Arkadaşlar hamileyim bebegim 5 hafta 3 günlük oldu bugün 38 günlük hamileyim ultrasoda kesesi görünür mü acaba

Randevu aldım 29 marta ozamana kadar 6 hafta oluyor abla
Benim kese 7. Hafta gorundu karindan ultrasonda erken olanlar karindan gorunmeyene doktor alttanda bakiyor insallah saglikla gecer gebeligniz saglikla gelir bebeginiz

Abla benim bebegimdemi 7 haftada görünecek
Kan degerin kac cikar bilemiyorum ama ben 1 ay 4 gunlukken kan verdim kanda cikti ultrasonra gorunmedi 7 haftalikken ultrasonda gorundu herkeste farklidir hersey ama 7 den sonra gorunuyor onu kendim yasadim

Kilolu degilsen kese gorunur ama bebek gorunmez buyuk ihtkmal. Kilo varsa kese de gorunmeyebilir

1 hafta daha bekle bir rahatsizligin yok ise kafanda rahat eder buyumuste olur

Birazcık sabredin 7 veya 8. Haftada gidin bence. Birçok doktor vajinal ulturasonun zararsız olduğumu söylüyor ama kanamanız vs olur boşuna korku telaş yaşarsınız. Allahın izniyle o zaman görünür

Birazcık sabredin 7 veya 8. Haftada gidin bence. Birçok doktor vajinal ulturasonun zararsız olduğumu söylüyor ama kanamanız vs olur boşuna korku telaş yaşarsınız. Allahın izniyle o zaman görünür
Doktor alttan muayne istemiyorum diyince kiziyor bide isine karisinca benim tadimi kacirmisti tavriyla insallah guzel sonuclar alirsiniz

Bence istememek en doğal hakkımız yani mecbur değiliz.
Onlarda onlara guvenmemize kiziyorlar ama elimizde degilki orda bebek varken bisey sokmasinlar psikolojimiz kabul etmiyor benim ultrasondan sonra bile cok karnim agriyordu onu bile stres yapiyodum zor bi surec ama Allah istyen herkese saglik sıhhatle nasip etsin insallah

Evet öyle. Amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…