- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
belki ona aynısını yapmaz..Sagolun suan agliyorum adam diyoki bakuvi tutucam.tamam tutta mevzu bakivi degil onada aynini yspicak
yediremiyoz yikiyamiyoruz.((
Gencliginde yatmus ilac kullaniyoSizofren hastalari genelde A.hastanesinde kalmiyorlarmi.nasil evde tutuyrsunuz.doktoru varmi.
Allah yardimcin olsun canim.Rabim savabina cennetle mujdelendirir insallah.Gencliginde yatmus ilac kullaniyo
75yasinda ve alzaymerde oldu(
Sagolun.icim rahatladi guc aldim.vicaden iyi yurekli bi kisiyim bende esimr demek istemem anneni yolluyalim ama ne yapayim bazen yiliyorum.birde kayinpederin yerlerini hile hurda 3kaynim arada bolustu zaten kayinpeder ondan felc olmustuYaşadığınız durumun yükü ağır tamam ama, şuan yaptığı tavırlar, kendini yıkatmaması vs hepsi rahatsızlığından dolayı. Bi bakıcıyla hallolur herşey. İleride biz de yaşlanıcaz, ne olacağımız belli değil.
4eltiyiz sirayla bakiyoruz ve hic sorun yasanmadi.ama suan 3ay uzun degilmi.Ben bakmazdım şahsen. Benim kaldırabileceğim bir şey değil. Ama öylece bırakmazdım da. Elimden gelen her türlü maddi desteği sağlardım. Bu iş için yetiştirilmiş kişiler var, akıl hastalıklarını tedavi merkezleri var. Var da var
Bir kere de eşin temizlesin bırak?4eltiyiz sirayla bakiyoruz ve hic sorun yasanmadi.ama suan 3ay uzun degilmi.
1ay olsun diyorum
esim kustu yatagi ayirdi yatti
Sanku ne yaptim
Allah allah ya sadece kibarca birer ay olsun dedim .o annem mevzusu yapiyo
sorun anne degil benim rahatsizligim.benim belime platin takilsa iyimu olur.bakiciya kendini baktirmax.bugun bi bayan cagirdim eve dundur kaldiramadim belki o otutturur yefirir diye yok
kadin az ugrasti Allah size yardim etsin defi gitti
kimse istemez
bi kucuk sey icin saatlerce yalvartiyo
bazen hepimizen akillu
cozemedim gitti
Tesellur ederim.sizden guc aliyorum suan.omuzlarim dustu 15 guneCanım ben anlamadim ki esin bakıcı tutacagim demiş daha ne yapsın tutsun atsın mi dışarı.
Yaşamayan bilemez eminim ama ne yapsın bu adam.
Yapabileceği şeyleri de yaz ona göre yorum yapalım.
Her ay bir ona bir ona gitmesi bence çok daha zor olur ayrıca. İyice düzensizlik olur.
Bakıcı elinden geldiğince temizler yedirin içirir sen kontrol edersin sadece.
Dogru bidahasina defiginiz gibi oba yaptircamBir kere de eşin temizlesin bırak?
aglamaktan yanlis olabilirbirşey diyeceğim ? yukarıda Türkçe mi yazıyor ? konu açarken bari düzgün yazın.
bir yanlış iki yanlış. bunu mu demek istemiş onu mu ??
pöff herkes aynı ama !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?