- Konu Sahibi Elifim2211
-
Aynen :)Pcos (polikistik over sendromu) demek istediniz herhalde?
Ben bu şekilde kopkoyu çift çizgiyi geçen ay rüyamda gördüm onu da farkında olmadan yanlışlıkla yapmıştım. Darısı gerçek hayata.Biz maşallah tecrübe bilgi abidesiyiz, daha pcos diyemeyen insanlarda çıkan çift çizgiye bakRabbimin işi işte:)
Hanımefendi pkos diyebiliyorum öncelikle burda yazarken klavye o şekilde yazmış ama görüyorum ki siz boks desemde pkos olduğumu anladınız zor birşey değil bence insanlar ile dalga geçmeyin okumam yazma var çok şükür ama yinde bazen yanlış olabilir bu komik bir durum değil gidipte daha pkos diyemeyen insanların çizgisine bakın demisiniz ( ayrıca pcos da değil o sizde yanlış yazmisiniz pkos) :)Pcos (polikistik over sendromu) demek istediniz herhalde?
Pcos değil pkos sizde diyememisiniz merak etmeyin ins sizde o çift çizgiyi görürsünüz :)Biz maşallah tecrübe bilgi abidesiyiz, daha pcos diyemeyen insanlarda çıkan çift çizgiye bakRabbimin işi işte:)
Rabbim isteyen herkese sizde nasip etsin inşallahBen bu şekilde kopkoyu çift çizgiyi geçen ay rüyamda gördüm onu da farkında olmadan yanlışlıkla yapmıştım. Darısı gerçek hayata.
Teşekkür ederim pzts gitim gördü zatenSiz şu an doktora gitseniz bence keseyi görürsünüz çok net en az 5 haftalık hamilesiniz tebrik ederim
Sağ sağlık kucağınıza alırsınız inşallah lütfen bana da dua et belirti yaşadınız mı peki benimde 6 gün kaldı reglimeTeşekkür ederim pzts gitim gördü zaten
Şöyle söyleyeyim bir ara çok aşırı derecede kasık ağrılarım oldu ve akıntım bayağı vardı burası karlarım olduğu zaman bir tek şu pembe oldu o zaman test yaptım yani bu şüpheleri yaşadığım gibi test yaptım Bir şey çıkmadı yalnız şu an göğsünde mesela hassasiyet yok mide bulantım yok yumurtadan falan tiksiniyorum ama o kadar çok çabuk acıkıyorum zaten sık idrara çıkma var ve idrar rengi değişikliği var Rabbim isteyen bütün kadınlara size de nasip etsin inşallah eğer şüpheleriniz falan varsa şu an test alabilirsiniz perdicotor early 6 gün öncesine kadar ölçüm yapıyorSağ sağlık kucağınıza alırsınız inşallah lütfen bana da dua et belirti yaşadınız mı peki benimde 6 gün kaldı reglime
Şöyle söyleyeyim bir ara çok aşırı derecede kasık ağrılarım oldu ve akıntım bayağı vardı burası karlarım olduğu zaman bir tek şu pembe oldu o zaman test yaptım yani bu şüpheleri yaşadığım gibi test yaptım Bir şey çıkmadı yalnız şu an göğsünde mesela hassasiyet yok mide bulantım yok yumurtadan falan tiksiniyorum ama o kadar çok çabuk acıkıyorum zaten sık idrara çıkma var ve idrar rengi değişikliği var Rabbim isteyen bütün kadınlara size de nasip etsin inşallah eğer şüpheleriniz falan varsa şu an test alabilirsiniz perdicotor early 6 gün öncesine kadar ölçüm yapı
Ne alaka hanım efendi? Ne kadar aşşağılayıcı bir cümle kurmuşsunuz. İnsanlık hâli yanlış yazmış olabilir veya düzgün yazamaya da bilir. Bununla gebeliğin olması veya olmamasının ne alakası var? İlla çok bilgi ile mi çocuk oluyor? O zaman size göre hayvanların da gebe kalması bir mucize.Biz maşallah tecrübe bilgi abidesiyiz, daha pcos diyemeyen insanlarda çıkan çift çizgiye bakRabbimin işi işte:)
Testiniz gayet net gebesiniz. Tebrik ederim.Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ben normalde poks hastasıyım 2 tane çocuğum var 2 çocuğumdan sonra aşırı kilolarımdan ve adet düzensizliğimden dolayı pokus tanısı konuldu bana ve doktor bu şekilde gebe kalmak biraz zor bir durum olduğunu söyledi şimdi sizi yormadan size şunu söyleyeceğim bundan yaklaşık bir hafta önce eşimle cinsel ilişkiye girdik cinsiyle ilişkinin ardından hemen ertesi gün çok aşırı derecede kasık ağrılarım beyaz akıntım geldi şimdi ben bir test alıp yaptım testimi şimdi fotoğrafını buraya yükleyeceğim acaba gebelik var mıdır çünkü poks hastasıyım bilmiyorum açıkçası şu an pek de gebe kalmak istemiyordum çünkü daha küçük oğlum 1 yaşında umarım hayırlısı neyse o olur şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum hepinize
Teşekkür ederim gerçekten bazen buraya konu açmak bile istemiyorum düzgün yazabiliyorum sadece o an çocuklarımla ilgilendiğim için yanlış ben doğru yazdım klavye düzelttiği için o şekilde oldu bazen buraya konu açıyoruz bazı insanlar o kadar saçma sapan bir şekilde yorumlar yapıyor ki ben kendime anlatmaya çalışırken insanlar oradaki bir cümleyi alıp bambaşka bir yerlere götürebiliyor yani bir de özellikle daha pkos diyemeyen birine çift çizgi çıkmış Allah'ın işine bak diye çok saçma bir şekilde yorum yapmış ya sadece yorum yapmak için konuşmuşNe alaka hanım efendi? Ne kadar aşşağılayıcı bir cümle kurmuşsunuz. İnsanlık hâli yanlış yazmış olabilir veya düzgün yazamaya da bilir. Bununla gebeliğin olması veya olmamasının ne alakası var? İlla çok bilgi ile mi çocuk oluyor? O zaman size göre hayvanların da gebe kalması bir mucize.
Çok çirkin sözler bunlar, üstelik de anne olmak isteyen bir bayana hiç yakışmıyor.
Rabbim isteyen bütün kadınların kucağına boş bırakmasın sizinkini de inşallahCevabınız için teşekkür ederim daha öncede birçok kez evde kaset test yaptım yanıltıcı çizgiler çıktı en garanti sonuç kan testi diye düşünüyorum haftaya salı adetim olmazsan eğer ki Çarşamba günü kan testi vereceğim yumurtlamadan sonra bir hafta boyunca bende kasık ağrısı ve sizlamwsi yasadim ama bunu normalde de yaşarım göğüs ucumda ekstra kaşıntı şişlik göğüs ucuna arada iğneyle uyarılıyornuscasina hissediyorum hayırlısı olsun inşallah 3 yıldır güzel bir haber bekliyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın hayal kırıklığı çok kötü birşey Allah yardımcımız olsun inşallah kusura bakmayın lütfen uzun yazdım
Oncelikle hayirli olsun rabbim sag saglim gucaginiza almayi nasip etsin dra gittinizmi kac haftalik hamilesiniz birde adetleriniz ortalama kac gunde oluyorRabbim isteyen bütün kadınların kucağına boş bırakmasın sizinkini de inşallah
Rica ederim kardeş ne demek. Evet haklısınız bazen gerçekten saçma sapan gereksiz yorumlara maruz kalabiliyor insanlar. Bayağı aşşağılayıcı olmuştu söyledikleri ben de şikayet ettim kendisini sanırım bu yüzden ceza almış. Belki bu sayede söylediklerine biraz daha dikkat eder.Teşekkür ederim gerçekten bazen buraya konu açmak bile istemiyorum düzgün yazabiliyorum sadece o an çocuklarımla ilgilendiğim için yanlış ben doğru yazdım klavye düzelttiği için o şekilde oldu bazen buraya konu açıyoruz bazı insanlar o kadar saçma sapan bir şekilde yorumlar yapıyor ki ben kendime anlatmaya çalışırken insanlar oradaki bir cümleyi alıp bambaşka bir yerlere götürebiliyor yani bir de özellikle daha pkos diyemeyen birine çift çizgi çıkmış Allah'ın işine bak diye çok saçma bir şekilde yorum yapmış ya sadece yorum yapmak için konuşmuş
Bazen 55.60 günü bulduğu da oldu çok saçma şekilde oldum ben bile birşey anlmadim bugün akşam oldu azıcık biti Sabah tekrar oldu 2 gün birşey yok sonra yine oldu okdr saçma oldu ki artık takip bile etmedim inanın sağolunOncelikle hayirli olsun rabbim sag saglim gucaginiza almayi nasip etsin dra gittinizmi kac haftalik hamilesiniz birde adetleriniz ortalama kac gunde oluyor
İnşallah kardeşim Ayn napalm onlarda düşünce olmayabilir ama o şekilde olmayı düşünmüyorum bı ara yumurtalma ile ilgili post açtım kadının biri dediki şuan sana yumurtluyorsun desek koşa koşa kocanın üstüne mı atliycaksin ya şimdi herkesin konusu kendine girer okursun veya başlık saçma mı hiç okuma ama okuyorsan da düzgün cevap ver yada veerme ama insanları kırmak hiç hoş değilRica ederim kardeş ne demek. Evet haklısınız bazen gerçekten saçma sapan gereksiz yorumlara maruz kalabiliyor insanlar. Bayağı aşşağılayıcı olmuştu söyledikleri ben de şikayet ettim kendisini sanırım bu yüzden ceza almış. Belki bu sayede söylediklerine biraz daha dikkat eder.
Halbuki siz ne güzel cevab vermişsiniz İnshaAllah sizde çift çizgi görün diye dua etmişsiniz.
Gitim pkos olduğum için bta HCG göre 8 Haziran da 4 haftalık sin dedi 2 hafta sonra kalp atışı dinliycemOncelikle hayirli olsun rabbim sag saglim gucaginiza almayi nasip etsin dra gittinizmi kac haftalik hamilesiniz birde adetleriniz ortalama kac gunde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?