- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi sudenaz111
-
8 yıl ailesinin borcunu ödemek çok ağır üstelik tapuda üstünüze değil
haklı olarak bu boşanma sebebine girer , kararlı olun ve ailenizede danışarak boşanmayı gerçekleştirin , ailesine bunca vefakar davranan adam bu fedakarlıkları ömür boyu sürecek demektir ,nefret ediyorum kişiliği kendi ailesini korumaktan aciz erkeklerden,
Boşanma kararı ya da karar alınmışsa onu uygulayacak cesareti ; bir forumda hiç tanımadığınız insanlardan alınmamalı bence .
Evet fikir teatisi , kadın dayanışması iyidir hoştur da ... seni valizini toplamaya yöneltecek karar yine sendedir. O karar da bi anda gelir ve bir bakmışsın valizini toplayıp çıkmışsın. ( bu boşanma işlemi prosedürü başlamadan evi ilk terk eden olmanızda ilerde açarsanız davanızda aleyhinize sunulabilir )
28 yaş bir çok şeyi yeniden kurmak için çok ideal . Ola ki ayrıldın , nasıl yaparım ne derim diye karamsar olma .
Ayrılığa gelince , bazı erkekler son raddeye kadar şansını zorlar , tam gidecekkken de duuur düzelteceğim her şeyi söz derler . Bu 2. şansı eşinin hak edip etmediğini en iyi sen bilirsin .
Hakkında hayırlısı olsun .
Benı en cok sinirlendırende o zaten dün gece benı takmadı bıle gectı uyudu evı terkedımde görsün insallh tekrar duzenımı kurarım nerden bulaştım bu lanet adama
Haklısın ya cekıp gıdıcem bu boşanma konusunu konuşamadık bıle benı hıc kalee almadı uğraşamam senın saçmalıklarınla uykum var dedı uyudu
Eğer maddi bir beklentin yoksa seni orda tutan da birşey yok.
Tereddüt duyduğun şey boşanırken haklarını koruyamamak konusunda mı, yoksa boşanıp boşanmamak konusunda mı?
Sana evliyken bir faydası olmayan adamdan boşanırken de pek birşey elde edemezsin gibi geliyor. Haklarını alabilsen bile bu iş sürünür durur. Ben şahsen tenezzül etmezdim. Zaten kendi kendine yetebilen bir insansın. Anlaşma yoluna gidip bir an önce kurtul
Esiniz zaten sizinle ailesine para desteginde bulunmak icin evlenmis. Durmaniz hata.
E o zaman konuşacağını konuşmuşsun zaten, şimdi eşyalarını topla ve çık ordanhıc bır maddı beklentım yok ondan suan da bır faydası yokkı boşanınca olsun
8 sene.. Gençliğinizin enerjinizin büyük kısmı geçmiş olacak. Eşiniz gerçekten çok bencil ve size, ilişkisine değer vermiyor. Bence boşuna duruyorsunuz orda. Gençsiniz, daha güzel bi hayat kurabilirsiniz. Kendinize güvenin, size yalvaracaktır ısrar edecektir ama kanmayın değişmez. Bi de üstüne ailesiyle mi yaşayacaksınız orayı anlamadım ama tam bi kabus olur sakın! Kendi yolunuzu çizin. Yolunuz açık olsun çok mutlu olun inşallah
borç ailesinin mi.cok haklısın aılesıyle degıl ayrı evde yasıyoruz ben kıra verıyorum e eevı gecındırıyorum hala yaranamadım ne bır tatıl ne bır eğlence haytım ev ısı ve calısmak ustune esımın suratsız yüzü 8 sene sonra yaslanıcam esım cok bencıl oyle böyle degıl aılesı ıcın yasıyo
ya hepinize inanamıyorum ya hepinize.hadi evi terk etmemişşsin hadi yoksa boşanmaktan vazgeçtin sen hadi çık o evden diyorsuuz ya bu yorum yapanlardan kaçı boşanmış.tamam adamın elle tutulur yanı yokmuş ama o sevdiği evden gidemiyordur belkide emek emek yaptığı evden ha diyince gidilir mi.ben gittim o ayrı ben boşandım o ayrı ama burda hadi çık git dicek kadar kolay değil hiçbir şey.mantıklı baktığında adam ev almış sizin geleceğiniz.ama size sevgisini göstermemiş hiç ,hiç demesek bile uzun zamandır sevgi doyumunuzu karşılamıyor bundan dolayıda artık soğudun .haklısın biz kızlar zaten boşanmak istiyoruz dediğimizde nolur gel kurtar evliliği demek istiyoruz eşlerimize ,yoksa tek kelime etmeden basar gideriz.her neyse sanmaki bu dönemi kolay atlatırsın zor bir dönem olucak.şuan öfkelisin aman başımdan omzumdan ağırlığı bi gitsin diyorsun ama zaman zaman çok zorlucak.ha biraz boşvermişlik varsa sende kolay atlatırsın seni tanımıyorum çünkü.Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin kardeşim karar senin.evlenirkende karar bizimdi.insanların seçimleri bazen en önemli konularda bile doğru olamayabiliyor malesefff!
borç ailesinin mi.
yaşlarınız ka.
bu sekiz senede 400.000 tl nasıl odenir biter aklım almadı benim.
tamamı eşinin üzerine mi borç.
çocuk ta düşünemezssiniz bu durumda.
bilmiyorum iyi düşün tart ailenin fikrini al.
borçtan kurtulma şansınız yok mu .
aile kendi ödese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?