Arkadaşlar ev almak konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

cucumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
72
0
36
A.B.D.
arkadaşlar bu zamana kadar ailemın evınde ev hep kendımızındı hiç hirada oturmadık ve evlendım henüz 4 aylık evliyiz ve kirada oturuyoruz ve ben kiraya verilen paraya inanılmaz acıyorum her ay 600 tl kira ödüyoruz
eşimin aldıgı maaş ancak kiraya ve geçimize yetiyor benım ailem olmasa onada yetmeyecek ben çalışamıyorum sağlık sorunlarım nedenı ile dier konumda belırtmıitim panıkatak depresyon filan
benim düğün takılarım var yaklaşık 10 bin tl değerinde eşim sigortasız çalısıyo kredı alamıyoruz işten ayrılmak üzere sigortalı bir işie girecek o zaman ancak kredı çekebılırız
bana bir yardım edın ben bu 10 bın tl ile ne yapa bilirim nasıl ev alırım peşinat versem kredı çekmeden taksitle ev satan yerler var mı yagnı aklım çok karısık paramı çarçur etmeden bır işie yaramasını istiyorum
ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM

Arkadaşım şimdi gerçekçi düşünelim bu zamanda hangi şehirde yaşarsan yaşa 10.000 peşinatla hiçbir yerde ev alınmaz..

Belki biraz daha bekleyip kendinizi toparlarsanız biraz birikim yaparsınız,biraz takıları kullanırsınız biraz da aileler yardım ederse uygun bir ev alırsınız inşallah..

Başka türlüsü çok hayalperestlik olur malesef,biraz sabır.

Ayrıca daha çok yeni evlisiniz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 600 tl çok bir kira değil,en azından şimdilik birkaç sene sabredebilirsiniz..

400 lük bir ev bulsanız, ikiyüz yanınıza kalır.Parayıda altına yatırın iki sene sonra peşinat hazır olur. Her çok azdan olur derler. Sabredin, inşallah alırsınız.

arkadaşlar bu zamana kadar ailemın evınde ev hep kendımızındı hiç hirada oturmadık ve evlendım henüz 4 aylık evliyiz ve kirada oturuyoruz ve ben kiraya verilen paraya inanılmaz acıyorum her ay 600 tl kira ödüyoruz
eşimin aldıgı maaş ancak kiraya ve geçimize yetiyor benım ailem olmasa onada yetmeyecek ben çalışamıyorum sağlık sorunlarım nedenı ile dier konumda belırtmıitim panıkatak depresyon filan
benim düğün takılarım var yaklaşık 10 bin tl değerinde eşim sigortasız çalısıyo kredı alamıyoruz işten ayrılmak üzere sigortalı bir işie girecek o zaman ancak kredı çekebılırız
bana bir yardım edın ben bu 10 bın tl ile ne yapa bilirim nasıl ev alırım peşinat versem kredı çekmeden taksitle ev satan yerler var mı yagnı aklım çok karısık paramı çarçur etmeden bır işie yaramasını istiyorum
ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM

Merhaba canım :49: durumlarımız aynı valla maddi manevi hatta evlilik süresi bile :1: bizimde peşinat sıkıntımız var.. bakalım bi çözüm arıyoruz.. konumu okumuşsundur.. sende istanbudal mısın?

bende aynı durumdayım. paramız bankada ve heray üzerine eklemeye çalışıyoruz hem de faiz işliyo. 10.000 lira peşin vererek ancak 40-45 bin liralık bir ev alabilirsin çünkü evin ücretinin %20-%25ini peşin vermeniz gerekiyo.

10.000 TL'lik peşinat yatırabileceğin bir ev bulsan bile taksitleri çok fazla olacaktır, eşinin garanti bir işi de yok. 1 - 2 bile işsiz alsa ev taksidi öderken çok fazla zorlanırsınız. Bende seninle aynı durumdayım, eşimin işi maaşı fena değil hem sigortalı çalıştığı halde güvenemiyoruz ev almaya. Ben 400 TL lik bir evde oturuyorum ayrıca evim yeni bina 100 m2. Biaz araştırma yaparsan uygun bir yer bulabilirsin.

Back
X