- 10 Nisan 2016
- 8.639
- 12.680
- 248
- 37
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Ayyy sanki ben böyle bir yorum hatırlıyorum..kadının biri dediki şuan sana yumurtluyorsun desek koşa koşa kocanın üstüne mı atliycaksin ya şimdi
Vlha bilmiyorum ben de kendisine yazdım Yok yumurtluyorsam senin üstüne atlayacağım diye attı o yüzden ceza da yedimAyyy sanki ben böyle bir yorum hatırlıyorum..acaba o sana olan yorummuydu yoksa başkasına mı merak ettim şimdi
Ayyy sanki ben böyle bir yorum hatırlıyorum..acaba o sana olan yorummuydu yoksa başkasına mı merak ettim şimdi
Ayyy sanki ben böyle bir yorum hatırlıyorum..acaba o sana olan yorummuydu yoksa başkasına mı merak ettim şimdi
Ne blim acil atım bilsem atmazdim 3 cümle kurmuştum zaten Ayn geçmiş gitmişEvet bak doğru hatirlamışım.. aslında kendisini az çok tanırım, tatlı biridir. Bazen ben de dahil acilll diye başlık yazanlara kızarız hani ciddi bir durum sanıp okuduğumuz için. Muhtemelen kendisi de sende konunun önemli olduğunu ama acil olmadığını düşünmüştür. Neyse geçmiş gitmiş açmayalım şimdi
Amin Rabim en tez zamanda bu Güzel duyguyu sizde yaşatsın inşaCevabınız için teşekkür ederim daha öncede birçok kez evde kaset test yaptım yanıltıcı çizgiler çıktı en garanti sonuç kan testi diye düşünüyorum haftaya salı adetim olmazsan eğer ki Çarşamba günü kan testi vereceğim yumurtlamadan sonra bir hafta boyunca bende kasık ağrısı ve sizlamwsi yasadim ama bunu normalde de yaşarım göğüs ucumda ekstra kaşıntı şişlik göğüs ucuna arada iğneyle uyarılıyornuscasina hissediyorum hayırlısı olsun inşallah 3 yıldır güzel bir haber bekliyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın hayal kırıklığı çok kötü birşey Allah yardımcımız olsun inşallah kusura bakmayın lütfen uzun yazdım
İnşallahAmin Rabim en tez zamanda bu Güzel duyguyu sizde yaşatsın inşa
Merhaba özür diliyorum, sizi kırmak istemedim fakat istemeden de öyle bir cümle kurup kırmışım, lütfen kusura bakmayın, umarım bebeginizi sağlıkla kucağınıza alirsinizTeşekkür ederim gerçekten bazen buraya konu açmak bile istemiyorum düzgün yazabiliyorum sadece o an çocuklarımla ilgilendiğim için yanlış ben doğru yazdım klavye düzelttiği için o şekilde oldu bazen buraya konu açıyoruz bazı insanlar o kadar saçma sapan bir şekilde yorumlar yapıyor ki ben kendime anlatmaya çalışırken insanlar oradaki bir cümleyi alıp bambaşka bir yerlere götürebiliyor yani bir de özellikle daha pkos diyemeyen birine çift çizgi çıkmış Allah'ın işine bak diye çok saçma bir şekilde yorum yapmış ya sadece yorum yapmak için konuşmuş
Merhaba sağolun inşallah tamam sorun değil olabilir evet gerçekten kırıldım fakat arda bazen düşünmeden bu şekilde cümlelerMerhaba özür diliyorum, sizi kırmak istemedim fakat istemeden de öyle bir cümle kurup kırmışım, lütfen kusura bakmayın, umarım bebeginizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz
baya baya hamılelık,Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ben normalde poks hastasıyım 2 tane çocuğum var 2 çocuğumdan sonra aşırı kilolarımdan ve adet düzensizliğimden dolayı pokus tanısı konuldu bana ve doktor bu şekilde gebe kalmak biraz zor bir durum olduğunu söyledi şimdi sizi yormadan size şunu söyleyeceğim bundan yaklaşık bir hafta önce eşimle cinsel ilişkiye girdik cinsiyle ilişkinin ardından hemen ertesi gün çok aşırı derecede kasık ağrılarım beyaz akıntım geldi şimdi ben bir test alıp yaptım testimi şimdi fotoğrafını buraya yükleyeceğim acaba gebelik var mıdır çünkü poks hastasıyım bilmiyorum açıkçası şu an pek de gebe kalmak istemiyordum çünkü daha küçük oğlum 1 yaşında umarım hayırlısı neyse o olur şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum hepinize
Çok teşekkür ederim 6 haftalık hamileyim 2 hafta sonrabaya baya hamılelık,
ama korunmasız ılıskı ıle gebelık ıhtımalı her zaman var, pko olsanız bile,
hayırlı olsun
Anlayışınız için sagolunMerhaba sağolun inşallah tamam sorun değil olabilir evet gerçekten kırıldım fakat arda bazen düşünmeden bu şekilde cümleler
kurabiliriz oyuzden sorun yok inşa sizde böyle güzel haber alırsınız Rabim isteyen herkese sizde nasip etsin inşallah
maşallah darısı bizlere, 4senedır beklıyoruzÇok teşekkür ederim 6 haftalık hamileyim 2 hafta sonraatışı dinliycem inşallah
Kuzummmmm nasılsın napiyorsun bayadır konuşamadıkmaşallah darısı bizlere, 4senedır beklıyoruz
iyiyiym canımm çok şükürr, sen nasılsınKuzummmmm nasılsın napiyorsun bayadır konuşamadık
Ben de iyim kuzummm şükürler olsun.. aynı durumda bir değişiklik yok yakın zamanda seviniriz İnshaAllahiyiyiym canımm çok şükürr, sen nasılsın
amiiiiin kuzumm, Rabbım buyuktur herseyı zamanını bılır, umarım saglıkla en kısa zamanda olurBen de iyim kuzummm şükürler olsun.. aynı durumda bir değişiklik yok yakın zamanda seviniriz İnshaAllah
İnşallah en kısa vakitte güzel haberi siz de alırsınız Rabbim gönlünüzden geçeni versinmaşallah darısı bizlere, 4senedır beklıyoruz
amiiiiinnnn canımmmİnşallah en kısa vakitte güzel haberi siz de alırsınız Rabbim gönlünüzden geçeni versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?