Arkadaşlar gebelik mi acaba

Evet bak doğru hatirlamışım .. aslında kendisini az çok tanırım, tatlı biridir. Bazen ben de dahil acilll diye başlık yazanlara kızarız hani ciddi bir durum sanıp okuduğumuz için. Muhtemelen kendisi de sende konunun önemli olduğunu ama acil olmadığını düşünmüştür. Neyse geçmiş gitmiş açmayalım şimdi

Ne blim acil atım bilsem atmazdim 3 cümle kurmuştum zaten Ayn geçmiş gitmiş

Amin Rabim en tez zamanda bu Güzel duyguyu sizde yaşatsın inşa

Merhaba özür diliyorum, sizi kırmak istemedim fakat istemeden de öyle bir cümle kurup kırmışım, lütfen kusura bakmayın, umarım bebeginizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Merhaba özür diliyorum, sizi kırmak istemedim fakat istemeden de öyle bir cümle kurup kırmışım, lütfen kusura bakmayın, umarım bebeginizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Merhaba sağolun inşallah tamam sorun değil olabilir evet gerçekten kırıldım fakat arda bazen düşünmeden bu şekilde cümleler
kurabiliriz oyuzden sorun yok inşa sizde böyle güzel haber alırsınız Rabim isteyen herkese sizde nasip etsin inşallah

baya baya hamılelık,
ama korunmasız ılıskı ıle gebelık ıhtımalı her zaman var, pko olsanız bile,
hayırlı olsun

Anlayışınız için sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…