnelik saydırıyor.
Gecenin bu saatinde hoş değil gerçekten yaptığınız.
Neyse Mune Mune abla konusunun kapanmasını istiyor üye.

Selamünaleyküm, bilmiyorum ben mi abartıyorum. Ama bi erkegin çocuk istememesi bunu ertelemesi kadar itici hiç bişey yok, eşime olan sevgim saygım azalmak üzere. =(çok bunaldım. Mevzu çocuk değil zaten çok yeni evliyiz ama bi erkek neden çocuk istemezki. Bu düşüncede olan bi adamla evli olduğum için kendime kızıyorum. Adamla düşüncelerimiz bu konuda tamamen zıt. =(
Benim eşim 5 yıl istemem çocuk Dedi.Evliliğin 3. Ayında korunmayı bıraktı.Aylar geçip olmadıkça stres yaptı.Ve varikosel çıktı ameliyat oldu 1,5 yıllık evliyken.Ameliyat olalı 1 yıl 3 ay ,evleneli ise 3 yıl oldu olmadı hiçbirşekilde.Ben diyet yaptım kilo verdim eşim sigarayı bıraktı.5 yıl olmaz dua olarak kabul olduysa dedim.Aklımdan sildim.Bugün hamile olduğumu öğrendim ve eşim çok Mutlu.İstemiyordu ilk Zaman'lar sonradan değişti.Seninde değişir merak etme..

Şu an asla çocuk istemiyorum,ilerde de isteyeceğimi sanmıyorum. Bu önemli bir tercih evlenmeden önce mutlaka konuşulması gerekli.

Sizin için çok önemli olsa mutlaka konuşurdunuz haksızmıyım?

Kaldıramazsın kiii. Yasak cicim. Silsen de geri gelecek, hiç yorma kendini.

Siz çocuk istemeyen insanlara çiğ derken insanların bir yeri yanıyor mu umursadınız mı? Ne demek evliliğin amacı çocuk mu? Çocuk istemiyorum ve evliyim eşim bana çiğ fikirli dese saniyede boşarım. Lakin biz evliliği bu tarz şeyleri evlenmeden konuşacak kadar ciddiye alan insanlarız. Biraz edep ve empati tavsiye ederim iyi gider.

Şuan sana hak veriyorum haklısın söylediğin sözde. Edepsizlik yaptığımı düşünmüyorum fakat.

Herkes istemeyebilir ,kendince sebebi nerymis kocanizin ,
Bende cocuk istemiyorum ,herkesin kendi karari keske evlenmeden once bu konuyu netlestirseydiniz

Bak canım benim senden 10 yaş büyüğüm biraz kitap oku biraz dünyayı gör. O fesat bu çiğ şu şöyle bu böyle işine gelmeyen şeyler duyunca çirkinleşmek cahillik eseridir. Kadına en yakışmayan şey. Daha da yaşın küçük çocuk büyütecek olgunlukta değil gibisin. Sabret.

Back
X