Arkadaşlar eşim kaynanamın bizimle birlikte yaşamasını istiyor ?

asla kabul etmeyin, inat ederse eşinizden vazgeçin. eğer kabul ederseniz kendinizden vazgeçmiş olacaksınız çünkü. niye evini temizliyorsunuz kayınvalidenizin. siz böyle yapınca yaranmaya çalışıyor gibi bir imaj çizmişsiniz, yapmayın. siz evlenmeden önce ne yapıyorlardı?

Bence insanlar sırf başkaları canının istediği gibi hareket edebilsin diye onun kahrını çekmemeli. Bir düşkünlük olsa, hastalık falan neyse Allah muhafaza ama siz kendinize acımazsanız kimse size acımaz, ananız babanız dahil. Kayınvalideniz tamamen kendi cazgırlığı sebebiyle kocasıyla arasını bozuyor ve faturasını gelin olarak siz mi ödeyeceksiniz? Toplasın kendini doğru düzgün hareket etsin o zaman kocasıyla insan gibi geçinsin bu kadar basit. Bu konuda sizi haklı buluyorum eşinize karşı da çok dikkatli ve dengeli davranmanız gerektiğini düşünüyorum. Kayınvalideniz yüzünden yuvanızdan olmayın. Ya o ya ben tavırlarına girmeyin. İki taraf da ipi çekerse ip kopar. Siz akıllı davranın. Bi izleyin bakalım neler olacak? Belki kadın gelip bi 10 gün kalacak sonra geri dönecek. Siz de boşu boşuna eşinize ya o ya ben deyip evi terketmiş olacaksınız. Sonuçta evi terketme şansınız her zaman var ama önce durup bi durumu gözlemlemek her zaman daha mantıklıdır. Bunu taviz olarak algılamayın. Siz bu durumu istemediğinizi zaten belirttiniz. Bu durumu sürekli tekrarlayacak olurlarsa dediğim gibi, evi terketme şansınız her daim olacak.

Siz gidip kadının evini temizlerseniz size de yerleşir hizmetini de gördürür. Çok yüz vermişsiniz hem kaynanaya hem kocaya.

İstemiyorum bitti diyeceksiniz, getirirse de çıkıp gidin o evden. Başka türlü çözemezsiniz bu işi.

Bana bakarsan sen bakarsın oğlum diyor eşime. Allahım çok sinirliyim ya. Illa diğer eltim gibi bende mi dişli oluyum bende mi kötü oluyum ya. Kimseye karışmam etmem güler yüz gösteririm yemeğe çaya temizliğine giderim kaynanamın tabi bizi tercih eder eltime hiç bulaşmıyor
eee böyle yaparsanız yüz bulur tabi
yapmayın bundan sonra.. ben evime zor yetiyorum diyin
eşinizle de kati konuşun anneni getirirsen ben gidiyorum sadece şımarıklık yaptığınız içi diyin

Arkadaşlar kayinvalidem 59 kayinpederim 60 yaşında ve aralarında geçimsizlik kavga vs oluyor. Kayinvalidem oğulları yanlış yapar yada kızı ya da eltim yada ben... bizi savunur kayin pederim de yahu savunma yanlış yapıyorsa sen yanlış yaptın kızım oğlum gelinim diyeceksin der katıdır ama olmasi gerektiği gibidir diye düşünüyorum. Neyse eltim kocasini fisekliyor gorumcemle arasını bozuyor. Kayınpeder de kzdıim sen neden rahat durmuyorsun insanları huzursuz ediyorsun vs diyor. Kaynanam da yine savununca kavga kopuyor. Esim de tutturmuş ben annemi babama bırakmam o kadın yasli bizde kalacak. Ya ne alakası var hasta değil bir şey değil hasta olsa evi barkı olmasa zaten bakarız kocası var kaç yıllık evli evi var annen de kocasıyla iyi anlaşsın baskalarin yzuunden didismesin dedim. Kaynanam kocamdan para ister eltimin kocasından istemez. Kocasıyla kavga eder eltime gitmez bana gelir bizde kalır hiç saygısızlık yapmamışımdır ama eşim bizde kalsın bizimle yaşasın diyor. Ev üstüne ev kurulmaz diyorum anlatamiyorum daha 1 yıllık evliyiz öneriniz nedir arkadaşlar?
Eşiniz saçmalamasın. Karı koca arasına girilmez. Anası babası da olsa haddini bilsin. Babasıyla annesini boşatıp cici anne alacak herhalde. Bir de 1 yıllık evliymiş. Pes diyorum.

Farkında mısınız her hafta bir konu açıyorsunuz eşiniz ve ailesiyle ilgili. Sizin ilişkiniz aslında baştan kokmuş ama siz kabul edip evlenmişsiniz. Kadının evine temizliğe bile gitmişsiniz. O yüzü ona siz vermişsiniz. Eee kocanızda annesine sonradan düşkünlük göstermedi herhalde zaten düşkünmüş bunu bilerek baştan rahatsızlıklarınızı söyleseymişsiniz. Daha bir yıllık evlilikte bu kadarı normal değil

şimdi iki ucu kirli bir değnek

anneniz arasa babanla tartıştım bu evde kalmak istemiyorum dese atla gel anne demez misiniz

ya da siz eşinizle tartışsanız annenizin evine gitmez misiniz

kv de eşi ile tartışmış ve bir süre bir yerde kalacak bu sizin eviniz olsun diyor eşiniz

evet istemiyorsunuz yani bir çoğumuz istemeyiz de anneniz olsaydı nereye gitmesini önerirdiniz

eşi ile tartışan kadın ya annesinin ya kardeşlerinin ya da varsa çocuklarının evine gider

uzun vadeli kalmalara tabii ki sesinizi çıkarırsınız am tartışma geçinceye kadar bir kaç gün idare edin muhtemelen döner evine

şimdi iki ucu kirli bir değnek

anneniz arasa babanla tartıştım bu evde kalmak istemiyorum dese atla gel anne demez misiniz

ya da siz eşinizle tartışsanız annenizin evine gitmez misiniz

kv de eşi ile tartışmış ve bir süre bir yerde kalacak bu sizin eviniz olsun diyor eşiniz

evet istemiyorsunuz yani bir çoğumuz istemeyiz de anneniz olsaydı nereye gitmesini önerirdiniz

eşi ile tartışan kadın ya annesinin ya kardeşlerinin ya da varsa çocuklarının evine gider

uzun vadeli kalmalara tabii ki sesinizi çıkarırsınız am tartışma geçinceye kadar bir kaç gün idare edin muhtemelen döner evine
Çok mantıklı ben temelli geliyor diye düşündüm hiç bu yönden düşünmemiştim.

Konu sahibi tabi kısa süreli geliyor ise sorun yok bana göre de

Farkında mısınız her hafta bir konu açıyorsunuz eşiniz ve ailesiyle ilgili. Sizin ilişkiniz aslında baştan kokmuş ama siz kabul edip evlenmişsiniz. Kadının evine temizliğe bile gitmişsiniz. O yüzü ona siz vermişsiniz. Eee kocanızda annesine sonradan düşkünlük göstermedi herhalde zaten düşkünmüş bunu bilerek baştan rahatsızlıklarınızı söyleseymişsiniz. Daha bir yıllık evlilikte bu kadarı normal değil
Yok hayır biz nisanliyken annesine karşı böyle değildi tam tersine ben ailemle yasamam rahat olamam rahat edemem. Derdi 1 yıl oldu anneci olmaya başladı beyfendi. Annemi çağıralım çaya demeler bizimle yaşasın artık demeler temizliğe gitmem de bi misafiri gelecekse yada bayram falansa giderim saygıdan tamamen.

Konularınızı az çok biliyorum, aile apartmanında oturmayı kabul ederek baştan bir hata yapmışsınız zaten, eşinizin para vermesi de neyse biraz kabul edilebilinir ama artık bu kadarı fazla. Evsiz değil,yurtsuz değil, muhtaç değil. Aynı evde olmaz. Hem nereye kadar? Bazı konularınızda sizi haksız bulmuştum ama bu konuda haklısınız, taviz vermeyin. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Yok hayır biz nisanliyken annesine karşı böyle değildi tam tersine ben ailemle yasamam rahat olamam rahat edemem. Derdi 1 yıl oldu anneci olmaya başladı beyfendi. Annemi çağıralım çaya demeler bizimle yaşasın artık demeler temizliğe gitmem de bi misafiri gelecekse yada bayram falansa giderim saygıdan tamamen.
Eşiniz dengesizmiş. Diğer söylediklerinizin de saygıyla inanın ki alakası yok. Hasta olur yatalak olur vicdanen belki gider yaparsınız ama onun dışında eli kolu tutan birinin evini temizlemem oğlu madem bu kadar çok seviyor haftada bir annesine temizlikçi yollasın. Diğer konu için de eğer boşanma olacaksa kabul etmeyin küs gelecekse zaten geri gider diye düşünüyorum.

Back
X