arkadaşlar eşiniz hiç sizle kendi ailesinin yanında tartıştı mı?

makaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
414
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, eşiniz hiç sizle kendi ailesinin yanında tartıştı mı? Kayın validenizin,görümceniz,eltinizin yanında fevri davrandı mı hiç? yada sizin ailenizin yanında bu şekilde davrandı mı? Peki davrandıysa nasıl tepki verdiniz? yada verirdiniz bu kişilerle sonuçta sürekli karşılaşacağınız için eski havanızı nasıl korursunuz? Ayrıca eşinizle,daha sonra bu konunun sizi incittiğine dair nasıl bir konuşma yapardınız?

Evet benimle tartıştı biraz çabuk parlayan bir insan eşim,çabuk da sönen.Biraz ben fitilledim ama onların yanında beni bozmasını, geçmiş zaman bile olsa hala hazmedemiyorum:((

Son düzenleme:
bir kere öyle bişey oldu.eşimle aramızda ufacık bişey geçmişti tartışma bile sayılmaz.sebebini bile hatırlamıyorum.kayınvalidem hemen ortalığı ayağa kaldırdı.pireyi deve yaptı orada kalıyorduk şehirdışında oturuyoruz.geceyi mahvetti.ertesi gün kendi aileme gittik epey de bir orada kalmadık. aklıma getirdin bak şimdi:27:

Hayır böyle bir durum olmadı...Evlenmeden önce ailelerin yanında birbirimizi rencide edecek ,onur kırıcak davranışların evliliği zedeleyeceğini konuşmuş ve bu konuda mutabık kalmıştık...Evlendikten sonra da bu tarz birşey yaşamadık...

eşim degil ama eski bir sevgilim hem kendi ailesi hem benim ailemin yanında kavga etmişti benimle , tabi bende onunla. Olmaması gerekiyor aslında , ailelerin yanında hos seyler degil bunlar , onlarda sasırıyorlar ne desinler ne yapsınlar :)

Kesinlikle böyle birşey olmadı, olamaz da...
Aramızda birşey olsa bile onlara belli etmemeye çalışırız..
Aranızda olan aranızda kalmalı.
Doğru değil üstelik

bir kere öyle bişey oldu.eşimle aramızda ufacık bişey geçmişti tartışma bile sayılmaz.sebebini bile hatırlamıyorum.kayınvalidem hemen ortalığı ayağa kaldırdı.pireyi deve yaptı orada kalıyorduk şehirdışında oturuyoruz.geceyi mahvetti.ertesi gün kendi aileme gittik epey de bir orada kalmadık. aklıma getirdin bak şimdi:27:

Evet insan gerçekten hatırladığında bile çok kötü oluyor,yaşaması daha beter.Bide böyle pireyi deve yapan insanların yanında olması çok kötü..

Kesinlikle böyle birşey olmadı, olamaz da...
Aramızda birşey olsa bile onlara belli etmemeye çalışırız..
Aranızda olan aranızda kalmalı.
Doğru değil üstelik

En dorusu öyle olması.Bende hep böyle olmasından yanayım ama eşim bazen kendi ailesinin yanında buna pek dikkat etmiyor, buda insanı rencide ediyor tabi..

Evet insan gerçekten hatırladığında bile çok kötü oluyor,yaşaması daha beter.Bide böyle pireyi deve yapan insanların yanında olması çok kötü..

o da son oldu. zaten bizimki tartışma bile değildi demekki kaynanam öyle bir anı kolluyormuş....

eşim degil ama eski bir sevgilim hem kendi ailesi hem benim ailemin yanında kavga etmişti benimle , tabi bende onunla. Olmaması gerekiyor aslında , ailelerin yanında hos seyler degil bunlar , onlarda sasırıyorlar ne desinler ne yapsınlar :)

Evet arada kalıyorlar,yada bazı cahil zihniyetler oğlum karısına söz geçiriyor diye sevinebiliyor bile:( olmaması gerekiyor...

Hayır böyle bir durum olmadı...Evlenmeden önce ailelerin yanında birbirimizi rencide edecek ,onur kırıcak davranışların evliliği zedeleyeceğini konuşmuş ve bu konuda mutabık kalmıştık...Evlendikten sonra da bu tarz birşey yaşamadık...

Çok medenice zaten olması gerekende bu ,kurulan aileye yakışan da bu..Allah'ta yaşatmasın...

bizdeböle bişeyin olmasımümkün deil ama ...... eşim çok çokkkkkkk sabırlıdır hani derler ya peygamber sabrı işte öle bir sabrı var be3n biraz çabuk parlar ve sönen biriyim ben yapabilirim ama o yapmaz (yaptım demiyorum)

bizdeböle bişeyin olmasımümkün deil ama ...... eşim çok çokkkkkkk sabırlıdır hani derler ya peygamber sabrı işte öle bir sabrı var be3n biraz çabuk parlar ve sönen biriyim ben yapabilirim ama o yapmaz (yaptım demiyorum)
Bizde de ben sabırlıyım,eşim parlar ama bende onun sabrını zorluyorum allah var ama işte olmaması gereken yerler var olunca da böyle içinden çıkmıyor insanın..

kendi ailemin yanında da,eşimin ailesinin yanında bu duruma düşmemek için özen gösteriyorum.baktım eşim sinirliyse üzerine gitmiyorum ki ortam da zor duruma düşmeyeyim:34:

yapamaz, yaptırmam. yapmaması gerektıgını cok ıyı bılır, kendımı kımseye ezdirmem

yeni evliyken birkaç defa onun ailesinin yanında böyle kötü deneyimlerimiz oldu maalesef:23:ben tartışmadım eşim çok sinirli biri olduğu için kendi kendine esti gürledi:19:onu hep uyardım hala da başkalarının yanında hoşuma gitmeyen bir sözü yada davranışı olursa sonrasında uyarırım.sinirliyse üstüne gitmem.sonuçta hiç hoş bir durum değil ailelerin yada başkalarının yanında tartışmamalı çiftler:50:

yeni evliyken birkaç defa onun ailesinin yanında böyle kötü deneyimlerimiz oldu maalesef:23:ben tartışmadım eşim çok sinirli biri olduğu için kendi kendine esti gürledi:19:onu hep uyardım hala da başkalarının yanında hoşuma gitmeyen bir sözü yada davranışı olursa sonrasında uyarırım.sinirliyse üstüne gitmem.sonuçta hiç hoş bir durum değil ailelerin yada başkalarının yanında tartışmamalı çiftler:50:

Bende sadece bir ben bu duruma düştüm sandım.Herkes kesinlikle yapamaz,yaptırmam diye yorum yazmış. Bende böyle bir durumu kabullenemedim baya tartışmalar yaşadık anladı bakalım zaman gösterecek gerçekten anlamış mı:(

öyle birşey yaşamadık ama yaparsa bende onu rezil ederim.ben eşime baştan tavrımı koydum.
ailenin yanında haksız bile olsam onların yanında karım haklı diceksin eve dönünce ne dersen de dedim :)
çok şükür bu zamana kadarda öyle oldu....
bence eşiniz kimin yanında yaptıysa onlardan ve (onların yanında )sizden özür dilemeli.
bu sayede sizde kendinizi daha iyi hissedersiniz..ve özürden sonra bir söz alın bir daha başkalarının yanında
sizi rencide etmesin.

öyle birşey yaşamadık ama yaparsa bende onu rezil ederim.ben eşime baştan tavrımı koydum.
ailenin yanında haksız bile olsam onların yanında karım haklı diceksin eve dönünce ne dersen de dedim :)
bence eşiniz kimin yanında yaptıysa onlardan ve (onların yanında )sizden özür dilemeli.
bu sayede sizde kendinizi daha iyi hissedersiniz..ve özürden sonra bir söz alın bir daha başkalarının yanında
sizi rencide etmesin.

Evet söz verdi daha dikkatli şimdi eşim,özür için ise bende çok direttim ama ailesi daha ana dolu kökenli oldukları için, bunu yadırgayacakları için pek yanaşmadı.O zaman bende biraz fevri davrandım, tetikledim ama ne olursa olsun o insanların yanında bu tavır çok gurur kırıcı.

sizi rencide etmesin.

Evet söz verdi daha dikkatli şimdi eşim,özür için ise bende çok direttim ama ailesi daha ana dolu kökenli oldukları için, bunu yadırgayacakları için pek yanaşmadı.O zaman bende biraz fevri davrandım, tetikledim ama ne olursa olsun o insanların yanında bu tavır çok gurur kırıcı.

öyle birşey basıma glemedi ama gelse basına geliceği bilir.beni rezil etse ben daha beterini yaparım ona

Back
X