ARKADASLAR HAKSIZMIYIN LUTFEN BISEY DIYIN YA

Anlayamadım, ne mirası? Kadın hala yaşıyor

İnsan eti ağırdır Allah kolaylık versin eşinizin de tabi atar yapması olmamış size zaten çileyi çeken sizsiniz Allah o insanı da sizi de kurtarsın bacım ne diyim

4 kişi iseniz 3 ay daha dogru olur ayda 1 kere daha yorucu olur hem sizin için hem kayinvalide için hem diğer kardesler için esiniz bakıcı tutacakmis tutsun yukunuz hafifler.

Birde surekli evde inleme sedi duymakta sanirim yipratiyo beni.
eskiden saatlerce wyakta kalur.siril siril sulari akitip bagirip aglardi
nasil gecti bilmemki bu yillar
buda gececek insallah ama bende eltilerimde bittik artik
enson eltimden aldigimda 3ay jlkalmisti onda kadin iskelete donmustu
Anlayamadım, ne mirası? Kadın hala yaşıyor
kayinpederin evlerini(bahcekoyde)o daha felc gecirmeden bolduler
Kayinpederde ertesi gun inme indi
biz ve gorumcem hic karismadik bu mevzuya
donupte servetini yiyen baksin demedim
kayinpeder beni cok severdi son nefesini benim yanimda verdi.ruhu sad olsun

Birde duskunluk bir yana gordugu seylerlede mucadele etmem lazim.gece yatmiyoruz.sabaha karsi yatiyoruz.bakin oglu yatiyove ben kotu es oluyorum
suan mutfakta bisey goruyo onu icin cok tedirgin ve mutfakta takipte.
aslinda vc gidebilir ama yok oraya yapamam diye tutturuyo.

Canim senin baya sıkıntın var yazimindan belli zor anlıyorum yani.
Çok çok zor birsey katlandigin.buna şüphe yok zaten. Ama isleri kendin için nasıl kolaylastirabilirsin işte bunu dusunmeliyiz. KV 3 ay nasıl idare edilecek bunun programina yogunlasalim.
Bakıcı ilgilenirken sen kv. Gozukme.diger odada kal iyi davranmasi önemli olan.sadece bunu kontrol et. Bakıcıyla herseyi konuş istediğin tüm hizmetleri söyle sert bir durusun olsun isveren olduğun belli olsun. Bakıcı işinden asla vazgeçme. Bulana kadar dene. Giden gitsin yeni biri ara çağır vazgeçme.
Engelli yakını olanlara izin hakkı var benim bildiğim. Eşin sorsun bunu. En azından haftada 1 gün evde olur.
Bosyere cozumsuz konular için eşine tartışma. Bu 3 ay en kolay nasıl geçer buna odaklan.
Belediyelere kaymakamliklara hastanelere derneklere sor soruştur bu tarz hastalara ne gibi hizmet var.
Sizofrenler Derneği duymustum sanki.
Belki evde bakim hizmeti falan olabilir.
Bu işi cozersin sen hiç üzülme.
Haa bir de gelen bakicilara zor durumda oldugunu hiç belli etme hiç. KV hakkında onlarla konuşma yorum yapmalarına izin verme.

4 kişi iseniz 3 ay daha dogru olur ayda 1 kere daha yorucu olur hem sizin için hem kayinvalide için hem diğer kardesler için esiniz bakıcı tutacakmis tutsun yukunuz hafifler.
Bazen diyorumki
kayinpederinde son 3ayi bendeydi ve benim psikolojim cokmustu on kilo verdim
ve belim suan fitik
ya buda tamamen bana kalirsa
arkadasim bu korkumu sadece sanal ortamda soyleyebiliyorum
ve ben artik bu yuku cekebilecegimi sanmiyorum
biliyormusunuz suan hickiriklar icindeyim ve burada yazan tum arkadaslar icimi rahatlatiyo
yarina dinc olucam ins
ama suan bittim

Allah yardımcınız olsun.
Yaşlı ve hasta bakmak Cidde'n zor benim annemde arada babasına bakıyor ordan biliyorum altını falan alıyor oda çok huysuz annemin hemen wücudunda alerjiler çıkıyo stresten
Bakıcı tutun eşinizin dediği gibi en azından sizinde yükünüz hafifler

Sagolun tesekkur ederim guc aldim yorumunuzdan.aslinda yillardir yasadiklarimiz oldukca zordu.verdiginiz bu moralke bu isi gene basarabilirim sanirim
merhametlu bir bayanim zaten
eminimki bakici bile bunu kesfeder ve bi sekilde bunu kullanir.ama yarindan tezi yok bi arkadas bakicam.

Anladım siz hani 1 ay çabuk geçiyo en azından fazla strese girmem diyorsunuz. Bence bu durumu eltilerinizle konusun belki onlarda onaylar.
Ya da mesela ayrı bi ewde bakıcı tutsanız o şekilde hepinizin yükü hafiflemiş olur. Hem maddi olarakta 4 e bölüneceği için rahat olur.
Tabi eşler ne der bu duruma bilemem

bunu asla kabul etmezler.kayinpederin kendi dairesinide sattilar yediler.ben eltimgille pek konusmam ama yaslular konusunda onlar vicdanen kendini aklamak icin
ben dini inaclarim icin bakiyoruz.sorun esim.kayunlarim bu durumu bilse asla 3ay bakiksin demez
esim benim yanimda annesinin rahat ettigini dusunuyo ki haksizda degil daha iyi oluyo bizde psikolojik olarak
suan evde dort donuyo
oglu pifur pofur yatiyo
anliyamiyorum gunduz yatalak hasta
gece nobetci hemsireyim
sigamiyo eve hatta dunyaya

Yanlış yapıyorsunuz tüm aile olarak.
Bu tür hastalıklarda düzen önemlidir,
Sürekli yaşadığı yeri ve kişileri değiştirmek hasta kadına daha da eziyet.
Bir düzene alışmadan öbürüne geçmek, herkesten ayrı çekinmesi, hiçbir yeri benimseyememesi de cabası.
Evine bir bakıcı tutmayı neden düşünmüyorlar?
Aynı zamanda sizler için oldukça yıpratıcı ve zor bir süreç.
Sonuçta özel bir bakıma ihtiyacı var, yemeğini, temizliğini yapmak o kadına bakmak demek değil ki...
Profesyonel hasta bakıcılarla durumu tetiklemeyecek şekilde, özel ilgiyle yaşaması gerek.

Geceleri kalkıp ewde mi dolaşıyor ?
Yürüyebiliyor o Zaman öyle mi

Sagolun.icim rahatladi guc aldim.vicaden iyi yurekli bi kisiyim bende esimr demek istemem anneni yolluyalim ama ne yapayim bazen yiliyorum.birde kayinpederin yerlerini hile hurda 3kaynim arada bolustu zaten kayinpeder ondan felc olmustu
Mal mülk geçici. Önemli olan insanlık... Babamdan öğrendiğim bişey var benim. Örneğin, o bana babalık görevini yerine getirmemiş olabilir, ama benim evlatlık görevim başka, yerine getirmeliyim derdi ben küçükken. Bu yüzden siz sadece insanlık görevinizi yapın, yüreğiniz ferah olsun yeter

Hepimizin annesi aynı durumda olabilir
Bakıcı bile bakamaz diyosun? Nasıl bakamaz, o onun görevi
Nice hastalara bakıyorlar, bi sizinkine mi bakılamaz
Eşin de bakıcı tutmam demiyo üstelik
Bi tuhafsın konu sahibi
Yoruluyosan bakıcı işine tamam diyeceksin

Ben bakarim diyen oglu banyo sonrasi coraplarini giyindirememis sacini kurutamamis
yelegini giyindirememis
Boylemi bakicaklar
Geceleri kalkıp ewde mi dolaşıyor ?
Yürüyebiliyor o Zaman öyle mi
aynen yuruyoda cok yavas.oldukca dustu.

Zaten yillardir bunun icin hizmet ediyorum.yildigim zaman solumdan bu vesveseler geliyo.onlar icin kendimi yipratmamam lazim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…