Randevu aldım 29 marta ozamana kadar 6 hafta oluyor ablaKese görünür ama bebek görünmeye bilir
Benim kese 7. Hafta gorundu karindan ultrasonda erken olanlar karindan gorunmeyene doktor alttanda bakiyor insallah saglikla gecer gebeligniz saglikla gelir bebeginizRandevu aldım 29 marta ozamana kadar 6 hafta oluyor abla
Abla benim bebegimdemi 7 haftada görünecekBenim kese 7. Hafta gorundu karindan ultrasonda erken olanlar karindan gorunmeyene doktor alttanda bakiyor insallah saglikla gecer gebeligniz saglikla gelir bebeginiz
Kan degerin kac cikar bilemiyorum ama ben 1 ay 4 gunlukken kan verdim kanda cikti ultrasonra gorunmedi 7 haftalikken ultrasonda gorundu herkeste farklidir hersey ama 7 den sonra gorunuyor onu kendim yasadimAbla benim bebegimdemi 7 haftada görünecek
Kan degerim 818 di görünmedi abla şuan kaç bilmiyorumKan degerin kac cikar bilemiyorum ama ben 1 ay 4 gunlukken kan verdim kanda cikti ultrasonra gorunmedi 7 haftalikken ultrasonda gorundu herkeste farklidir hersey ama 7 den sonra gorunuyor onu kendim yasadim
7. Haftadan sonra gorunecek mecburKan degerim 818 di görünmedi abla şuan kaç bilmiyorum
Kilolu degilim ablaKilolu degilsen kese gorunur ama bebek gorunmez buyuk ihtkmal. Kilo varsa kese de gorunmeyebilir
7. Haftadan sonra gorunecek mecburalttan bakarsak goruruz dedi bana doktor cekindim 7. Haftada gittim bekle
Tamam ablam1 hafta daha bekle bir rahatsizligin yok ise kafanda rahat eder buyumuste olur
Anldım abla
Tamam ablam
Doktor alttan muayne istemiyorum diyince kiziyor bide isine karisincaBirazcık sabredin 7 veya 8. Haftada gidin bence. Birçok doktor vajinal ulturasonun zararsız olduğumu söylüyor ama kanamanız vs olur boşuna korku telaş yaşarsınız. Allahın izniyle o zaman görünür
Bence istememek en doğal hakkımız yani mecbur değiliz.Doktor alttan muayne istemiyorum diyince kiziyor bide isine karisincabenim tadimi kacirmisti tavriyla insallah guzel sonuclar alirsiniz
Onlarda onlara guvenmemize kiziyorlarBence istememek en doğal hakkımız yani mecbur değiliz.
Evet öyle. Amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsinOnlarda onlara guvenmemize kiziyorlarama elimizde degilki orda bebek varken bisey sokmasinlar psikolojimiz kabul etmiyor benim ultrasondan sonra bile cok karnim agriyordu onu bile stres yapiyodum zor bi surec ama Allah istyen herkese saglik sıhhatle nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?