you_know sende uygun fiyata gelinlik macerasını tamamlayanlardansın demek,gelinliğin fotoğrafını da ekleyebilir misin,modeli görmek fikir açısından daha faydalı olabiliyor.
cnm burdan model pek belli olmayabilir albumlerde düğün fotolarım var ^^bir düğün gördum sanki ^^ diye başlıkla ordan daha ayrıntılı görebilirsin sade bir gelinlikti benim gelinliğim duvağım uzun arkası kuyruklu etek ucunda ve göğüs kısmında papatyalar var ortasındada birer tas
38 bedenim cnm bende ilk kızmıstım kadına istediğim gibi yapmadı diye ama sonradan iplerle gerdirince fln daha hoş durdu dumduz oldu
aslında göbeğim var biraz ama arkası ipli olunca hiç göbek fln kalmadı bende burdan tam belli olmuyor modeller ama album yapmıstım albumler kısmına orda daha cok ortaya cıkıo gelinliğin modeli
Paylaşımın için teşekkür ederiM canım.Güzel bilgiler vermişsin.Bende burda 250 tl okuyunca içimden pekte iyi oldukları gelmemişti açıkçası 800 tlye kadar olan gelinlikler pekte düzgün oluyor.Yada ben rastlamadım hiç.....Pazarlık yapmadan alınmaz zaten gelinlik....Bu arada kışın almayı bende düşündüm ama ya olmazsa sonra o da var demi :)Bu arada senin gelinliğinide çok merak ettim doğrusu.
Tamam canım kaydettim onu defterime yaza lazım olcak.Bu arada meslek fotoğrafçıyım demişsin.Ne tür fotoğraflar çekiyorsun?
hayırlı olsun derinss,800 Ytl iyi bir rakam provalara gittiğinde resim çekersen ve buraya eklersen süper olur.
her turlu cnım ,genelde model bay-bayan ve cast cekımı ..
stock uzerıne yogunlugum ama düğündür firmadır fotoları da cekıyorum,
ustam kocamdır yalnız ,onun sayesınde ogrendım fotoculugu :))
adaer ınsallah koyarım canım ..
soyle boydan bır foto mu..
her turlu cnım ,genelde model bay-bayan ve cast cekımı ..
stock uzerıne yogunlugum ama düğündür firmadır fotoları da cekıyorum,
ustam kocamdır yalnız ,onun sayesınde ogrendım fotoculugu :))
adaer ınsallah koyarım canım ..
soyle boydan bır foto mu..
2200 dediler 1900 e bıraktılar.
Bakmıştım canım daha önceden albümüne.Sana yakışan bir gelinlik modeli.
Teşekkür ederim canım,İnşallah hem maddi hem manevi gönlüne göre bulursun.
Fotoğraf ekleyeceğim,provaya gitmek için bile sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?