- 8 Şubat 2015
- 103
- 60
- 103
- 35
- Konu Sahibi angelinaaa244
-
Anlatırım tabi bizi bizden başka kimse anlayamazİnsallah iyi gecer ve tutar canim anlat bizede nasi oldugunu asamalarini sonuclarini
geçmiş olsun şimdiden canım benim ben özelden msj yazmayı bilmiyorum ama sen yazabilirsen sonucu paylaşır mısınArkadaşlar karar verdim bu ayin 9 unda harun özkan a ameliyat oluyorum dua edin nolur hakkımızda hayırlısı olsun sormak istediğiniz bişey olursa yaptırdıktan sonra cevaplarim her zaman :)
canım neden tutmadı acaba adam hem garanti veriyor öyle söyledi tlfnda acaba yalan mı söylüyorcanım bende nisanın sonunda olacağım ikinci kez benim birinci seferde tutmadı şansım azaldımı ki kızlar bilen var mı birinciye oranla bende harun hocaya yaptırmıştım. bütün umudum harun hocaydı olmadı tekrar yaptıracağım çok stresteyim çok.
Hadi yaaa canım çok sevindim senin adına dikkat et kendine ama inşallah kanaman da olur da kurtulursun darısı burdaki herkesin başına inşallah canım bende pazar oluyorum ameliyat deneyiminden faydalanabilir miyim bişey olursa filan sorabilir miyim ?Slm arkadaşlar.bugün 10.günüm.kadin doğum Polikliniği ne regl düzensizliği için gittim.makattan muayene etti.doktor bayandi.dikislerime zarar vermesin diye labioplasti ve hymenoplasti olduğumu söyledim.doktor ve hemşireler merakla baktı ve cok iyi yapıldığını söylediler.doktora ozellikle hymenoplasti başarılı mi diye sordum.gayet olmuş dedi.tabi ben havalara uctum ve bu güzel olayi sizlerle paylaşmak istedim.harun hocayi da bilare arayip soylicem.tabi ayrıntılı teşekkürü düğün sonrasina saklicam.
Benim anlamadığım adet düzensizliği için makattan muayene emin misin yanılıyor olmayasin hiç alakası yok çünküSlm arkadaşlar.bugün 10.günüm.kadin doğum Polikliniği ne regl düzensizliği için gittim.makattan muayene etti.doktor bayandi.dikislerime zarar vermesin diye labioplasti ve hymenoplasti olduğumu söyledim.doktor ve hemşireler merakla baktı ve cok iyi yapıldığını söylediler.doktora ozellikle hymenoplasti başarılı mi diye sordum.gayet olmuş dedi.tabi ben havalara uctum ve bu güzel olayi sizlerle paylaşmak istedim.harun hocayi da bilare arayip soylicem.tabi ayrıntılı teşekkürü düğün sonrasina saklicam.
Off 5 kişi çok fazla yaa erkekler miydi şimdi okuyan arkadaşlar utanmadın bundan mi utanacaksin diyebilirler ama çok küçük yaşta yaptım bi hata malesef telafisi de olmadı burda yalan söyleyecek değilim evlenecektik karşımdaki tam bir psikopatmis ve ben bunu çok geç anladım bundan dolayı hayatım zehir oldu seneler geçti ama hala ilk günkü gibi pişmanım. Neyse asıl konuya gelecek olursak bizi gelişmelerden haberdar et olur mu hepimiz aynı durumdayız birbirimize yardimci olalım
Yarın harun hocaya yaptırıyorum canım hakkımda hayırlısı artıkangelina canım sen kime yaptırmayı düşünüyorsun?? ben bu iş için bile bi erkekle muhattap olmak istemiyorum.. hayatıma ciddi biri çıkmadan da yaptırmıcam ..
İnşallah tutar canım hayırlısıyla zor dönemlerini atlatırsın..Yarın harun hocaya yaptırıyorum canım hakkımda hayırlısı artık
Benim anlamadığım adet düzensizliği için makattan muayene emin misin yanılıyor olmayasin hiç alakası yok çünkü[/QUOTE adet düzensizliği ve makat! Baya ilginçmiş
Canım bulmussun konuyu okudun mu :)
m ama daha da detaylı öğrenmek istiyorum buyüzden özelden yazarım sanaCanım bulmussun konuyu okudun mu :)
Tamam canım yazarım tabi :)Okudum canı
m ama daha da detaylı öğrenmek istiyorum buyüzden özelden yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?