merhaba arkadaşlar.benim 7 yıl çocuğum olmadı 3 aşılama 1 tüp bebek yapıldı tüp bebek tuttu ama düşük oldu.2. tüp bebeğe başlayacaktık hamile olduğumu öğrendik.dr 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışları için ama benim ara ara lekelenmem oluyor ve belim çok ağrıyor benim gibi olan varmı.çok korkuyorum düşecek diye.bugün dr a gidecem ama sizde beni bilgilendirirseniz sevinirim...
cnm bende zor hamile kaldım ilkini düşük yaptım 8 haftalıkken. bu gebeliğimdede 8. haftada kanamam oldu lekelenme bile değil kanama ve doktor istirahat verdi 10 gün sonra geçti birde 12 . haftamda lekelenmem oldu kısa sürdü geçti. doktor miyomdan dedi bende miyom var da şimdi 13. haftadayım inş düşük olmaz artık dua et bol bol ve doktoruna sor herşeyi kib inş doğurdugumuzu burdan haber verebiliriz birbirimize
bende de 6 tane myom varmış, o myomların içinde büyümüş bebişim, 20 ekimde sezeryanla doğum yaptım, doktorum myomların 5 tanesini yakmış, 1 tanesini tahlil için çıkartmış, doktorcum onun için ek ücret bile almadı, allahtan tahlil sonucumuz kötü değilmiş, senede 1 defa ultrasona girecekmişim bundan sonra, çok şükür hamileliğimde hiçbir sorun olmadı, inşallah seninnkinde de bir problem olmaz, myomlarını da eğer sezeryan doğum yaparsan dr alır diye düşünüyorum, allah sağlıkla bebeeklerinizi kucaklarınıza almayın nasipetsin inşallah:Saruboceq:
hadi ya 6 tane ee sen hiç anlmadınmı gebelikde onlarda büyüyo çünkü bebekle beraber ben progestan kullanıyorum günde 6 tane büyüme yapmasın diye ama bakalım herşey allhdan inş bnde senin gibi doğurup kucagıma alırım mleğimi.. doktor sezeryende alınmasının çok kan kaybına neden oldugunu söyledi menepozda küçülüp kayboluyormuş zaten öyle dedi birde benim bu lekelenmelerim adet olmam gereken tarihlerde oluyor sence bi alakası olabilirmi? birde ben 13 haftalığım şuan pazartesi kontrolum var doktor cinsiyetini söylermi sence bana?
walla ibolya bende çok doktor değiştirdim ve en son buna güvendim bunla başladım bu işe zaten bebekde tedaviyle oldu benim olmuyordu buna giderken acile gitim başka doktora kanama olunca o çok kötü davrandı doktorumun ne kadar iyi oldugunu bi kez daha kanıtladı bana. inş yanılmıyorumdur inş güvenim sarsılmaz senin gibi doğururum dua et cnm bakalım pazartesi yazarım sana hem miyom hakkında hemde cinsiyeti tabi söylerse:)
Ben tüp bebek hamişiyim.Benimde ilk 3 ay kahverengi lekelenmem ve kanamam olmuştu.Crinone jel ve proluton depot iğne vuruldum24. haftaya kadar.Sürekli dinlendim, uzandım.Şimdi düzeldi çok şükür.Sen tabiki yine de doktorunla görüş en doğrusunu o söyler ama lekelenme normal genelde.Belki ilaç ve iğne verir sana...
offffffff o proluton depottan bende vuruldum, ağır bi iğne yaa, vurulduktan sonra kıçnın üstüne yatamıyosun, iğne yeri taş gibi oluyo, yağlı bi iğneymiş, içinde hint yağı vardı o iğnenin, çok zorlanıyoum o iğnede ben, o günler geride kaldı, çokşükür sende atlatmışsın, bebeğini hayırlısıyla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?