- 19 Şubat 2020
- 5.664
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Rabbimin işi işte, kim derdi ki 2 hafta önce küvezdeki oğlumu kaybedeceğim diyeBiz maşallah tecrübe bilgi abidesiyiz, daha pcos diyemeyen insanlarda çıkan çift çizgiye bakRabbimin işi işte:)
Bazen böyle aşağılayıcı bir kalbe sahip olmaktansa,cahil kalmayı tercih ederdim.Biz maşallah tecrübe bilgi abidesiyiz, daha pcos diyemeyen insanlarda çıkan çift çizgiye bakRabbimin işi işte:)
Merhaba canm. Hamileliğin hayırlı olsun. Ben birşeyi merak ediyorum. Bende de pcos var. Pcos hastalarında döllenme daha mı geç oluyor? Atıyorum son adet tarihine göre 8 haftalık hamile olman gerekirken 6 haftalık hamile oluyorsun gibi...Gitim pkos olduğum için bta HCG göre 8 Haziran da 4 haftalık sin dedi 2 hafta sonra kalp atışı dinliycem
Öncelikle teşekkür ediyorum sağ olun inanan adetlerim o kadar düzensiz bir şekilde oluyordu ki doktora gittim doktor bana en son adet tarihini sordu ve ben de bilmediğimi söyledim çünkü çok düzensiz oluyordu örnek veriyorum zaten 45-50 güne bir oluyorum bir de bugün oluyorsam hafif bir oluyor duruyor yarın tekrar hafif bir oluyor duruyor aradan bir gün hiçbir şey yok şekilde geçiyor sonra tekrar üye olup bir duruyor çok düzensizdi benim btc'ye göre doktor 4 haftalık olduğumu söyledi bilmiyorum yani tam olarak ultrasonda keseyi gördü 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı dinlemeye o yüzden bilmiyorum döllenme geçim olduğu verken mi oluyor o konuda bir fikrim yok açıkçası belirti olarak hiçbir belirti yaşamadım adece belirtisi oldu korunması siz ilişkiden sonra ertesi gün çok aşırı derecede kasık ağrım ve akıntım oldu hatta iki gün devam etti bu şekilde gitgide kasıklarım kesildi ve ben de belki adet olacağım dedim o yüzden çok takmadım sonraki gebelik testi alinca çift çizgi çıktı hatta pkos olduğm için inanmadım bir test daha yaptım tekrardan o çift çizgi olunca doktora gitmMerhaba canm. Hamileliğin hayırlı olsun. Ben birşeyi merak ediyorum. Bende de pcos var. Pcos hastalarında döllenme daha mı geç oluyor? Atıyorum son adet tarihine göre 8 haftalık hamile olman gerekirken 6 haftalık hamile oluyorsun gibi...
ultrasyona göre belirleniyor canım benimde bir hafta geriden geliyordu güzel oğlum benimMerhaba canm. Hamileliğin hayırlı olsun. Ben birşeyi merak ediyorum. Bende de pcos var. Pcos hastalarında döllenme daha mı geç oluyor? Atıyorum son adet tarihine göre 8 haftalık hamile olman gerekirken 6 haftalık hamile oluyorsun gibi...
Ya sağlıklı olsun benimde oglugsum bir yaşında ben de ona gebeyken ultrason da büyük gözüktü son adt tarihine göre hesaplandığını örnek veriyorum 38 hafta isem ultrasonda 39 hafta olarak gözüküyordu bir hafta büyük gözüküyordu ultrasonda çok şükür bir sorun yaratmadı sağlıklı gelsinler de bir hafta büyük bir hafta küçük bilmiyorum ya Rabbim herkesin evladına hayırlı ve sağlıklı evlatlar eylesinultrasyona göre belirleniyor canım benimde bir hafta geriden geliyordu güzel oğlum benim
amin canım allah cocuklarınıza uzun ömür versin ben erken dogumla bir aylık oğlumu toğraga verdim.dua edin bizleredeYa sağlıklı olsun benimde oglugsum bir yaşında ben de ona gebeyken ultrason da büyük gözüktü son adt tarihine göre hesaplandığını örnek veriyorum 38 hafta isem ultrasonda 39 hafta olarak gözüküyordu bir hafta büyük gözüküyordu ultrasonda çok şükür bir sorun yaratmadı sağlıklı gelsinler de bir hafta büyük bir hafta küçük bilmiyorum ya Rabbim herkesin evladına hayırlı ve sağlıklı evlatlar eylesin
amin canım allah cocuklarınıza uzun ömür versin ben erken dogumla bir aylık oğlumu toğraga verdim.dua edin bizlerede
Başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin Rabbim kimseye düşmanıma bile devlet acısı vermesin böyle bir acıyla kimseye sınamasın ben de 3 aylık gebelikte çocuğumu kaybettim kalp atışlarını falan dinledikten sonra 3 aylık oldum cinsiyet öğrenmeye gittiğim zaman doktor kalbinin atmadığını söyledi yani karnımdayken ne sebepten ötürü bilmiyorum kalbi durmuş ben de evladımı kaybettim doğurmamıştım ama sonuçta yine evlat evlat ya çok acı çektim zor diyorum ya Rabb'im düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasınamin canım allah cocuklarınıza uzun ömür versin ben erken dogumla bir aylık oğlumu toğraga verdim.dua edin bizlerede
Allah sana sabır versin canm benim. Acını unutturacak mutluluklar sevinçler versin Rabbimamin canım allah cocuklarınıza uzun ömür versin ben erken dogumla bir aylık oğlumu toğraga verdim.dua edin bizlerede
amin canım en kısa z amanda dinsin bu acıAllah sana sabır versin canm benim. Acını unutturacak mutluluklar sevinçler versin Rabbim
geçmiş olsun canım allahm kimseye yaşatmasın,ah bide görseydiniz nasıl geçerdi acısı bilmiyorumBaşınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin Rabbim kimseye düşmanıma bile devlet acısı vermesin böyle bir acıyla kimseye sınamasın ben de 3 aylık gebelikte çocuğumu kaybettim kalp atışlarını falan dinledikten sonra 3 aylık oldum cinsiyet öğrenmeye gittiğim zaman doktor kalbinin atmadığını söyledi yani karnımdayken ne sebepten ötürü bilmiyorum kalbi durmuş ben de evladımı kaybettim doğurmamıştım ama sonuçta yine evlat evlat ya çok acı çektim zor diyorum ya Rabb'im düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın
Amin canım benim Rabb'im sana sabırlar versin inşallah en tez vakitte sen de hayırlı haberler alırsın her şey gönlünce olsungeçmiş olsun canım allahm kimseye yaşatmasın,ah bide görseydiniz nasıl geçerdi acısı bilmiyorumalllahım vakti zamanında hayırlı evlatlar versin
aminn canım çok teşekkürler hepimize inşallahAmin canım benim Rabb'im sana sabırlar versin inşallah en tez vakitte sen de hayırlı haberler alırsın her şey gönlünce olsun
Ben ilk gebeligimde doktora gittim, ultrason da baktı dediki hamile olmuş olsaydın son adet tarihine göre şuan keseyi görüyor olmamız lazımdı,sana adet söktürücü bir ilaç yazayım. Sonra tam ilacı yazacakken ne olur ne olmaz birde kanda gebeliğe bakalım belki geç döllenme olmuştur dedi. Kan tahlilinde de gebelik çıktı. Az kalsın ilaç alıp düşük yapacaktım.Öncelikle teşekkür ediyorum sağ olun inanan adetlerim o kadar düzensiz bir şekilde oluyordu ki doktora gittim doktor bana en son adet tarihini sordu ve ben de bilmediğimi söyledim çünkü çok düzensiz oluyordu örnek veriyorum zaten 45-50 güne bir oluyorum bir de bugün oluyorsam hafif bir oluyor duruyor yarın tekrar hafif bir oluyor duruyor aradan bir gün hiçbir şey yok şekilde geçiyor sonra tekrar üye olup bir duruyor çok düzensizdi benim btc'ye göre doktor 4 haftalık olduğumu söyledi bilmiyorum yani tam olarak ultrasonda keseyi gördü 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı dinlemeye o yüzden bilmiyorum döllenme geçim olduğu verken mi oluyor o konuda bir fikrim yok açıkçası belirti olarak hiçbir belirti yaşamadım adece belirtisi oldu korunması siz ilişkiden sonra ertesi gün çok aşırı derecede kasık ağrım ve akıntım oldu hatta iki gün devam etti bu şekilde gitgide kasıklarım kesildi ve ben de belki adet olacağım dedim o yüzden çok takmadım sonraki gebelik testi alinca çift çizgi çıktı hatta pkos olduğm için inanmadım bir test daha yaptım tekrardan o çift çizgi olunca doktora gitm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?