Arkadaşlar Hamileyim

irena_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
174
1
96
İzmir
Arkadaşlar yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm.Okadar mutluyum ki.Bugünü çok bekledim ve Allah'ım bana bu günleri yaşamayı nasip etti.Şükürler olsun.Artık bende bir ANNEYİM.Sevincimi hepinizle paylaşmak istedim.Allah isteyen herkese anneliği nasip eder inşallah.:CüvCüv::teytey:

tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün inşallah.. darısı istayen herkese aralarında banada inşallah..... hamişlerin duası kabul olurmuş banada çok dua et emi..

Canım teşekkür ederim.Dualarım sizlerle.Allah'ım isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguları yaşatsın.

Tebrikler .... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.a.s.

Hayırlı olsun gözünüz aydın bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Darısı başımıza

Tebrikler..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :1rolleyes:

Tebrikler
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Teşekkürler arkadaşlar.Çok mutluyum çok sağolun.Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın.

tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza...

kaydirigubbakcemile3sevindim arkadaşım allah sağlıklı ve hayırlı bi çocuk nasip etsin bende 2.5 senelıik evliyim ama anne olamıyom herşey normal diyolar doktorlar ama olmuyor bigün bende anne olurmuyum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…