Arkadaşlar hamileyim bebegim 5 hafta 3 günlük oldu bugün 38 günlük hamileyim ultrasoda kesesi görünür mü acaba

basak2727

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
100
5
11
26
Screenshot_2023-03-21-12-13-00-19_3d01847c081df3a0600a413cd2944ecc.webp

Randevu aldım 29 marta ozamana kadar 6 hafta oluyor abla
Benim kese 7. Hafta gorundu karindan ultrasonda erken olanlar karindan gorunmeyene doktor alttanda bakiyor insallah saglikla gecer gebeligniz saglikla gelir bebeginiz 😇

Abla benim bebegimdemi 7 haftada görünecek 🥺🥺
Kan degerin kac cikar bilemiyorum ama ben 1 ay 4 gunlukken kan verdim kanda cikti ultrasonra gorunmedi 7 haftalikken ultrasonda gorundu herkeste farklidir hersey ama 7 den sonra gorunuyor onu kendim yasadim 🙂

Kilolu degilsen kese gorunur ama bebek gorunmez buyuk ihtkmal. Kilo varsa kese de gorunmeyebilir

1 hafta daha bekle bir rahatsizligin yok ise kafanda rahat eder buyumuste olur 😇

Birazcık sabredin 7 veya 8. Haftada gidin bence. Birçok doktor vajinal ulturasonun zararsız olduğumu söylüyor ama kanamanız vs olur boşuna korku telaş yaşarsınız. Allahın izniyle o zaman görünür 🥰

Birazcık sabredin 7 veya 8. Haftada gidin bence. Birçok doktor vajinal ulturasonun zararsız olduğumu söylüyor ama kanamanız vs olur boşuna korku telaş yaşarsınız. Allahın izniyle o zaman görünür 🥰
Doktor alttan muayne istemiyorum diyince kiziyor bide isine karisinca 🙂 benim tadimi kacirmisti tavriyla insallah guzel sonuclar alirsiniz

Bence istememek en doğal hakkımız yani mecbur değiliz.
Onlarda onlara guvenmemize kiziyorlar 🙂🤭 ama elimizde degilki orda bebek varken bisey sokmasinlar psikolojimiz kabul etmiyor 🙂 benim ultrasondan sonra bile cok karnim agriyordu onu bile stres yapiyodum zor bi surec ama Allah istyen herkese saglik sıhhatle nasip etsin insallah 🤲

Onlarda onlara guvenmemize kiziyorlar 🙂🤭 ama elimizde degilki orda bebek varken bisey sokmasinlar psikolojimiz kabul etmiyor 🙂 benim ultrasondan sonra bile cok karnim agriyordu onu bile stres yapiyodum zor bi surec ama Allah istyen herkese saglik sıhhatle nasip etsin insallah 🤲
Evet öyle. Amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin 💜

Back
X