arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var çok bunaldım

evet canım severek evlendik, ablasının söylemesine göre huyu böyle, farklı şehirlerde olduğumuz için anlayamadım, yanıma gelirdi ama böyle değildi, kaşık kaşığa değmeden anlaşılmıyormuş bazı şyler gerçekten

Ben iste bunu anlamiyorum farkli sehirlerde adami seviyorsun ama farkli sehirlerde diye adami tanimiyorsun, alkolik ve depresif oldugunu anlamiyorsun.
Bildigin ayyasin tekiyle evlenmissin sen , bu adam ya tedavi olacak yada ayrilacaksin baska care yok..

Ayrica paragoz abini ve yengeni hic saymiyorum aile arasindaki su para muhabbetlerinden hep nefret etmisimdir hep surekli birisi kaziklanir birileri uste cikar paranin ustune yatar, daha henuz hic saglik biten bir aile ici para olayina rastlamadim.

evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik o yüzden farketmedim açıkcası, bira olayı varmış ama ben bu derece olduğunu bilmiyordum. sorduğumda bildiğin felsefe yapıyor, yok işim zor şöyle böyle, kendisi polis ama birtek polis o değilki, görüyorum bir sürü polis gayet normal yaşıyorlar
Tamam polislik stresli ama sürekli içmesi için sebep değil bunun yaşam tarzı haline gelmesi, ailesine vakit ayırmaması ciddi sorun. Ve sen ayaklarım üzerinde durabiliyorsan, uyardığın halde düzelme yoksa yolunu çiz. Kaç tane hayatımız var ki? En azından çocuğun, ailenin böyle bir şey olduğu gibi bir algıyla yetişmemiş olur.

abinizin borcu kimin üzerine? şu halde boşanırsanız bi de onu ödemek durumunda kalıcaksınız galiba. çocuk da çok küçük. şu an için boşanmak sizi zorlar bence. konuşmayı deneyin terapiyi deneyin, ya da görmezden gelin ve alışın. şartlarınızın oturması lazım boşanabilmek için.

benim üzerime canım, ücretsiz izindeyim tekrar dönücem işe mecbur şu durumda,birden evi ayırmak zor olur, zamanla ayırırım diye düşünüyorum, ben gitmek istiyorum, inan ne eşyada ne evde hiç bir şeyde gözüm yok kalsın hepsi ona, ben düzenimi bileyim huzurumu bileyim oğlumla yeter bana

Siz yapayalnız bir hayat yaşıyorsunuz :KK57:
Hadi yalnızlığı da geçtim, sürekli bir asık surat, sürekli bir asabiyet, bir gerginlik. Ne bu şiddet bu celâl! Bu sinirle iyi çocuk yapmış! Yemiş bitirmiş sizi daha bu yaşta :sinirli:

Boşan demek kolay, bilmiyorum ne düşünürsünüz bu konuda. Ama bari en azından ikinci çocuğu yapmayın.

yok asla canım ikinci çocuk asla, zaten bu yavruma kıyamıyorum suçluluk hissediyorum onun suçu ne mutsuz bir aileye sahip oldu, o konuda da kendime kızıyorum yanlış yaptım

Bence adamın psikolojisi bozulmuş. Bu kadar içki+içine kapanık tavırlar normal değil.

Yaptığı görevden psikolojisi bozulmuş olabilir. Siz kolundan tutup terapiste götürmelisiniz. Ya terapist ya boşancaz diceksiniz güzellikle olmasa sürüye sürüye götürceksiniz.

öneririm eğer kabul ederse giderim, ama kabul etmez bence

Dersi neymiş beyimizin sordun mu ? Hep mi böyleydi ? Otur konuş adam akıllı. Durum böyle böyle de.. Beklentilerini söyle,yok ben böyleyim diyorsa güle güle de. Kimse için kendini çürütmeye değmez. Çok daha güzel bir hayatın olabilir.

son kez bu gece konuşmayı düşünüyorum ona göre son kararımı vericem ama çokta iç açıcı bir durumla karşılaşırım gibi gelmiyor

Abinin borcu ne kadar. Anlamiyorum bu borc alipta odemeyen insanlari. Nasil vicdanlari rahat ediyor. Ara abini agzina geleni say odesin kendi odemiyorsa kus konusma bir daha

canım sildim zaten onu,birde benim ücretsiz izinde olduğumu bildiği halde zor anımda sırtımdan vurdu, ben abim dedim güvendim ama adamda gram vicdan yok

Neden huyunu suyunu yaşam biçimini hiçmi tanıtlamadı sana ? İnşaAllah düzelir bu eziyeti meziyet gören erkeklere, neler oluyor bu kadarmı bencil olunur? evlendin madem baba koca oldun akıllan bi mutlu et ya karını, yazıklar olsun bu adamlara adam sanıp aldanan genç kızlarımızın hayallerini çalan bu zalimlikleri reva gören kendini birşey sanan .... ve hiçbir şey olamayan adamcıklara

bende ona üzülüyorum güzel bir hayatım vardı benim gerçekten ya, beni karartın kendince,ya çocuğu neden istedin, çocuk konusunda bende suçluyum bile bile lades oldu ama bu kadar olabileceği gelmedi aklıma

Ben iste bunu anlamiyorum farkli sehirlerde adami seviyorsun ama farkli sehirlerde diye adami tanimiyorsun, alkolik ve depresif oldugunu anlamiyorsun.
Bildigin ayyasin tekiyle evlenmissin sen , bu adam ya tedavi olacak yada ayrilacaksin baska care yok..

Ayrica paragoz abini ve yengeni hic saymiyorum aile arasindaki su para muhabbetlerinden hep nefret etmisimdir hep surekli birisi kaziklanir birileri uste cikar paranin ustune yatar, daha henuz hic saglik biten bir aile ici para olayina rastlamadim.

canım bizim tanışma şeklimiz ben onun olduğu şehirde görev yapıyordum,tayinim çıkmadan bir ay önce tanıştık sonra tayinim çıktı, eğer aynı şehirde olsaydım daha rahat takip edebilirdim aslında

Tamam polislik stresli ama sürekli içmesi için sebep değil bunun yaşam tarzı haline gelmesi, ailesine vakit ayırmaması ciddi sorun. Ve sen ayaklarım üzerinde durabiliyorsan, uyardığın halde düzelme yoksa yolunu çiz. Kaç tane hayatımız var ki? En azından çocuğun, ailenin böyle bir şey olduğu gibi bir algıyla yetişmemiş olur.

benim annemde babamdan çok çekti yüzü gülmeden rahmetlik oldu, ben onun gibi olmak istemiyorum, şimdiden biterse en azından en başından duruma alışır çocuk diye düşünüyorum, sonuçta mutsuz huzursuz bir ailedense ayrı olalım ama daha huzurlu olalım, çünkü ben huzursuz bir ailede büyüdüm çok zor

Bir elinde bira bir elinde sigara bilgisayar karşısında saatler geçiren bir adam çocuğuna nasıl rol model oluyordur düşünmek bile istemedim şuan.

Back
X