arkadaşlar bu 3. tüp bebek denemem olacak,2 sinde uzun protokol denendi şimdi kısa protokol uygulanacak. uygulayan arkadaşlarr lütfenn bildiklerinizi paylaşın benimle...
arkadaşlar bu 3. tüp bebek denemem olacak,2 sinde uzun protokol denendi şimdi kısa protokol uygulanacak. uygulayan arkadaşlarr lütfenn bildiklerinizi paylaşın benimle...
arkadaşlar çok teşekkürr ederim hepinize , allah hepimizin yardımcısı olsun..ben anatoliada yaptırıcam dr. um hakan bey.. allahım inşallah hepinizin içinde benim içinde hayırlı olurr ammiiiinn.. çoook teşekkürler hepinize...( bu arada benim ilk mikro denememde 6 , 2. de 10 tane toplandı)
arkadaşlar çok teşekkürr ederim hepinize , allah hepimizin yardımcısı olsun..ben anatoliada yaptırıcam dr. um hakan bey.. allahım inşallah hepinizin içinde benim içinde hayırlı olurr ammiiiinn.. çoook teşekkürler hepinize...( bu arada benim ilk mikro denememde 6 , 2. de 10 tane toplandı)
umarım ben yanılıyorumdur , ama o hasteneden ( tabi ekip farklıydı o zaman ) çok şikayetçi olanlar var bildiğim .. inşallah yazacaklarım seni ikileme sürüklemez ve kaş yaparken göz çıkarmış olmam , ama kötü blidiğim bir şeyi de göz göre göre paylaşmazsam aslı kötülüğü yapmışım gibi hissederim sonra ..
kafam karışır dersen istersen bundan sonrasnı okuma ...
önemli olan şu anki yumurta kapasiten . Dr.un son muayenede kaç yumurta hücren olduğunu söyledi ?
aslında şu protokolle başlayalım deniliyor ama tedaviye başlayacağın reglin 2. günü zaten dr.un görüyor o ay açılan paketten çıkan yumurta sayısını ve ilaca vereceğin muhtemel cevabı da ekleyip ona göre bir protokol seçiyor , en doğrusu bu , dr.umun da bana anlattığı bu ben inatla femara olsun diye dietirken ....
yani daha regl olmadan heleki öncek denemelerinde 6-10 tane yumurtan olmasına rağmen / yani kısa-antagonist protokol rahatlıkla uygulanabilecekken / neden femara denildi sana anlamadım .. senden önce denemişler mi hiç hastalarına , onlardan nasıl sonuçlar almışlar ? hoş denemeseler bile denemedik , sen bizim ilk hastalarımızdan olacaksın demezler ya ...
ben de 2. denememi anatoliada yapcaktım . başka bir medyatik dr. vadı orda ona karar vermiştim .. hatta regln 2. günü gittim ilk usg muayenem felan yapldı , dr.um memoriladaki dr.umun bana uyguladığı dozu öğrenip aynı dozu vurulcağımı , benzer protokol uygulayacağını söyledi , sora tavrı önceki toplantılarda tanıştığım o sıcak kanlı dr. tarzında değildi ve yine bir toplantıda sorduğum bir uygulama var denildi , tedaviye başladığım gün o uygulamanın olmadığını öğrendim . bir ara sperm mıknatısıyla güdeme geldler , sonra fısss diye söndü tüm havaları , çünkü boş çıktı o olay , reklam kokan hareketlerden başka bir şey değil tüm yaptıkları.. bana hiç güven arz etmiyor orası . şimdi bir de senden böyle bir şeyi duyunca haksız değilmişim diyorum ..
Allah yardımcın olsun canım , tedavinden hayırlı ve olumlu sonuçlar alman dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?