ARKADASLAR HAKSIZMIYIN LUTFEN BISEY DIYIN YA

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Nasil baslamaliyim bilmiyorum.sevgili kayinvalidem
kendisi psikolojik hasta ve bakimi bu hastalik yuzunden zaman zaman zor.ustelik unutkanlik veya veya bunama belirtileride basladi.((

.15gundur bende ve bezleniyor.bugun altina buyuk abdestini yapti.enaz 45.50dk yalvardim yikayalim diye,yok annacigim bisey yok temizim diyip duruyo.guleryuzle sabirla ikna ettim ve yikadim kadisini.elbette kendisinede kolay degil.

Mevzu sevgili esim..
dedimki ...artik annene 3er ay bakamayiz zor 1er ay bakalim.
kiziyo yok ben yikarim yok sen yikama.oldukca kirdi beni.
Tamamda sen nobetli adamsin
temuzlikci tutsam oda kayinvalidemi ikna edemez ,o an tutturdumu vazgecmiyor.ciddi bir emek ve sabir gerekiyor.

Kayinpeder felcti ve son 3ayi bendeydiki ben 6kg vermistim ve bittim psikolojik fiziksel olarak.
ama birgun ben bakmam demedim.Allah rahmet etsin cok iyi bir adamdi.

Bu kis 10gun belimden yattim bel fitigi,ve kanal darlanmasi var evi zor supuruyorum.belim kiriliyo agridan((((( ve ben bidaha belimden yatsam bana yazik olmazmi ya evlatlarima.kim anlar halimden(

Ya bazen yiliyorum bu hayattan
insanlar neden birbirini anlamaz neden karsidaki insanin yerine koymaz kendisini bilmiyorum.

Yanlis anlasilmasin,burada mevzu kaynanama bakmiyorum veya bakamiyorum degil.
sadece bakim surecini 1aya indirelim diyisim karsisinda esimin verdigi tepki.

Sizce bunu istegim garipmi,
Sunuda soylemeliyimki kayinlarimda olsa bunun boyle olmasina karar verir.

Ve Allah sizin icin zorluk dilemez oyle ise sizde zorlastirmayiniz kolaylastiriniz buyrulur.

NOT.hersey yoluna girdi sabrin sonu selamettir. ilgi,sevgi,sevkat ve topladi kendisini
Esim tum bunlar icin minnetar bana
ve umarim hayatta gun gormemis kayinvalidem,bundan sonra herhangi bir rahatsizlik gecirmez.

Son düzenleme:
bizim eşimiz ezse ya da ezmese sana bi fayda saglamayacagı gibi ezmez dense daha çok üzelecegin için o sorun anlamsız ztn..
bence alo fetvayı arayın bu konu da cok zorlandıgınızı söyleyin sonra eşinizle tekrar arayın o da duysun aslında siizn bakmakla yükümlü olmadıgınızı böle emri vaki yapmaması gerektiğini..
onun dışında da Allah yardımcınız olsun zor bi durum gercekten ..

Sagolun suan agliyorum adam diyoki bakuvi tutucam.tamam tutta mevzu bakivi degil onada aynini yspicak
yediremiyoz yikiyamiyoruz.((

Sizofren hastalari genelde A.hastanesinde kalmiyorlarmi.nasil evde tutuyrsunuz.doktoru varmi.

Yaşadığınız durumun yükü ağır tamam ama, şuan yaptığı tavırlar, kendini yıkatmaması vs hepsi rahatsızlığından dolayı. Bi bakıcıyla hallolur herşey. İleride biz de yaşlanıcaz, ne olacağımız belli değil.

Sagolun.icim rahatladi guc aldim.vicaden iyi yurekli bi kisiyim bende esimr demek istemem anneni yolluyalim ama ne yapayim bazen yiliyorum.birde kayinpederin yerlerini hile hurda 3kaynim arada bolustu zaten kayinpeder ondan felc olmustu

Canım ben anlamadim ki esin bakıcı tutacagim demiş daha ne yapsın tutsun atsın mi dışarı.
Yaşamayan bilemez eminim ama ne yapsın bu adam.
Yapabileceği şeyleri de yaz ona göre yorum yapalım.
Her ay bir ona bir ona gitmesi bence çok daha zor olur ayrıca. İyice düzensizlik olur.
Bakıcı elinden geldiğince temizler yedirin içirir sen kontrol edersin sadece.

4eltiyiz sirayla bakiyoruz ve hic sorun yasanmadi.ama suan 3ay uzun degilmi.
1ay olsun diyorum
esim kustu yatagi ayirdi yatti
Sanku ne yaptim
Allah allah ya sadece kibarca birer ay olsun dedim .o annem mevzusu yapiyo
sorun anne degil benim rahatsizligim.benim belime platin takilsa iyimu olur.bakiciya kendini baktirmax.bugun bi bayan cagirdim eve dundur kaldiramadim belki o otutturur yefirir diye yok
kadin az ugrasti Allah size yardim etsin defi gitti
kimse istemez
bi kucuk sey icin saatlerce yalvartiyo
bazen hepimizen akillu
cozemedim gitti

Bir kere de eşin temizlesin bırak?

Tesellur ederim.sizden guc aliyorum suan.omuzlarim dustu 15 gune
suan bile agliyarak yaziyorum.
bakici evet tutucam.ama sorun suki baskasina kendini hic baktirmax
bugun bu bayan geldi yardima
yok kaldiramadi
kadin Allah sana sabir versin fed
rsin dedi gitti.
elyimgil ayni binadalat ben karsidayim esim polis ve aradigimda gelemiyo
en ax50dk altini zor actirdi banyo yaptirdim.zaten gun icerisinde elbisrsini degidirken sayiyo sovuyo
oglu olunca isler dahada karisiyo
birde digerleride bakiyo bakabiliriz yani diye dusundum.
soylede bisry varki mirad bolunurken allem kallem evler bahcekoyde onlara kaldi.kahir banami kalsin.
niyeti bu sene bozdum neden ben bakicakmisimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…