Arkadaslar, Esi seker hastasi olup, tupbebek tadvaisi ile hamile kalanlar varmi?

Merhaba Arkadasim, stres haklisin kesinlikle seker hastalarina yaramiyor, benimde esimde TESE ile sperm alcaklari zaman seker'i dustu glukoz rserum filan normale dondu'de oyle aldirlarr ameliyata, Bende dondulmuslarim var onlarla rabbim ins, nasip eder olduki kismet olmadi, Turkiye'de Memorial, MAya, veya BAhceci klinigi dusunuyorummm ama daha karar veremedim, Daha once International Hospital'de tedavi gordum ama memnun kalmadim, orasida coook pahali ama Yurtdisinda cok cook daha pahali burda harcadimin nerdeyse ucte biri Turkiyedeki en pahali yer, allah maddi manevi yardimcimiz olsun, sen ne guzel ogluna kavusmusun cok zor bir surec gecirsende, rabbim banada nasip eyler ins, Ben 24 yasindayimm ama 4 tup bebek denemem Subat ayinda ins. banada dua et arkadasimmm rabbim ben ve benim gibi tum isteyenlere annelik duygusu yasamayai nasip etsin....Memorial'deki doktorun ismi neydi aca ozel olmazsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…