:çok üzgünüm:kıslarr ben iki bucuk yıllık evliyim ve cocugum olmuyordu doktora gittim bende bir sorun cıkmadı ama esimin sperm tahlili iyi değil napıcagımızı bilmiyoruz doktor tekrar tahlil yaptırın dedi bu değerlerle normal yoldan hamile kalabilirmiyimm sperm sayısı 900 bin hızlı ileri hareket %24hareketsiz%64 simdiden saolun allah herkesin hakkında hayırlısını versinnn
Elgomm canımsın benimm :1hug:Canım arkadaşım rabbim büyükk hayatt mucizzlerlee doluu rabbim en kısa zamanda meleğini gönderir inşallah...Ne yapalımşükretmekten ve dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok canım..Normal yolla olmazsa tüp bebek şansımız varr ..En azından esındee sperm var azosperm olan arkadaşlarımızdaa var olsun bunada şükür dıyelım:teselli:benneyaptımki
canım benimm yaa vallahi ben bu erkeklerin değerlerinden hiç anlamıyorum ama dr sana net bilgi verecektir eminim.normal yolla olmuyorsa bile üzülme çünkü tıp çok ilerledi.şimdi çoğu insan tüp bebek yaptırıyor.olsunda nasıl olursa olsun canım.inşallah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese allahım güzel bebişler verir.
bende 2 yıllık evliyim ilk sene korunduk sonra bebiş istedik bi kaç ay denedik olmadı bi kontrol olalım dedik doktora gittik. bende sorun yok çok şükür ama eşimde ileri derece varikosel çıktı. ekimde ameliyat oldu. 3 aydır ilaç kullanıyo, keçi boynuzu, havuç suyu içiyo. ameliyat öncesi sayı 300 bin ileri hareket %0 dı. 19 ocakta tekrar test yapılıcak inşallah düzelme olmuştur. bence üzülme olumsuz düşünürsen herşey kötü gider. bende çok üzülüyodum umutsuzdum ama bu siteden çok şey öğrendim, burdaki arkadaşlar çok destek oldu, umut verdi. sende üzülme olumlu düşün, bigün hepimiz anne olucaz Allahın izniyle.
üzülme arkadaşım Allah istedikten sonra olur.. Zamanı geldiğinde önünde hiçbir engel duramaz .. Tek bir sperm gerekiyor hamilelik için tabi de onun da içinden sıyrılıp yumurtayı delmesi lazım .. İşte herşey kaderimizde yazdığı gibi ilerliyor.. sıkma kendini .. ameliyat oldu mu eşin? ameliyat sonrası 1 yılda düzeliyormuş değerler.. yeni sperm üretimi 3 ayda oluyormuş.. bizde ikinci 3 ayın içindeyiz.. mart'ı bekliyoruz tabi o zamana kadar bebeğimiz olmazsa.. yerimseniben üzülme canım emi Şeniz
hayır canım esim ameliyat olmadı biz daha yeni öğrendik zaten dün öğrendik allahtan sansım var en azından ya hic olmasaydı canım arkadsım allah da senin gönlüne göre versin siz beni anlıyorsunuz ya sizde olmasaydınız senağlamasenağlama kimbilir gün doğmadan neler doğar değilmiii
evet canım cok haklısın saol genede ama dün yeni öğrendim o yüzden sok olduk insan ister istemez kötü oluyo zamanla alısıcam bu duruma ama cok zor biseymis cünkü ben anne olmanın cok kolay oldugunu sanıyordumsenağlamabaslarda 3 ay korundum su an ne kadarda aptalmısım diyorum kendime ama nasip böyleymis insallah arkadasım sende en kısa zamanda meleğine kavusursun canım allah razı olsun
elgızım canım benım.:çok üzgünüm:kıslarr ben iki bucuk yıllık evliyim ve cocugum olmuyordu doktora gittim bende bir sorun cıkmadı ama esimin sperm tahlili iyi değil napıcagımızı bilmiyoruz doktor tekrar tahlil yaptırın dedi bu değerlerle normal yoldan hamile kalabilirmiyimm sperm sayısı 900 bin hızlı ileri hareket %24hareketsiz%64 simdiden saolun allah herkesin hakkında hayırlısını versinnn
canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur....
elgızım canım benım.
bıran once hepınızın hamıle kalmasını o kadar cok ıstıyorumkı.:Saruboceq:
esın ıyı bır urologa gıtsın canım bakalım ne dıcek.belkı yenıden tahlıl yapılmasını ıster.
bu arada sana dedıgım kürlere hemen basla canım.
ınsallah guzel haberlerle donersın bızlere.:Saruboceq::1hug:
Elgizciğim,
Bizde de aynı durum söz konusu. Benim sonuçlarım normal. Eşimde sorun çıktı. Hiç beklemiyordum ben de iki gün önce öğrendim ve çok ağladım. Allah hepimizizn yardımcısı olsun ve Allah çözümsüz dert vermesin ne diyeyim.
:çok üzgünüm:kıslarr ben iki bucuk yıllık evliyim ve cocugum olmuyordu doktora gittim bende bir sorun cıkmadı ama esimin sperm tahlili iyi değil napıcagımızı bilmiyoruz doktor tekrar tahlil yaptırın dedi bu değerlerle normal yoldan hamile kalabilirmiyimm sperm sayısı 900 bin hızlı ileri hareket %24hareketsiz%64 simdiden saolun allah herkesin hakkında hayırlısını versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?