- Konu Sahibi fatmaduygu
merhaba arkadaşlar size bir konuda akıl danışmak istiyorum....
ben anasınıfı öğretmeniyim. adanın bir ilçesinden merkeze tayin istemiştim bu okul evime tek otobüsle 10 dk uzaklıktaydı.(bu arada evi yeni aldım aylık 1400 ödemesi var) bu okulda bir sorun oldu ve norm fazlası oldum
tekrar tayin istedim ve bir anaokuluna atandım. okul evime 2 dolmuşla ve 1 saat uzaklıkta ama annemin evine 15 dk uzaklıkta.hem de yürüyerek....bir de şöyle bir durum var ben eşimden ayrıyım ve 3 yaşında bir oğlum var ve eylülde okula başlayacak benim okuluma....
şimdi önümde iki seçenek var
1. ya evimde oturacağım her gün 2,5 saatim yollarda geçecek ve oğlum da benimle gidecek zor olacak ama evimde olacağım kafama göre yaşayacağım
2. ya da annemlere taşınacağız eşyaları bir depoya bırakıp evi kiraya vereceğim (ki eve çok masraf yaptım kapı pencere boya parke vs ve daha evime taşınalı 1 ay oldu daha yeni yerleştim) ama tabiki istediğim gibi yaşayamayacağım
(( eve misafir çağıramam en geç akşam 18:30 da evde olmam gerekecek vs baya sıkı bir hayat olacak
hangi seçenek olursa olsun bunu 3 yıl yaşamak zorundayım
(( ne yapsam ki kafam karışık sizce bu iki durumun artı ve eksileri neler olabilir?
ben anasınıfı öğretmeniyim. adanın bir ilçesinden merkeze tayin istemiştim bu okul evime tek otobüsle 10 dk uzaklıktaydı.(bu arada evi yeni aldım aylık 1400 ödemesi var) bu okulda bir sorun oldu ve norm fazlası oldum

şimdi önümde iki seçenek var
1. ya evimde oturacağım her gün 2,5 saatim yollarda geçecek ve oğlum da benimle gidecek zor olacak ama evimde olacağım kafama göre yaşayacağım
2. ya da annemlere taşınacağız eşyaları bir depoya bırakıp evi kiraya vereceğim (ki eve çok masraf yaptım kapı pencere boya parke vs ve daha evime taşınalı 1 ay oldu daha yeni yerleştim) ama tabiki istediğim gibi yaşayamayacağım

hangi seçenek olursa olsun bunu 3 yıl yaşamak zorundayım