Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Herkese merhaba ben 17 haftalik hamileyim.arkadaslar benim daha önce iki kere kanama bölgesi vardı kesenin etrafında.dinlendim ve geçti çok şükür.haftaya 4 buçuk aylık oluyoruz.soracagim soru şu.haftaya iki gün eğitime gitmem gerekiyor.artik kanama bölgem yok ama oluşur mu oluşmaz mi diye endişe ediyorum.artik birşey olmaz korkma diyorlar kimiside dikkat et diyor.sizce artık rahat olmalimiyim.???şimdiden teşekkürler..

bence rahat olun ve normal hayatınıza dönün. benim kanamam olduğu halde hem çalışıyorum hem her işime aynı şekilde devam ediyorum evde 3 yaşında bide kızım var. ne kadar rahat olursanız bebeğinizde rahat olur. rahat olmanız inanın çok önemli. bebeğinizde sakin olur. siz gerilirseniz o daha çok etkilenir çünkü herşeyi hissediyorlar sağlıcakla kucağınıza da alıcaksınız emin olun bundan. kötü düşüncelerden uzak durun

Allah razı olsun.cok rahatladım ya...sağlıkla kucagımıza alırız inşallah...Sen kaç haftaliksin canım..??

Allah razı olsun.cok rahatladım ya...sağlıkla kucagımıza alırız inşallah...Sen kaç haftaliksin canım..??

ablam iki tane düşük yaptı ki kanaması benden azdı evham yapıp yattı hep ama zaten bebekte sorun varsa hiçbirşey engel olamıyor. en güzeli tadını çıkartmak ve hep olumlu düşünmek olumsuz düşüncelere kapılırsanız işkence olur hamileliğiniz. kucağınıza alacağınız anları haya edin :)

Amin canım inşallah.dogruyu söylüyorsun.sen kaç haftaliksin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…