- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Anlayamadım, ne mirası? Kadın hala yaşıyorTesellur ederim.sizden guc aliyorum suan.omuzlarim dustu 15 gune
suan bile agliyarak yaziyorum.
bakici evet tutucam.ama sorun suki baskasina kendini hic baktirmax
bugun bu bayan geldi yardima
yok kaldiramadi
kadin Allah sana sabir versin fed
rsin dedi gitti.
elyimgil ayni binadalat ben karsidayim esim polis ve aradigimda gelemiyo
en ax50dk altini zor actirdi banyo yaptirdim.zaten gun icerisinde elbisrsini degidirken sayiyo sovuyo
oglu olunca isler dahada karisiyo
birde digerleride bakiyo bakabiliriz yani diye dusundum.
soylede bisry varki mirad bolunurken allem kallem evler bahcekoyde onlara kaldi.kahir banami kalsin.
niyeti bu sene bozdum neden ben bakicakmisimki
4 kişi iseniz 3 ay daha dogru olur ayda 1 kere daha yorucu olur hem sizin için hem kayinvalide için hem diğer kardesler için esiniz bakıcı tutacakmis tutsun yukunuz hafifler.4eltiyiz sirayla bakiyoruz ve hic sorun yasanmadi.ama suan 3ay uzun degilmi.
1ay olsun diyorum
esim kustu yatagi ayirdi yatti
Sanku ne yaptim
Allah allah ya sadece kibarca birer ay olsun dedim .o annem mevzusu yapiyo
sorun anne degil benim rahatsizligim.benim belime platin takilsa iyimu olur.bakiciya kendini baktirmax.bugun bi bayan cagirdim eve dundur kaldiramadim belki o otutturur yefirir diye yok
kadin az ugrasti Allah size yardim etsin defi gitti
kimse istemez
bi kucuk sey icin saatlerce yalvartiyo
bazen hepimizen akillu
cozemedim gitti
kayinpederin evlerini(bahcekoyde)o daha felc gecirmeden boldulerAnlayamadım, ne mirası? Kadın hala yaşıyor
aglamaktan yanlis olabilir
anladiginiz kadariyla
bizim eşimiz ezse ya da ezmese sana bi fayda saglamayacagı gibi ezmez dense daha çok üzelecegin için o sorun anlamsız ztn..
bence alo fetvayı arayın bu konu da cok zorlandıgınızı söyleyin sonra eşinizle tekrar arayın o da duysun aslında siizn bakmakla yükümlü olmadıgınızı böle emri vaki yapmaması gerektiğini..
onun dışında da Allah yardımcınız olsun zor bi durum gercekten ..[/QUOTE
arkadaşım doğru yorum yazmış... bakıcı tutsun çok zor durum ev işi vs sağlığınızıda düşünün
Canim senin baya sıkıntın var yazimindan belli zor anlıyorum yani.Tesellur ederim.sizden guc aliyorum suan.omuzlarim dustu 15 gune
suan bile agliyarak yaziyorum.
bakici evet tutucam.ama sorun suki baskasina kendini hic baktirmax
bugun bu bayan geldi yardima
yok kaldiramadi
kadin Allah sana sabir versin fed
rsin dedi gitti.
elyimgil ayni binadalat ben karsidayim esim polis ve aradigimda gelemiyo
en ax50dk altini zor actirdi banyo yaptirdim.zaten gun icerisinde elbisrsini degidirken sayiyo sovuyo
oglu olunca isler dahada karisiyo
birde digerleride bakiyo bakabiliriz yani diye dusundum.
soylede bisry varki mirad bolunurken allem kallem evler bahcekoyde onlara kaldi.kahir banami kalsin.
niyeti bu sene bozdum neden ben bakicakmisimki
Bazen diyorumki4 kişi iseniz 3 ay daha dogru olur ayda 1 kere daha yorucu olur hem sizin için hem kayinvalide için hem diğer kardesler için esiniz bakıcı tutacakmis tutsun yukunuz hafifler.
Sagolun tesekkur ederim guc aldim yorumunuzdan.aslinda yillardir yasadiklarimiz oldukca zordu.verdiginiz bu moralke bu isi gene basarabilirim sanirimCanim senin baya sıkıntın var yazimindan belli zor anlıyorum yani.
Çok çok zor birsey katlandigin.buna şüphe yok zaten. Ama isleri kendin için nasıl kolaylastirabilirsin işte bunu dusunmeliyiz. KV 3 ay nasıl idare edilecek bunun programina yogunlasalim.
Bakıcı ilgilenirken sen kv. Gozukme.diger odada kal iyi davranmasi önemli olan.sadece bunu kontrol et. Bakıcıyla herseyi konuş istediğin tüm hizmetleri söyle sert bir durusun olsun isveren olduğun belli olsun. Bakıcı işinden asla vazgeçme. Bulana kadar dene. Giden gitsin yeni biri ara çağır vazgeçme.
Engelli yakını olanlara izin hakkı var benim bildiğim. Eşin sorsun bunu. En azından haftada 1 gün evde olur.
Bosyere cozumsuz konular için eşine tartışma. Bu 3 ay en kolay nasıl geçer buna odaklan.
Belediyelere kaymakamliklara hastanelere derneklere sor soruştur bu tarz hastalara ne gibi hizmet var.
Sizofrenler Derneği duymustum sanki.
Belki evde bakim hizmeti falan olabilir.
Bu işi cozersin sen hiç üzülme.
Allah yardımcınız olsun.
Yaşlı ve hasta bakmak Cidde'n zor benim annemde arada babasına bakıyor ordan biliyorum altını falan alıyor oda çok huysuz annemin hemen wücudunda alerjiler çıkıyo stresten
Bakıcı tutun eşinizin dediği gibi en azından sizinde yükünüz hafifler
bunu asla kabul etmezler.kayinpederin kendi dairesinide sattilar yediler.ben eltimgille pek konusmam ama yaslular konusunda onlar vicdanen kendini aklamak icinAnladım siz hani 1 ay çabuk geçiyo en azından fazla strese girmem diyorsunuz. Bence bu durumu eltilerinizle konusun belki onlarda onaylar.
Ya da mesela ayrı bi ewde bakıcı tutsanız o şekilde hepinizin yükü hafiflemiş olur. Hem maddi olarakta 4 e bölüneceği için rahat olur.
Tabi eşler ne der bu duruma bilemem
Geceleri kalkıp ewde mi dolaşıyor ?bunu asla kabul etmezler.kayinpederin kendi dairesinide sattilar yediler.ben eltimgille pek konusmam ama yaslular konusunda onlar vicdanen kendini aklamak icin
ben dini inaclarim icin bakiyoruz.sorun esim.kayunlarim bu durumu bilse asla 3ay bakiksin demez
esim benim yanimda annesinin rahat ettigini dusunuyo ki haksizda degil daha iyi oluyo bizde psikolojik olarak
suan evde dort donuyo
oglu pifur pofur yatiyo
anliyamiyorum gunduz yatalak hasta
gece nobetci hemsireyim
sigamiyo eve hatta dunyaya
Mal mülk geçici. Önemli olan insanlık... Babamdan öğrendiğim bişey var benim. Örneğin, o bana babalık görevini yerine getirmemiş olabilir, ama benim evlatlık görevim başka, yerine getirmeliyim derdi ben küçükken. Bu yüzden siz sadece insanlık görevinizi yapın, yüreğiniz ferah olsun yeterSagolun.icim rahatladi guc aldim.vicaden iyi yurekli bi kisiyim bende esimr demek istemem anneni yolluyalim ama ne yapayim bazen yiliyorum.birde kayinpederin yerlerini hile hurda 3kaynim arada bolustu zaten kayinpeder ondan felc olmustu
aynen yuruyoda cok yavas.oldukca dustu.Geceleri kalkıp ewde mi dolaşıyor ?
Yürüyebiliyor o Zaman öyle mi
Zaten yillardir bunun icin hizmet ediyorum.yildigim zaman solumdan bu vesveseler geliyo.onlar icin kendimi yipratmamam lazim diyorumMal mülk geçici. Önemli olan insanlık... Babamdan öğrendiğim bişey var benim. Örneğin, o bana babalık görevini yerine getirmemiş olabilir, ama benim evlatlık görevim başka, yerine getirmeliyim derdi ben küçükken. Bu yüzden siz sadece insanlık görevinizi yapın, yüreğiniz ferah olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?