Canim yazdiklarin bana cok buyuk morel oldu, cok sevindim cevap verdin icin, allah yavrunuzla uzun omurleer versin, benimde esimden ameliyatla sperm aldilar alalha sukur sperm var ama disa gelmiyor o yuzden ameliyatla alindi, sabretmektan abska carem olmadinin ebnefakindayim, vakti geldimi insallah rabbim banada nasip eyler, senin kacinci denmede oldu arkadasim, ve esine ozel bir tedavi uygulandimi?
Selam canim
Benim hikayem coook uzun biz bir zoru basardik Rabbimin izniyle bizim 7. denememde tek bir embriyoyla hamile kaldim.
O yuzdende diyorumya bizim olduki herkesin olur inseallah diyoruz.Bize hic umut verilmemisti artik denemeyin cocugunuz olmaz demislerdi ben yurt disindayim canim burdaki dr lar demisti bunu ve bizim turkiyede 3. denemede burdada dort kez denedik hic birindede pozitif degildi bu sonraki tedavimde coook emek harcadim yani manevi.
Tabiki rabbim ol dedi ve oldu o yuzden hic bir zaman umudunu yitirme sabirli ol canim
Bol bol meryem suresini oku ayrica esime ozel bir tedavi uygulanmadi cunku artik bende menepozdaydim.
CCoook emek verdik kurler v.s kendime iyi baktim asla pes etmedim hep olacak dedim sabrettim 7 kez denedim yilmadim.
Insallah seninde tez gunlerde hayirli haberini aliriz canim Rabbim gonlune gore versin ALLAHU TAALA YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAHHH AMINNNNN
merhaba sılanaz benim eşimde şeker hastası ama sperm durumu iyi sayılır ben 2 kere hamile kaldım biri normal yolla biri tüp bebekle ama ikisinide kaybettim kaybetme nedeni daha çok benimle ilgili çünkü kanda genetik pıhtılaşma problemim var
sizde de sorun olacağını sanmıyorum inşallah bundan sonraki denemende sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine
sılanaz canım benim eşim tip 2 diyabet ilaç kullanıyor şekerinin yüksekliğine bağlı olarak kandaki yağ oranlarıda yüksek onada ilaç kullanıyor çok kilolu değil ama...eşimin ailesi hep şeker hastası babası tip 1 diyabet insülün kullanıyor annesi ve iki ablası tip2 diyabet onlar sadece hap kullanıyorlar
ben 3 kere tüp bebek yaptırdım 4.tüp denemem ilaçların yumurtalıklarımda kist yapması nedeniyle iptal oldu şimdi beklemedeğim yani... kistlerim geçmedi kanamalarım var hormonlarım tepe taklak oldu bir süre ara verdim bu yüzden...
senin eşin insülin kullanıyor mu sperm kalitesi iyiyse tüp bebekte başarı şansı yüksek ama birazda kısmet işi canım allah kaderimize yazmışsa inşallah olacaktır
ya nilcim hangi doktora gittiniz çok merak ettim bende oraya gitmek istiyorum.
Insallah Eylul'cum bize her defasinda hersey yolunda gidiyor diyolar, ama sonuc Negativ oluyor, Seker hastaligi'na esimin yoruyolar sonrada, ama yapcak birsey yok Rabbim ol diycek insallah olcak, ama benim gibi bu durumda olup basarili sonuclar alanlar varsa en azinda tek benmisim gibi hissetmekten kurtulcam, her ne kadar yalniz olmadimi bilsemde. En azindan hamile kalabildini biliyorsun, guzelim yeni bir tedaviye baslamayi dusunuyormusun, insallah bidahaki denemende her sey yolunda gider hep beraber yuzumuz guler, Senin esinin hastaligi Type 1 mi yoksa 2'mi. Insulin kullaniyormu?
slm sılacım hatırladın mı beniiii
mayıs ayındaki tüp bebek topiğinden yeni bir tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun demek istedim
ismini görünce inşlhhh bebeğine kavuşursun arkadaşım allah yardımcınız olsun
Sagol canim cok tesekur ederim, allah nasip ederse dondulmuslaral subat ayi dusunuyorum hayirlisi bakalim, sen neler yaptin, bebise kavustunmu?
şubatın 10-15 arası gelecek inşlhhh kızım oluyor teyzesi
darısı başınıza inşlhhhh en kısa zamanda bütün isteyenlerle beraber
Merhaba arkadasim, Nil arkadas'a keske bende sorsaydim, guzel olurdu hangi doktora gittini bilmek, sizinde'mi esiniz seker hastasi?
yok ama bir tanıdığım çok yakınım şeker hastası erkek ilk tüp bebek denemelerinde olmadı nille bir görüşseydim hangi hastane ve doktora gitmiş çok merak ediyorum.
Allah yardimcisi olsun arkadsinin, onunda allah yuzunu bir gun evlat sevinci ile guldurur ins. ama cok esi seker hastasi olup tedavi ile hamile kalan kisiler varr,, insallah oda benim esimde dahil olmak uzere herkese nasip olur
ya nilcim hangi doktora gittiniz çok merak ettim bende oraya gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?