Arkadaslar esimin 2 inci evliligi mahkemesi hala suruyor

Insanlara neden kiziyorsunuz bide beddua ediyorsunuz.
Tamam siz evli oldugunuzu varsayin madem ama adalet onunde hicbir hakkiniz yok,cunku yasal olarak esi sayilmiyorsunuz, yasal olarak evli degilsiniz.
Devlet haklarinizi korumuyor.
Yani hersey adamin vicdanina kalmis.
Eger sizi adam ortada birakirsa belki babalik davasi acar cocugunuz icin bi ihtimal maddi yardim alirsiniz.

Hayir anlamiyorum zinayi kinamayalim da napalim sevgiyle mi kucaklayalim. Adam ayrilali 1 yil olmus sen evleneli(!) 6 ay hangi ara tanidin evlendin de cocuk da yaptin. Bariz yuvayi yikmissin iste. Daha bosanmamislar bile belki barisacaklardi belki duzelecekti arkandan atli mi kovaloypdu. Sonra kinamayin, hee olurr.

Son düzenleme:
Yahu ayrılsalar da resmen boşanmadan neden hamile filan kalıyorsunuz ki? Resmî nikahlı eşi bu durumunuzu bilse her türlü eşinden tazminat alır yani onun bu yetkisi var

Kk nin butun bekar bayanlari hemen simdi kapi kapi gezip evli bir adet erkek bularak cocuk yapiyor.evli kk hatunlari da eldeki kocayi bosayip evli baska bir adam bularak ustune atliyor ve cocuk icin ilk adimlari atiyor(evliler eger istemezseniz eldeki kocayi bosamadan 2. bir evli adam bularak da yapabilirsiniz cocugu.artik o size kalmis)hadi ben cikiyorum e malum cocuk kolay yapilmiyor daha kocayi bosayip en evlisinden bir adam bulmam lazim.haydi bayanlar hepimiz sevismeye

Kk nin butun bekar bayanlari hemen simdi kapi kapi gezip evli bir adet erkek bularak cocuk yapiyor.evli kk hatunlari da eldeki kocayi bosayip evli baska bir adam bularak ustune atliyor ve cocuk icin ilk adimlari atiyor(evliler eger istemezseniz eldeki kocayi bosamadan 2. bir evli adam bularak da yapabilirsiniz cocugu.artik o size kalmis)hadi ben cikiyorum e malum cocuk kolay yapilmiyor daha kocayi bosayip en evlisinden bir adam bulmam lazim.haydi bayanlar hepimiz sevismeye
Bizim de işimiz zor :eek:

Dini nikahli evliyim eşimin şuan boşanma davası var önceki eşiyle. çocuğumuz olacak 3 bucuk aylik hamileyim bosanmaktan vazgeçerse boşanmakdan benim ne gibi h yasal haklarım olur avukat yada bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim simdiden Allah razı olsun
Utanmadan da konu açıyorsunuz ya pes.
Herşeye aklınız eriyor evli adamla birlikte ol, cocuk yap. Bunlar için maaşallah akıl zehir gibi.
Gidin bi avukata sorun.
Allah sizin gibilerden kadınları korusun, belki barışacaklardı.

1 yil once ayrildilar dava suruyo anlamadiniz heralde
Adam hala evli mi evli! Dini nikah diye birşey Yok evli adamla beraber yaşıyorsun. 1 yıldır dava sürse ne olur ya boşanmazsa diye tutuşmuşsun. Senin hiçbir hakkın yok 200 tl bile fazla ama nafaka alırsın ancak o da bebek yüzünden. Yazık bebeğe..

Back
X