Arkadaşlar fikir verin lütfen

fatmagiller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
83
11
13
Merhaba kızlar. Benim 5 yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel, çok iyi bir dost arkadaş aileyiz birbirimize. Yaza düğün düşünüyoruz. Ancak benim sıkıntım işi çok fazla çalışıyor, sinema sektöründe ve gece gündüz çalışıyor. Evlenirsek bu evliliğimizi nasıl etkileyecek. Korkularım var yani. Böyle sıkıntısı olan nasıl aşıyor bu sorununu fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

bi baslik daha var bugun bununa ilgili, esi sinema tv sektorunde calisan yeni evli bi arkadas acmis :)

Ya evlilik gerçekten zor her tefaruatı düşünüyorsun. Oda üzgün sürekli çalıştığı için ahhahh

bi baslik daha var bugun bununa ilgili, esi sinema tv sektorunde calisan yeni evli bi arkadas acmis :)
Evet gördüm ondan esinlenerek yazdım zaten. Zor ama gerçekten evin erkeği sensin sanki. Ama diyorum ki o sektördeki herkes bu şekilde ve onlarında aileleri var

aynı evin içinde
HASRET ÇEKEREK
başkaca bir çözümü yok
malesef bazı meslek sahipleri ile evlenmenin dezavantajları vardır
katılırsınız yada katılmasınız
ama ben ce durum şu :
eşin :
ÖĞRETMEN : çoğu zaman ders dinliyor zannına kapılırsın bir bakarsın öğrenci sırasında oturan sensin
POLİS ASKER: sürekli bir nöbet ve vardiya muamması ayrıca sitres ve gerilim aşırı disiplin hali
TAKSİCİ MİNÜBÜSÇÜ ŞÖFÖR: ağızdan bolca kaçan küfürlü sözler yanında etrafına duyarsızlık
ESNAF İŞLETMECİ TİCARET : ne resmi si ne gayriresmisi tatil diye bir süreç yok hayatlarında herkestyen önce gidip geç gelirler(sanırım seninki bu segmede) evde sürekli bir hasret hali hem evdekine hem çalışana tatil piknik 5 çayı keyfi yasak
MEMUR : bolca vaktin vardır. mesleki amlamda kişiliğe etki eden olumsuz bir durum da yoktur ama bu sefer de aysonu nasıl gelir telaşesindesindir

liste uzar giderrr
anlayacağın
her iş kolu için
dezavantajlar var

SEVDİĞİNE SIKI SIKIYA TUTUN
(BULABİLDİĞİN ZAMANLARDA:))

aynı evin içinde
HASRET ÇEKEREK
başkaca bir çözümü yok
malesef bazı meslek sahipleri ile evlenmenin dezavantajları vardır
katılırsınız yada katılmasınız
ama ben ce durum şu :
eşin :
ÖĞRETMEN : çoğu zaman ders dinliyor zannına kapılırsın bir bakarsın öğrenci sırasında oturan sensin
POLİS ASKER: sürekli bir nöbet ve vardiya muamması ayrıca sitres ve gerilim aşırı disiplin hali
TAKSİCİ MİNÜBÜSÇÜ ŞÖFÖR: ağızdan bolca kaçan küfürlü sözler yanında etrafına duyarsızlık
ESNAF İŞLETMECİ TİCARET : ne resmi si ne gayriresmisi tatil diye bir süreç yok hayatlarında herkestyen önce gidip geç gelirler(sanırım seninki bu segmede) evde sürekli bir hasret hali hem evdekine hem çalışana tatil piknik 5 çayı keyfi yasak
MEMUR : bolca vaktin vardır. mesleki amlamda kişiliğe etki eden olumsuz bir durum da yoktur ama bu sefer de aysonu nasıl gelir telaşesindesindir
KUAFÖR GÜZELLİK UZMANI SANATÇI : sürekli bir çapkınlık endişesi

liste uzar giderrr
anlayacağın
her iş kolu için
dezavantajlar var

SEVDİĞİNE SIKI SIKIYA TUTUN
(BULABİLDİĞİN ZAMANLARDA:))

Her mesleğin kendine göre zorlukları var maalesef. Sevgilinizin işi var en azından :)

Belki zorlanacaksınız ama gerçekten seviyorsanız katlanmaya değer.

Evet kimse kusursuz değil. Sevgiliminde eksiği işi. Bu şekilde yaşamayı öğrenmeliyim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…