Mutfak Dekorasyonu arkadaşlar granit tezgahın kullanımı nasıl?

deniz_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
171
0
46
Kocaeli
bende yeni mutfak yaptırıyorum aslında çimstone yaptırmak istedik fakat pahalı olduğu için yaptıramadık granit içinde zamanla matlaşıyo çatlıyo su sızdırıyo diyolar kimiside çok iyi diyolar şaşırdım vallahi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

granit tezgah da gayet kullanışlıdır insanların %90 ının seçimidir..çimstone la arasında çok fiyat farkı var..bence yaptır derim granit.açık renkten koyu renge doğru fiyat artar..mesela açık tonlar m2 si 200-250 arasındatken koyu renkler mesela star-galaxy var siyah üzeri simli m2 450 civarı

kızlar benim kocam ümraniye'de mermerci

canım bizim tezgahta star galaxy çok güzel bir granit, çizilmiyor filan ama şimdi sordum m2'si 250 tl dedi

granitte emin ol pişman olmazsın canım

en pahallı granitin m2'si 350 tl'miş

Son düzenleme:
o fiyatı aldıysanız çok güzel derim..evet star-galaxy muhteşem yaaaaboshayallersmile

Bende belenco beyaz yaptirmayi düşündüm bi yakinim mermerci o tavsiye etmiyor catlama oluyo diyor doğal tastan vazgeçme dedi. Bu hafta karar vermem lazim. Star galaksiyi cok begendim. Mutfagim beyaz olcak . Yazilanlari okuyunca çok kararsiz kaldım . Hem mis gibi temizle hemde tozlu lekeli görünsün istemem tabiki . Kullananlar yardimci olun lütfen

Bizim tezgah granit, şahsen ben çok memnunum çizik, leke v.s. bırakmıyor üzerinde. Temizliği kolay ve kullanışlı, tavsiye ederim.

Amaan şimdi farkettim, konu taaa 2010'a aitmiş yav:KK48:

Merhaba cevapladiginiz için teşekkür ederim. Sizin tezgah iniz star galaksi siyah ici piriltili olan midir acaba?
Ben onu cok begendim kireclenme temizken bile lekeli görünme gibi sorunlar yasiyormusunuz kafam cok karıştı .yardimci olursaniz cok memnun olurum

Merhaba cevapladiginiz için teşekkür ederim. Sizin tezgah iniz star galaksi siyah ici piriltili olan midir acaba?
Ben onu cok begendim kireclenme temizken bile lekeli görünme gibi sorunlar yasiyormusunuz kafam cok karıştı .yardimci olursaniz cok memnun olurum

Rica ederim. Doğrusu ben bu işlerden pek anlamam:110: yani modelini, cinsini falan bilmiyorum granit mi granit:KK53: ama sizin sorduğunuzdan değil, bizimki ne koyu ne açık, çok kullanıslı bir rengi var, kireçlenme asla yok, lekeli görüntü derken granit zaten alacalı bulacali olduğu için leke olarak algılanmaz zaten yani içiniz rahat olsun fakat çok koyu renkte nasıl olur bilemiycem.

Back
X