arkadaşlar fikir çok çaresizim bir yardımcı olur musunuz?

kaderszkadn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
10
0
86
bursa
geçen yaz tanıştığım bir arkadaşımda uzun süre hem telefon hemde sanal alemde aarkadaşlık ettıkten sonra. onunla gerçek anlamda birliktelik yaşadım ama şimdi ailelesinin yüzündende ayrıldık beni çok üzdü ne yapmalıyım .b ol bool dua edıyorum pşma olsun geri dönsün die ama çok zor . büyü gibi yollarıda düşündüm ama geri wazgeçtim ne yapayım arayım mı sorayım mı şimdiden tşk.

Bence zamana bırak, şu anda ararsanda hiç bişey deişmiyecek ve kovalıyan taraf olacaksın .... Zaten sana karşı derin duygular besliyorsa kendisi arıyacaktır seni . Bide bir başkası için asla güzel canını üzme...

geçen yaz tanıştığım bir arkadaşımda uzun süre hem telefon hemde sanal alemde aarkadaşlık ettıkten sonra. onunla gerçek anlamda birliktelik yaşadım ama şimdi ailelesinin yüzündende ayrıldık beni çok üzdü ne yapmalıyım .b ol bool dua edıyorum pşma olsun geri dönsün die ama çok zor . büyü gibi yollarıda düşündüm ama geri wazgeçtim ne yapayım arayım mı sorayım mı şimdiden tşk.

Şimdi muhtemelen acayip tepki çekeceksin. Buna hazır ol.

Senin ona verdiğin değeri sana verseydi, seni bırakmazdı. Hemde fiziksel birliktelik yaşadıktan sonra. Ailesi neden araya girdi bilemiyorum ama bence olan olmuş, çok düşünme ve gelmesini bekleme. Elbette dua et ama dönsün diye değil hayırlısı olsun diye..

Sakın büyü işlerine filanda bulaşma. Arama sorma ve ilgilenme. Ayrıca sakın kendinden utanma ve yaptığının arkasında dur. Okuyorsan okulunu bitir, meslek sahibi ol. Çalışıyorsan sakın işini bırakma ve paranı kazanmaya devam et.

Zamanla atlatacağına ve seni zekan, karakterin ve düşüncelerin için sevecek birini bulacağına eminim..

büyü yaparak geri döndürmeyi düşündün öyle mi?
ilginç bir yöntem...

neden?seni istemeyen bir adam için niye bu uğraş?

onunla gerçek anlamda birliktelik yaşadığın için mi dönsün istiyosun yoksa sevdiğin için mi?

ama ben sana acı bir gerçek söyleyeyim mi? dönmez artık..

kendi yolunu çiz bence,peşinden koşan olma.

Son düzenleme:

Neden seni istemeyen adam için bu kadar çaba gösteriyorsun ki?
Aile falan bahane.
Geç bunları.
Sen kendi yoluna bak.
Büyü işlerini de unut,çarpılırsın bak Allahım korusun.

Yaş kaçtı pardon.:ssz:

Seni çok iyi anlıyorum deliler gibi sevmişin çok da değer vermişin sorun neydi bu kadar özeli paylaşmana rağmen ayrılmanıza sebep oldu merak ettim...Arama sakın dicem ama eminim arayacaksın... Biz kadınlar çok duygusalız... becerebilirsen zamana bırak onun aramasını bekle

Büyü meselesine takıldım ben :44:

Büyü yaptırma gibi bir olaya başvurdunuz ve bu kişide size geri döndü diyelim ; siz bu kişinin sizi çok sevdiği ve gerçekten de çok pişman olduğu için mi geri döndüğünü sanacaksınız ?

Yapmayın nolur komik olmayalım
:34:

Bu büyü olayı kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri olurdu
:34: Gerçeklerden kaçmak olmaz :20:

Bol bol duanızı ediyormuşsunuz da zaten gerisini Allah'a bırakın

Hayırlısı olsun diyelim

Büyü müyü bosver ne büyüsü tövbe tövbe.
Duanı ediyormussun..
Allaha havale et :34:
Çünkü ikinizde hatalısınız konu zina.
Ama o senin günahına girmis ve ailesini bahane ederek cekip gitmis.
Vebalini almis, yanına kalmayacaktır. :34:

Oooopppssss!

Aman ha,ne büyüsü ?

Arayıp ne diyeceksin ?Ağlayıp sızlamayı beni bırakamazsın demeyi kendine reva görüyorsan buyur ara;yoksa kendine yeni bir rota çiz.

Bir dahada kaldıramayacağın yükü sırtına alma:34:

farz edelm ki buyu yaptin.. Tesaduf o ya adam geri dönmek istedi.. Sen bunu kendine nasi yedireceksn? Hic demicekmisin bu adam beni gercektn sewio mu? Yoksa buyumu??

Hacıyla, hocayla ne zaman işimiz bitecek bizim!
Sorunlarımıza kendimizden başka herkesten ve her şeyden medet arıyoruz, pes!
Dua ediyorum demişsiniz, tevekkül edin bolca.
Olmuyorsa olmuyor, olmazı oldurmaya hem de bilimum yolla çalışmanın mantığını bir türlü çözemedim...

Son düzenleme:
Ailesi diyorsunuzda siz de bir nevi rahatlam yöntemi olarak kendinize bunu söylüyorsunuz. Sevseydi önemseydi zaten yanında olurdu aile problemi nedir açıklarmısınız?

Birliktelik yaşadığın için mi büyü gibi yollar aklından geçiyor yapma bunu olmuş işe ölmüşe çare yok kendine saygını kaybetme.

yanlış anlamayın soruyorum ama gerçek anlamda birliktelikten kasıt nedir? bir de büyüymüş vs inanmayın yahu bu devirde böyle şeylere ailesini size tercih eden adamdan ne hayır gelir zaten. ne yaşanmışsa yaşanmış unutmaya bakın

arkadaşlar hepinize ayrı ayrıtşk. edıyorum okuyup görüş bildirdiğiniz için . herkesten ortak çıkarmam gerek olan karar şu ki boşvermem gerek zorda olsa boşvermem . çokk saolun hepinizden allah razı olsun

ewet ailesiiinin payı çok büyük amam kendidi istedi

ailesi yüzünden silmişse seni
bence unut onu gitsin.
isteseydi seni arardı , ailesini seninle arasına sokmazdı
biraz zaman alır ama eninde sonunda kendıne geleceksın:34:

büyü meselesini öylesine söylediğini düşünüyorum
o yüzden o konuya girmiyorum bile.

Back
X