- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Zaten kabul ediyorum.ama geceleride evimde bir yabanciyla yatamm.ayda bir baksak kendimde bakarim fazladi yoruyoHepimizin annesi aynı durumda olabilir
Bakıcı bile bakamaz diyosun? Nasıl bakamaz, o onun görevi
Nice hastalara bakıyorlar, bi sizinkine mi bakılamaz
Eşin de bakıcı tutmam demiyo üstelik
Bi tuhafsın konu sahibi
Yoruluyosan bakıcı işine tamam diyeceksin
Bu durumu ogullari kabul etmez etseydi kayinpeder hayatta iken felc gecirdigi donemYanlış yapıyorsunuz tüm aile olarak.
Bu tür hastalıklarda düzen önemlidir,
Sürekli yaşadığı yeri ve kişileri değiştirmek hasta kadına daha da eziyet.
Bir düzene alışmadan öbürüne geçmek, herkesten ayrı çekinmesi, hiçbir yeri benimseyememesi de cabası.
Evine bir bakıcı tutmayı neden düşünmüyorlar?
Aynı zamanda sizler için oldukça yıpratıcı ve zor bir süreç.
Sonuçta özel bir bakıma ihtiyacı var, yemeğini, temizliğini yapmak o kadına bakmak demek değil ki...
Profesyonel hasta bakıcılarla durumu tetiklemeyecek şekilde, özel ilgiyle yaşaması gerek.
Sağa sola haber bırakın vardır güvenilir bi insanZaten kabul ediyorum.ama geceleride evimde bir yabanciyla yatamm.ayda bir baksak kendimde bakarim fazladi yoruyo
Biliyomusunuz icimdeki sıkıntiyi bir siz anlamissiniz sorun bakmiyorum degilAnladım siz hani 1 ay çabuk geçiyo en azından fazla strese girmem diyorsunuz. Bence bu durumu eltilerinizle konusun belki onlarda onaylar.
Ya da mesela ayrı bi ewde bakıcı tutsanız o şekilde hepinizin yükü hafiflemiş olur. Hem maddi olarakta 4 e bölüneceği için rahat olur.
Tabi eşler ne der bu duruma bilemem
Dogrudur anlayamassinizSağa sola haber bırakın vardır güvenilir bi insan
O olmaz bu olmaz diyosun
Ben eşinin yerinde olsam bende bozulurum
Kendi annene böyle mi yapardın ?
Sen 1 ay dersin diğer eltilerin hayır 3 er ay olsun derse ne olacak
Nice zenginler yabancıları evine alıyo da bi sen mi alamıyosun
Ben seni anlamadım
Tabi biz hasta görmedikDogrudur anlayamassiniz
zaten zor bi durumu sadece icinde bulunan anlar.
hayir almiyoruz.yeri gelmis 4ayda bakmisimdir ama bende psikolojik olarak yiprandim sanirim.demindir canim gulum bitanemle yatirmsya calisiyorum.canim sen ne melek kadinsin oyle Allah guc kuvvet versin sana.evet bakici tutun tabiki de bakivi tuttugun icin surekli sende kalsin demesinler sonra.devletten maas aliyormusunuz hastaya baktiginiz icin.
gun gelir esin senin ailene bakar.bakilan anne babada olsa hastaya bakiliyorsa bakici parasini alabilirsiniz tanidiklarim var aliyorlar.esinizin sizi el ustunde tutmasi ve yardimci olmasi gerek cok tantana yapmasin size.H
hayir almiyoruz.yeri gelmis 4ayda bakmisimdir ama bende psikolojik olarak yiprandim sanirim.demindir canim gulum bitanemle yatirmsya calisiyorum.
Anlıyorum cnm hayırlısı olsun ortak bi nokta bulursunuz umarım.Biliyomusunuz icimdeki sıkıntiyi bir siz anlamissiniz sorun bakmiyorum degil
bir ay bakilsada az stres olsam mevzusu
O kadar anlattigimdan hasta bir yasluyimi algiladiniz.Tabi biz hasta görmedik
Uzayda yaşıyoruz
gun gelir esin senin ailene bakar.bakilan anne babada olsa hastaya bakiliyorsa bakici parasini alabilirsiniz tanidiklarim var aliyorlar.esinizin sizi el ustunde tutmasi ve yardimci olmasi gerek cok tantana yapmasin size.
Yazdiklarinizi okuyunca gozyaslarimi tutamadim.Bazen dusunuyorum Allahim affetsin.aslinda buraya konu actigim icin bile vicdanen uzuldum hatta yarin yeni gune uyaninca dahada uzulucem.Allah işini kolaylaştırsın ya. şu durumda ne demeli bilemiyorum gerçekten. tamam evlilik müşterek hayat elbette ilgilenelim eşlerin ailesiyle ama ben bu her şeyi kadına yıkma kültüründen iğreniyorum artık ya. lafa gelince yıkarım yaparım ederim o benim anam canım anam ama nedense eller kollar aynı derecede iş görmüyor lazım olunca. bırak yapsın biraz görsün bakalım kolay mıymış, sen neden kendini tüketiyorsun?
bir dönem huzurevine gidiyordum gönüllü olarak. yaşlılara yemek yediriyodum bazen tuvalete götürüyodum giydiriyordum uyutuyordum alzheimerlı olmayan da cok azdı. ve ben tükendim. yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarla birarada olmak bir kere cok zorken sen bu kadar zaman bakmışsın Allah razı olsun balık bilmezse halık bilir ama bu kadarı da fazla. bakıcı mutlaka tutun bir konusur iki konusur susar eşin.
aynı yerde yaşayanların kaderleri birbirine eklenir. elbette var bir manası bu olayların onu çözene kadar kendini helak etme gerekeni yap ama elin de üstünde olsun kayınvalidenin. hem fiziken hem de ruhen rahatlarsın böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?