Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Hayırlı olsun canım.
Gönlüne göre bulmana çook sevindim,eminim harika bir gelin olacaksın opuyorumnanaktan
İyi bayramlar adacımmm, gelinliğin üstü çok güzel ama sanki altında biraz daha hareket olsa daha güzel olucak taş yada dantel olabilir.

canim gelinligin modelini gorebilir miyiz,ekleyebilir misin?

you_know cum nerelerdesin canım?

7beyaz arkadaşın gelinliği ile ilgilenenler olursa arkadaş yeni resimler ekleyecekmiş.İlgilenenlere duyurulur :)

adaer sen yoksun kız gittik geldik mersine ama aklım orda kaldı ya mafoldumben çok özlemişim mersini
sen karar verdinmi canım gelinliğine

yok arkadaşım ya veremedim ben de henüz,sizin şu yüzsüz hatun ne yaptı arıyor mu :)

yok ya en son biz yoldayken eşime yine mesaj atmıs inince görduk işte ben sana o kadar iyilik yaptım yaptığım herseye yazıklar olsun artık umrumda deilsin fln yazmıs gülücük koymus bide eşimde diyor ne kadar yüzsüzmüş ya bu kız die sanki ev onunda biz çıkmıyoruz dedik ya bizi ne hale koydu salak ki o kadar iyilik yaptım dio ya bizim nikahta eşimin nikah sahidiydi mersine geldi ama biletlerini eşim aldı yani neyse kurtulduk salaktan bize yaramaz öyle insanlar

ben gelinlik artı damatlığı 625e satın aldım . gelinlik özel dikim düğünden 1hafta önce teslim ettiler. aa ne kadar uygun demeyin ucuz etin yahnisi yenmezmiş. ne kumaş bana gösterdikleri kumaş ne de tül gösterdikleri tüldendi. aynı istediğim modeli yaptılar ama kumaşlar o kadar adiydiki hiç hayal ettiğim gibi olmadı çok pişmanım. ama parasını daha önce verdiğimiz ve bir daha alma durumum olmadığı için değiştiremedim. ama 850ye bir tane beğenmiştim çok harikaydı ah kafam aahhh...

peki tatlım provalarda ne yaptılar? kumaşın değiştiğini provalarda sen mi farketmedin yoksa senin kumaşlarla başka bi gelinlik daha mı dikti bunlar... ben de yakında gelinlik dikimi için dolanmaya başlıycam da bu yüzden soruyorum

ama prova yapılmadımı hiç sana,hani provada farkederdin çünkü ilk gösterilen kumaşla tülün olmadığını.Bu fiyatlara gerçekten içine sinerek gelinliğini kiralamış arkadaşlar var çünkü.

Ben gelinliğimi 1500 TL'ye diktirdim; tüm aksesuarları -damat yaka çiçeği-takı atkıları da olmak üzere- dahildi. Damatlığı da Süvari'den aldık, ayakkabı & kemer dahil 350 TL'ye.

benim diktirdigim moda evinde sadece 1 prova oluo 1 provayla 600 tl ye istedigim gelinliği giydim ayrıca parayıda gelinligi teslim aldıgımda verdim asla ilk bastan hepsini vermeyin paranın çok az bi miktar kapora vermiştik geri kalanı aldıgımda verdim ve asla yumusak baslı olmayın ne istiosanız onu yaptırın aklınızı celmeye calısırlar söle daha guzel fln die kanmayın derim

peki you knowcum nerden başlamak lazım ya sen bilirsin... ben aşağıdaki modelleri yine bu siteden bi arkadaşın vasıtasıyla internetten buldum beğendim. ben bu modelleri kağıda çıktı alıp elimde bunlarla rastgele gelinlikçileri mi dolaşayım yoksa arkadaşın tavsiye ettiği bi yer var ilk önce oraya mı gidiyim. izindeyim ama kararsız kaldığım için sürekli erteliyom gelinlik işini. elimde resimle bunu istiyom kaça yaparsınız mı dicem yani eheueh ayy ne kadar basit gibi görünüyo ama çok büyüyo gözümde şu gelinlik işi yaw.

beğendiğim gelinlikler:

kollarım tombiş olduğu için böle bi gipürle kapatayım diyorum, hemde nisan ayının 3'de düğün olcak o mevsime de uygun düşer diyorum. Gelinliğin üst kısmı böle olcak yani

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

gelinliğin altı da böyle olsun istiyorum arkası kabarık modelleri beğendiğim için; sırtı bele kadar açık olcak ama zaten gipür kapatcak

[/URL]

gerçi ben eteği tül olanlardan istiyodum bunlar öle değil.. tülden olur mu bilmem, tül benzeri şölesi var;
[/URL]

[/URL]

adaercim senin de fikirlerini bekliyorum... naptın sen kesin kararını verdin mi?

radongesiniya canım yok daha hiçbir şey yapmadım gelinlikle ilgili öylece duruyor.Sende umarım istediğin gibi birşeyler yapatırabilirsin.You_know bizden tecrübeli bakalım o neler söyleyecek.

arkadaşım 2006 yılında evlendi ve gelinliğini diktirdi..kadın , sana karpuz kol yapalım demiş..yahu bu zamanda karpuz kolmu kaldı:bbo:delikafadulden
neyse yaptırmamış tabii ki..o da 400-500 falandı diktirdi ama ben düğününe gidemedim..sadece resimlerden gördüm..pek beğenmedim gelinliği...

bbende gelınlıgımı 2008 de gelınlık moda evınde diktirdim..900milyona mal oldu..çok guzelll oldu emegı gecenler tesekkurler hayalımdekı gelınlıktı..

canım baktım modeller cok guzel ama bence ilk model senin tam istediğini anlatıyor istedigin modelin tam bir fotosu yoksa hayal kırıklıgına ugrayabilirsin :kedi:çünkü dediğim gibi moda evindeki bayanlar işlerine ne geliosa onu yapıolar lmaz:
ben biliosunuz mersinde diktirmiştim gelinligimi kuzenimin gelinligini diktirdigi yerde diktirdim yani tavsiye üzerine gittim modeli gösterdim cıktısını yani belki okumussundur tas olup olmaması konusunda tartısmıstım kadınla ben istemiyordum o ısrarla yapalım diodu o zaman elimde cıktıyla önüme gelen moda evine girdim sordum hayatta yapamayacagım bişi ama nasıl yaptım bilmiorum :kedi: iiiki yapmısım pişman olmadım en azından benim moda evinde nette gördugum cok modelin birebir aynısı vardı ama sinir olmustum kadına ısrarla tas diyip duruodu lmaz: sonra annemle gittim annemde küçük taslar olsun deyince biraz düşündüm zararı olmaz dedim
ama dediğim gibi anlasırken bile kesinlikle paranın tamamını vermeyin cok az bi kapora verin gelinlik bitince verecem deyin garantiye alın kendinizi yapamayız derlerse tamam deyip çıkın emin olun arkanızdan gelenler onlar olacak ben fazla geniş istemiyordum etegini bana eski yırtık tarlatanı vermeye kalktı kadın yenisini dikeceksiniz dedim bu bunun fln demeye basladı ölçüsü buna göre fln dedi baska yerde yaptırırım paranızıda ona göre veririm dedim hemen diktiler kesinlikle kurallarınızı koyun ne istiosanız onu anlatın söyleyin kumasları tasları güpürleri dikmeden önce görün mutlaka ve bence şimdiden arastırma yapın bende 4 ay önceden gitmiştim

arkadaşlar bende bugün fatihi ikinci kez tavaf ettim ama bi türlü beğenemiyorum gelinlik , her yerde bi dolu model var ama bana uygun işte bu dediğim bir model yok, bi tek geçenlerde bakırköyde bi yere gitmiştim orda beğendim bi tek model o var. off ağlıyorum sinirimden kaç saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…