L
llncaddy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi llncaddy
-
Merhaba;
Bence ilk fırsatta Evlilik Terapiğstine gidin (mümkünse eğer eşinde olsun) Bunun inanılmaz faydasını göreceğinizden eminim. Ama eşin buna yanaşmıyorsa zorda olsa artık kendi imkanlarınla birşeyleri aşmaya çabalayacaksın. Bunda da seks perhizine girin. Yani yapmayın ama yapmadığınız sürede romantik aktivitelere zaman ayırın. Örneğin beraber tv izleyin sarılıp, romantik bir akşam yemeği ve dans gibi... bu tür aktiviteler, perhizin de etkisiyle sende de, eşinde de etki yapacaktır. Selamlar.
bence de bu sorunun altından tek başına kalkamazsın.eşinin desteği hatta gerekirse psikolojik tedavi bile görmesi lazım.cinsellil evlilikte önemli bi yer tutuyor biliyosun bunun için iki tarafta üztüne düşeni yapmalı.kendini onun isteklerini yapmaya programlamışsın ama sen mutlu olmuyosun.bu düşünceden kurtul önce.ALLAH yardımcın olsun güzelim..Merhaba, benim eşimle ilgili bazı sorunlarım var. 7 yıllık evliyim eşimle olan cinsel ilişkimden pek bişey hissetmediğimden geçiştiririm dururum. Görevini yapan kadın misali onu asla reddetmem ama bu durum bana çok sıkıntı veriyor. Seks esnasında herhangi bir şey hissetmediğim için gecenin bir yarısı eşini memnun et kalk banyo yap bana çok zor geliyor. Bir dönem depresyon tedavisi görmüştüm. Doktorum da bana özellikle cinsel yaşantımızın nasıl olduğuna dair sorular soruyordu ve ben gereksiz birşey diye cevaplıyordum. Seks esnasında bişey hissetmeyişimin nedenini araştırmak adına hormonal bütün tahlillerimi yaptı. Bununla ilgili bir sorun çıkmadı.Daha sonra doktorum erkek bir doktorla konuşamadığım düşüncesiyle beni başka bir bayan psikiyatriste yönlendirdi ancak ben uğraşmak istemedim ve de gitmedim. Ama seksin belli bir fiziksel deşarjın yanında ruhsal deşarj da oluşturduğunu da öğrendim. Bunun hayatımda önemli bir eksiklik oluşturduğunu da farkettim. Bunu aşma çabasına düştüğüm şu sıralarda ise eşimden bana yardımcı olmasını istedim. Oda olur dedi ama kendi ihtiyaçlarının yanında bir de benimle uğraşmak sanki ona zor geliyor. Duygusallık yönünden beni pek doyurmuyor. Beklentilerimi pek karşılayamıyorum. Bende sırf sekse modlanarak hiçbişi yapamıyorum. Söylermisiniz ben bu sorunumu nasıl aşabilirim?. Yani duygusal olarak ona yakın olmadan seks hayatımı canlandırabilmem mümkünmü? Açıkçası ben buna pek inanmıyorum da .İnanın bunu evliliğimiz adına çok gerekli buluyorum ama bunun iki taraflı olması gerekmiyormu. Eşimi bu konuda nasıl yönlendirebilirim? Evliliğimi sürdürmek bana zor gelmeye başladı. Lütfen fikirlerinizi bekliyorum. :uhm: :uhm: :uhm: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?