Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Dekorasyonuarkadaşlar granit tezgahın kullanımı nasıl?
bende yeni mutfak yaptırıyorum aslında çimstone yaptırmak istedik fakat pahalı olduğu için yaptıramadık granit içinde zamanla matlaşıyo çatlıyo su sızdırıyo diyolar kimiside çok iyi diyolar şaşırdım vallahi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
granit tezgah da gayet kullanışlıdır insanların %90 ının seçimidir..çimstone la arasında çok fiyat farkı var..bence yaptır derim granit.açık renkten koyu renge doğru fiyat artar..mesela açık tonlar m2 si 200-250 arasındatken koyu renkler mesela star-galaxy var siyah üzeri simli m2 450 civarı
Bende belenco beyaz yaptirmayi düşündüm bi yakinim mermerci o tavsiye etmiyor catlama oluyo diyor doğal tastan vazgeçme dedi. Bu hafta karar vermem lazim. Star galaksiyi cok begendim. Mutfagim beyaz olcak . Yazilanlari okuyunca çok kararsiz kaldım . Hem mis gibi temizle hemde tozlu lekeli görünsün istemem tabiki . Kullananlar yardimci olun lütfen
Merhaba cevapladiginiz için teşekkür ederim. Sizin tezgah iniz star galaksi siyah ici piriltili olan midir acaba?
Ben onu cok begendim kireclenme temizken bile lekeli görünme gibi sorunlar yasiyormusunuz kafam cok karıştı .yardimci olursaniz cok memnun olurum
Merhaba cevapladiginiz için teşekkür ederim. Sizin tezgah iniz star galaksi siyah ici piriltili olan midir acaba?
Ben onu cok begendim kireclenme temizken bile lekeli görünme gibi sorunlar yasiyormusunuz kafam cok karıştı .yardimci olursaniz cok memnun olurum
Rica ederim. Doğrusu ben bu işlerden pek anlamam yani modelini, cinsini falan bilmiyorum granit mi granit ama sizin sorduğunuzdan değil, bizimki ne koyu ne açık, çok kullanıslı bir rengi var, kireçlenme asla yok, lekeli görüntü derken granit zaten alacalı bulacali olduğu için leke olarak algılanmaz zaten yani içiniz rahat olsun fakat çok koyu renkte nasıl olur bilemiycem.