Arkadaşlar hamilelikte sigarayla ilgili?

aysejdoek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
194
77
13
Arkadaşlar merhaba ben günde bir paket sigara içen biriydim hamileliğimi öğrendiğimden beri içmiyorum ve eşim de yanımda asla içmiyor. Bugün eşimin ailesiyle yemek yemek için buluşacağız gebeliğim çok yeni bazı sebeplerden dolayı en erken bir ay sonra söylemeyi düşünüyorum( eşim ve ben dışında kimse bilmiyor) Sigara içip içmemem kimseyi ilgilendirmez de sigara içilen ortamda bulunmamak için bir bahane üretmem lazım yardımcı olur musunuz?

Buluşacağız dediğinize göre dışarda yenilecek bir yemek, kapalı alanda sigara içilmiyor zaten, açık havada da ne dumanaltı olacak ki köşe bucak kaçacak kadar.

midem cok agrıyor sıgarada agrıyı arttırıyor de canım yanımıza gel derlerde migrenim var midem basıma vurur dıye korkuyorum koku cok etkılıyor dersin

Pasif içicilik diye bir şey var ya🙄🙄
Ya hu abartmayın :) bebek amniyon sıvısının içinde. Pasif içicilik sizi ancak belki biraz etkiler, bebek ortada yok onu nasıl etlileyebilir bir seferlik bir şey :)) canım çeker derseniz anlarım da daha doğmamış bebeği sizin içmediğiniz sigara nasıl etkilesin Allah aşkına?

Buluşacağız dediğinize göre dışarda yenilecek bir yemek, kapalı alanda sigara içilmiyor zaten, açık havada da ne dumanaltı olacak ki köşe bucak kaçacak kadar.
şehirden biraz uzakta bir evleri var kış bahçesi gibi bir yer var bahçesinde klima açıp orada yemek yeriz sonra da orada otururuz hava sıcak diye kapalı ve içiyorlar sigara çocuk da yok

Ya hu abartmayın :) bebek amniyon sıvısının içinde. Pasif içicilik sizi ancak belki biraz etkiler, bebek ortada yok onu nasıl etlileyebilir bir seferlik bir şey :)) canım çeker derseniz anlarım da daha doğmamış bebeği sizin içmediğiniz sigara nasıl etkilesin Allah aşkına?
İlk bebiş düşük olduktan sonra her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp takıyorsun maalesef…

Yıllarca günde 1 paket içmiş konu sahibi dışardan gelen iki koku dokunmaz bile ciğer alacağını almış

Bir anda mı desem bile koskoca alanda niye köşe bucak kaçayım sigara dumanında abartı değil mi?
Hamile olduğunuzu söylemek istemiyorsunuz,köşe bucak kaçmak istemiyorsunuz eee insanlar sigara içmesin diye mi bekliyorsunuz?
Hamile olduğunuzu söyleseniz bile eşiniz dışında kimsenin sizin yanınızda içmeme gibi bir zorunluluğu yok rahatsız olan siz olduğunuz için sizin uzaklaşmanız gerekir

Hamile olduğunuzu söylemek istemiyorsunuz,köşe bucak kaçmak istemiyorsunuz eee insanlar sigara içmesin diye mi bekliyorsunuz?
Hamile olduğunuzu söyleseniz bile eşiniz dışında kimsenin sizin yanınızda içmeme gibi bir zorunluluğu yok rahatsız olan siz olduğunuz için sizin uzaklaşmanız gerekir
Ay hayır ya tabi ki benim uzaklaşmam doğru olan kimseyi rahatsız etmem de sorgulanır haliyle diye danıştım

Ay hayır ya tabi ki benim uzaklaşmam doğru olan kimseyi rahatsız etmem de sorgulanır haliyle diye danıştım
Arkadaşında dediği gibi yeni bıraktım kokusunu duyup canım çeksin istemiyorum diyebilirsiniz ama kalabalık ve sigara kullanan insan sayısı fazla ise sürekli başka yerde oturmanız da gerekebilir.

Back
X