- 25 Aralık 2022
- 43
- 39
- 3
- 27
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
-
Merhaba da konu nerde?Merhabalar arkadaşlar
Merhaba canım, eee barış ozmanMerhabalar arkadaşlar
Merhabalar arkadaşlar
Nasıl bi hafıza bu maşallahSeni ebesinin başına atıp pavyona giden adam barışmak istedi diye amma heyecan yapmışsın ablam sakin ol ya. Konu yazmayı unutmuşsun nasıl bi heyecan.
Mıhtar o mıhtarNasıl bi hafıza bu maşallah
Merhaba? Seni babaannesiyle yaşatıp pavyon gezen eşin dimi bu? Konuyu açarken barışmaya gittin galibaMerhabalar arkadaşlar
aaa bu o üye mi hani kocası dolandırıcı kendisi depremzede .eyvahlar olsunSana yasattigi lüks ve huzurlu hayati hatirla...cevap orda sakli...
Merhaba konu başka konuya gitti ben bunu yanlışlıkla açtım telefdurdu başka konularına bakarmisinizMerhaba da konu nerde?
Kocası mesaj atınca yine yarıda bıraktı zaarArkadaşlar daha önceki konum eşimin babaannesi ile sorunlarıim vardı döndüm memleketime hamileyim 16 haftalık oldu cinsiyeti Erkek oldugunu öğrendim pek mutlu olmadım çünkü hayatımı sorguluyordum şu anda yurtdisinda maaşımı aldım çok şükür. Esim barışmak istiyordu 1 aydır . Bende düşüneyim düşüneyim diye erteliyorum Ne zaman kadar yaşayacaksın çocuk büyüyor diye. Dediğini yapicam diyor. Soru şu ev eşimin üstüne babaanne kayinvalide yaşıyordu ondan gitmiştim zaten. Esime o evi dedesi ölmeden önce üzerine vermiş sebebini bilemem. Koyde zaten kayinvalideminde babaanenin evi var 4+1 ikisininde. Bana akrabalar yazmış birileri desteklemiş birileri "Dağdan gelip bağda kini kovuyorsun diye yazmışlar. Esim biz evlenmeden önce 2 sene önce taşınmış. Annesiyle beraber. Ben gelin geldim o eve ama tapu eşimin üstüne. Kötü gelin olarak görünmek te istemiyorum birde mağdur olmakda istemiyorum. Şimdi ben ne o kayinvalidenin evine nede babaanenin dairesine
Pavyon mu? ÖğğkkSeni ebesinin başına atıp pavyona giden adam barışmak istedi diye amma heyecan yapmışsın ablam sakin ol ya. Konu yazmayı unutmuşsun nasıl bi heyecan.
Merhaba konu başka konuya geçmiş telefon durdu reklam çıktı yanlış olduKocası mesaj atınca yine yarıda bıraktı zaar
Sana kim diyorsa dağdan gelip bağdakini kovuyorsun diye, gül geç. O mesajları da hep ekran görüntüsü al. Kimse seni anası danası ile yaşamaya zorlayamaz boşanma sebebi bu. Ne yaparsan yap, istersen bugün atla uçağa gel ama bu şartları sakın kabul etme. Zorunda değilsin.Arkadaşlar daha önceki konum eşimin babaannesi ile sorunlarıim vardı döndüm memleketime hamileyim 16 haftalık oldu cinsiyeti Erkek oldugunu öğrendim pek mutlu olmadım çünkü hayatımı sorguluyordum şu anda yurtdisinda maaşımı aldım çok şükür. Esim barışmak istiyordu 1 aydır . Bende düşüneyim düşüneyim diye erteliyorum Ne zaman kadar yaşayacaksın çocuk büyüyor diye. Dediğini yapicam diyor. Soru şu ev eşimin üstüne babaanne kayinvalide yaşıyordu ondan gitmiştim zaten. Esime o evi dedesi ölmeden önce üzerine vermiş sebebini bilemem. Koyde zaten kayinvalideminde babaanenin evi var 4+1 ikisininde. Bana akrabalar yazmış birileri desteklemiş birileri "Dağdan gelip bağda kini kovuyorsun diye yazmışlar. Esim biz evlenmeden önce 2 sene önce taşınmış. Annesiyle beraber. Ben gelin geldim o eve ama tapu eşimin üstüne. Kötü gelin olarak görünmek te istemiyorum birde mağdur olmakda istemiyorum. Şimdi ben ne o kayinvalidenin evine nede babaanenin dairesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?