Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

sevgili sevdiyar gidip bakmakta fayda var.Paylaşım için çok teşekkürler.[/QUOTE]

rica ederim canım uygun fiyata yüksek kalite kaliteli kumaş kullanılıyor gelip görmenizde fayda var görmeden karar vermeyin derim

you_know sende uygun fiyata gelinlik macerasını tamamlayanlardansın demek,gelinliğin fotoğrafını da ekleyebilir misin,modeli görmek fikir açısından daha faydalı olabiliyor.

cnm burdan model pek belli olmayabilir albumlerde düğün fotolarım var ^^bir düğün gördum sanki ^^ diye başlıkla ordan daha ayrıntılı görebilirsin sade bir gelinlikti benim gelinliğim duvağım uzun arkası kuyruklu etek ucunda ve göğüs kısmında papatyalar var ortasındada birer tas

işte canım ben de böyle bir gelinlik istiyorum sade ve şık olacak.600 Ytl ve şık bir gelinlik oluyormuş işte en güzel kanıtı.Mutluluklar dilerim...

teşekkür ederim cnm ben cok yere sordum 1.100 dediler hep 900 fln dediler 600 duyunca bende sasırmıstım hatta tamam dedim ama cok kararsız kaldım ne olacak ortaya ne cıkacak diye arkasını inci düğmeli istemiştim ama model duz durması gereken bir model ondan kırısmasın diye ipli yaptırmıstım bak buda arkası belimde kusağım kalmıştı gelinliğe ait deil o yanikaydirigubbakcemile2 bence gelin kuğu gibi sade olmalı benim içime çok sindi gelinliğim duvağım fln modelin asıl duvağı coook uzun ama ben tasımakta zorlanmıyım diye biras kısa yaptırdım mersinde ve istanbulda giydim 2 düğün yaptık herkes cok beğendi hala söylüolar

gelinliğin arkasının modeline de bayıldım.Bu arada kaç beden olduğunu öğrenebilir miyim?

38 bedenim cnm bende ilk kızmıstım kadına istediğim gibi yapmadı diye ama sonradan iplerle gerdirince fln daha hoş durdu dumduz oldu

38 bedenim cnm bende ilk kızmıstım kadına istediğim gibi yapmadı diye ama sonradan iplerle gerdirince fln daha hoş durdu dumduz oldu

Gelinliğinin arkası muhteşem görünüyor.Çok yakışmış.Birde beden küçük olunca dahada zarif olmuşsun.

aslında göbeğim var biraz ama arkası ipli olunca hiç göbek fln kalmadı bende burdan tam belli olmuyor modeller ama album yapmıstım albumler kısmına orda daha cok ortaya cıkıo gelinliğin modeli

aslında göbeğim var biraz ama arkası ipli olunca hiç göbek fln kalmadı bende burdan tam belli olmuyor modeller ama album yapmıstım albumler kısmına orda daha cok ortaya cıkıo gelinliğin modeli

Bakmıştım canım daha önceden albümüne.Sana yakışan bir gelinlik modeli.

Saf gibi ondna önceki modaevlerinde giydiğim gelinlikleri çektirdim anneme.Gezintinin sonlarına doğru çok sıkılmış,daralmış,bunalmıştım ve bu istediğim gelinliği buldum.
Fotoğraf aklımıza bile gelmedi ki benim heyecanımdan ama provası olacak.Prova olur olmaz eklerim.
ben buraya eklenilenlere bkaıp çok fikir yürüttüm
benim de bir faydam olsun.

Geçen seneden beri aklımada olan bi gelinlik modeli varr bayılıyorum o modele..Ama kaç para isterler bilmem :)

Tamam canım kaydettim onu defterime yaza lazım olcak.Bu arada meslek fotoğrafçıyım demişsin.Ne tür fotoğraflar çekiyorsun?

her turlu cnım ,genelde model bay-bayan ve cast cekımı ..

stock uzerıne yogunlugum ama düğündür firmadır fotoları da cekıyorum,

ustam kocamdır yalnız ,onun sayesınde ogrendım fotoculugu :))

adaer ınsallah koyarım canım ..

soyle boydan bır foto mu..

hayırlı olsun derinss,800 Ytl iyi bir rakam provalara gittiğinde resim çekersen ve buraya eklersen süper olur.

Teşekkür ederim canım,İnşallah hem maddi hem manevi gönlüne göre bulursun.
Fotoğraf ekleyeceğim,provaya gitmek için
bile sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan

Canım ben stüdyo çekimi istemiyorum düğünümde mekan çekimi istiyorum.Stüdyo 1-2 poz olsun yeter.Ama ben dış mekanda daha doğal pozlar verebiliyorum,daha güzel oluyor.Bana özelden telefon bilgilerini verebilir misin?Birde çektiğiniz düğün fotolarından 1-2 tane koyar mısınız.Sakıncası yoksa.

canım nasıl istersen hatta bir kaç açıdan çekilmiş koyarsan daha da güzel olur ne dersin :)

Bakmıştım canım daha önceden albümüne.Sana yakışan bir gelinlik modeli.

evet cnm bide o var bedene uymayınca gelinlik guzelse bile çirkinleşebilio ben bu modeli gösterdiimde kadın demişti sana tam gider bu model diye

arkadaşlar Rüyam gelinlik varmış karşıda 300 Ytl'den başlayan fiyatlar demişler sitelerinde.ısterseniz bir fikir olur bakarsınız,karşıdaki arkadaşlar için bir alternatif olabilir belki.Modaevinin sitesinde ki bir model bu ben beğendim mesela.
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Teşekkür ederim canım,İnşallah hem maddi hem manevi gönlüne göre bulursun.
Fotoğraf ekleyeceğim,provaya gitmek için
bile sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan

amin canım inşallah,bizde prova resimlerini koymanı bekleyeceğiz burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…