- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
-
Hala evi niye terketmedin?
Ailen destek nasılsa?
Evden git öyle düşün şimdi nasıl başlarım diye.
Şu adamla aynı ortamda bulunmayın.
Gitmeyeceğini düşünmüş takmamış.
Boşanmak için çok haklı nedenleriniz var kesin karar aldıysanız hakkınıza hayırlısı demekten başka bir şey söyleyemem.
Son olarak bir kadın kafasına bir şey koymuşsa yapar korkmadan çekinmeden deneyin inşallah bundan sonra yüzünüz güler.
evı bırakıp gıtmem en mantıklısı dımı? nasıl hareket edecegımı ınanın bılmıyorum kafam karmakarısık
Boşanmak istediğinize emin değilsiniz bence
Bana da kararinizdan emin degilsiniz gibi geldi.
Karaririniz netse evi terkedin. Yoksa adam sizi bundan sonra hic takmayacak. Hani bosaniyordun noldu ? Diyecek.
Şayet boşanma kararında ciddiysen bir an önce toplamaya eşyalarını git.
Ömür boyu bu adamla hayat geçmez.
Yaşın daha çok genç.
Ailenin yanına git,biraz dinlen kendini dinle.
Şimdi ne yapmak istiyorum diye sor kendine.
Ne iş yapacağına o zaman karar ver
Ailen sen dönmedikçe senin ciddi olmadığını düşünecek,o adam sana gülüp geçecek ne oldu gidiyordun diye.
Sen nasılsa boşanıcam demişsin,topla bavulunu çek git o düşünsün.
Ama aynı ortamı paylaşırken hiç bişey olamaz ve yapamazsın.Sadece düşündüğünle kalırsın.Sağlıklı bir ortamda yaşamıyorsun.
Daha once de bosanmak istediginizi soyleyip uygulamadiginiz icin takmiyor adam sizi. Yine bosanmauacak diye dusnuyordur.Zaten takmıyor bunu daha once söyledıgımde kalee aılıyordu sımdı hıc umrunda degıl yorgunum uykum var senın saçmalıklarınla uğraşamam dedı uyudu
Haklısın ya cekıp gıdıcem bu boşanma konusunu konuşamadık bıle benı hıc kalee almadı uğraşamam senın saçmalıklarınla uykum var dedı uyudu
Daha once de bosanmak istediginizi soyleyip uygulamadiginiz icin takmiyor adam sizi. Yine bosanmauacak diye dusnuyordur.
Eger kararinizdan eminseniz bir an once harekete gecmelisiniz.
O halde sende bir şey demeden. Çık git.
O zaman ciddi olduğunu anlayıp sorar sende ben demiştim dersin.
Daha fazla çekmeyin
evet eşyalarımı toplayıp basıp gıdıcem..Bu sorunlar evlılıgı bıtırmek ıcın yeterlı sebepler dımı
evet eşyalarımı toplayıp basıp gıdıcem..Bu sorunlar evlılıgı bıtırmek ıcın yeterlı sebepler dımı
Hala kararsız gibisin.
Her şeyden mühimi seni insan yerine koyup takmayan bir adam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?