Arkadaşlar gebelik mi acaba

Biz maşallah tecrübe bilgi abidesiyiz, daha pcos diyemeyen insanlarda çıkan çift çizgiye bak Rabbimin işi işte:)
Ben bu şekilde kopkoyu çift çizgiyi geçen ay rüyamda gördüm onu da farkında olmadan yanlışlıkla yapmıştım. Darısı gerçek hayata.

Pcos (polikistik over sendromu) demek istediniz herhalde?
Hanımefendi pkos diyebiliyorum öncelikle burda yazarken klavye o şekilde yazmış ama görüyorum ki siz boks desemde pkos olduğumu anladınız zor birşey değil bence insanlar ile dalga geçmeyin okumam yazma var çok şükür ama yinde bazen yanlış olabilir bu komik bir durum değil gidipte daha pkos diyemeyen insanların çizgisine bakın demisiniz ( ayrıca pcos da değil o sizde yanlış yazmisiniz pkos) :)

Sağ sağlık kucağınıza alırsınız inşallah lütfen bana da dua et belirti yaşadınız mı peki benimde 6 gün kaldı reglime
Şöyle söyleyeyim bir ara çok aşırı derecede kasık ağrılarım oldu ve akıntım bayağı vardı burası karlarım olduğu zaman bir tek şu pembe oldu o zaman test yaptım yani bu şüpheleri yaşadığım gibi test yaptım Bir şey çıkmadı yalnız şu an göğsünde mesela hassasiyet yok mide bulantım yok yumurtadan falan tiksiniyorum ama o kadar çok çabuk acıkıyorum zaten sık idrara çıkma var ve idrar rengi değişikliği var Rabbim isteyen bütün kadınlara size de nasip etsin inşallah eğer şüpheleriniz falan varsa şu an test alabilirsiniz perdicotor early 6 gün öncesine kadar ölçüm yapıyor

Cevabınız için teşekkür ederim daha öncede birçok kez evde kaset test yaptım yanıltıcı çizgiler çıktı en garanti sonuç kan testi diye düşünüyorum haftaya salı adetim olmazsan eğer ki Çarşamba günü kan testi vereceğim yumurtlamadan sonra bir hafta boyunca bende kasık ağrısı ve sizlamwsi yasadim ama bunu normalde de yaşarım göğüs ucumda ekstra kaşıntı şişlik göğüs ucuna arada iğneyle uyarılıyornuscasina hissediyorum hayırlısı olsun inşallah 3 yıldır güzel bir haber bekliyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın hayal kırıklığı çok kötü birşey Allah yardımcımız olsun inşallah kusura bakmayın lütfen uzun yazdım

Biz maşallah tecrübe bilgi abidesiyiz, daha pcos diyemeyen insanlarda çıkan çift çizgiye bak Rabbimin işi işte:)
Ne alaka hanım efendi? Ne kadar aşşağılayıcı bir cümle kurmuşsunuz. İnsanlık hâli yanlış yazmış olabilir veya düzgün yazamaya da bilir. Bununla gebeliğin olması veya olmamasının ne alakası var? İlla çok bilgi ile mi çocuk oluyor? O zaman size göre hayvanların da gebe kalması bir mucize.

Çok çirkin sözler bunlar, üstelik de anne olmak isteyen bir bayana hiç yakışmıyor.

Testiniz gayet net gebesiniz. Tebrik ederim. Doktorlar zor olur diyor ama bir sürü pcos hastaları bebek sahibi oluyor. Siz de bunlardan birisiniz. Kan testi verin ve mutlaka kontrole gidin sağlıklı bir gebelik olduğu teyit edilsin. Merak etmeyin taşıyamayacağınız yükü size Rabbim vermez. Aynı anda ikiz üçüz veya daha fazla doğuran var, siz bu bebeği İnshaAllah doğurduğunuza oğlunuz da nerdeyse iki yaşına girmiş olucak Rabbim kolaylık versin sağ salim evladınızı kucağınıza almayı nasib etsin Amin

Teşekkür ederim gerçekten bazen buraya konu açmak bile istemiyorum düzgün yazabiliyorum sadece o an çocuklarımla ilgilendiğim için yanlış ben doğru yazdım klavye düzelttiği için o şekilde oldu bazen buraya konu açıyoruz bazı insanlar o kadar saçma sapan bir şekilde yorumlar yapıyor ki ben kendime anlatmaya çalışırken insanlar oradaki bir cümleyi alıp bambaşka bir yerlere götürebiliyor yani bir de özellikle daha pkos diyemeyen birine çift çizgi çıkmış Allah'ın işine bak diye çok saçma bir şekilde yorum yapmış ya sadece yorum yapmak için konuşmuş

Rabbim isteyen bütün kadınların kucağına boş bırakmasın sizinkini de inşallah

Rica ederim kardeş ne demek. Evet haklısınız bazen gerçekten saçma sapan gereksiz yorumlara maruz kalabiliyor insanlar. Bayağı aşşağılayıcı olmuştu söyledikleri ben de şikayet ettim kendisini sanırım bu yüzden ceza almış. Belki bu sayede söylediklerine biraz daha dikkat eder.

Halbuki siz ne güzel cevab vermişsiniz İnshaAllah sizde çift çizgi görün diye dua etmişsiniz.

Oncelikle hayirli olsun rabbim sag saglim gucaginiza almayi nasip etsin dra gittinizmi kac haftalik hamilesiniz birde adetleriniz ortalama kac gunde oluyor
Bazen 55.60 günü bulduğu da oldu çok saçma şekilde oldum ben bile birşey anlmadim bugün akşam oldu azıcık biti Sabah tekrar oldu 2 gün birşey yok sonra yine oldu okdr saçma oldu ki artık takip bile etmedim inanın sağolun rabim isteyen bütün kadınlara da versin inşallah

İnşallah kardeşim Ayn napalm onlarda düşünce olmayabilir ama o şekilde olmayı düşünmüyorum bı ara yumurtalma ile ilgili post açtım kadının biri dediki şuan sana yumurtluyorsun desek koşa koşa kocanın üstüne mı atliycaksin ya şimdi herkesin konusu kendine girer okursun veya başlık saçma mı hiç okuma ama okuyorsan da düzgün cevap ver yada veerme ama insanları kırmak hiç hoş değil

Oncelikle hayirli olsun rabbim sag saglim gucaginiza almayi nasip etsin dra gittinizmi kac haftalik hamilesiniz birde adetleriniz ortalama kac gunde oluyor
Gitim pkos olduğum için bta HCG göre 8 Haziran da 4 haftalık sin dedi 2 hafta sonra kalp atışı dinliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…