arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

Arkadaşlar karar verdim bu ayin 9 unda harun özkan a ameliyat oluyorum dua edin nolur hakkımızda hayırlısı olsun sormak istediğiniz bişey olursa yaptırdıktan sonra cevaplarim her zaman :)
geçmiş olsun şimdiden canım benim ben özelden msj yazmayı bilmiyorum ama sen yazabilirsen sonucu paylaşır mısın

canım neden tutmadı acaba adam hem garanti veriyor öyle söyledi tlfnda acaba yalan mı söylüyor

Slm arkadaşlar.bugün 10.günüm.kadin doğum Polikliniği ne regl düzensizliği için gittim.makattan muayene etti.doktor bayandi.dikislerime zarar vermesin diye labioplasti ve hymenoplasti olduğumu söyledim.doktor ve hemşireler merakla baktı ve cok iyi yapıldığını söylediler.doktora ozellikle hymenoplasti başarılı mi diye sordum.gayet olmuş dedi.tabi ben havalara uctum ve bu güzel olayi sizlerle paylaşmak istedim.harun hocayi da bilare arayip soylicem.tabi ayrıntılı teşekkürü düğün sonrasina saklicam.

Hadi yaaa canım çok sevindim senin adına dikkat et kendine ama inşallah kanaman da olur da kurtulursun darısı burdaki herkesin başına inşallah canım bende pazar oluyorum ameliyat deneyiminden faydalanabilir miyim bişey olursa filan sorabilir miyim ?

Benim anlamadığım adet düzensizliği için makattan muayene emin misin yanılıyor olmayasin hiç alakası yok çünkü

angelina canım sen kime yaptırmayı düşünüyorsun?? ben bu iş için bile bi erkekle muhattap olmak istemiyorum.. hayatıma ciddi biri çıkmadan da yaptırmıcam ..

Merak ediyorsunuz biliyorum kızlar öyle söylendiği gibi basit bişey değil haberiniz olsun hazırlıklı olun bende yeni çıktım sayılır ameliyattan düştüm bayıldım kendime zor geldim çok zormuş inanin akşam tekrar yazarım şimdi çok iyi değilim

Kizlar anlatıyorum burdan okuyun yarın size tek tek yazarım şimdi biraz yorgunum istanbula gittim bulmam biraz zor oldu hastaneyi herkes farklı bi yer söyledi kime sorduysam neyse en sonunda buldum hemsiresinin yanına gittim yaşlı bi kadın oda biraz samimi davrandı ama samimi davranisinin altında bi sahtecilik vardı harun bey fena değil gayet normal karşıladı güzel güzel sohbet etti benle daha sonra bi odaya çıktım orda hazırlandim bu arada kızlar tamamen soyunup gidiyorsunuz ameliyathaneye sizi sedyeyle götürüyor lar başta gereksiz geldi ama sonra sebebini anladım zordu kızlar çok zordu ilk iğne yaptılar oraya dört tane ondan sonra ipliklerin o geçişini bile hissettim ağrı yoktu ama tuhaftı içini temizledi sonra işte o en kotusuydu gazlı bezi soktu resmen içine daha sonra da başladı 3 tane Flep kaldiriyormus diğer kadın doğum uzmanları gibi yapmiyormus adlı tip bile anlamiyormus harun hocanın yaptığını bana guven verdi açıkçası yada inanmak istedim bilmiyorum ama zor kızlar sakin ha sakin öyle tek başınıza gitmeyin kendinize bi kaç gün iyi bakin öyle gidin ben çok rezillik çektim bide hastaneden hemen çıkmayın en az 2 saat dinlen in ben iyiyim zannettim çıktım hemen hastaneden ama yemek yerken düştüm bayıldım çok kötü oldum ya bu sözlerimi yabana atmayın

Kizlar beni belki takip edenler vardır o yüzden yazıyorum bazıları sadece okuyor çünkü bişey yazmaya sormaya cesaret edemiyor bende ilk başlarda öyle yapıyordum çünkü kızlar ağrım sizim kalmadı pek çok şükür ama otururken kalkarken hala biraz ağrı oluyor özel mesajlar alıyorum korkanlar olmuş baya dün çok zordu ama geçti çok şükür şimdi dikkat etmek kaldı geriye otururken kalkarken dikkat ediyorum yan oturuyorum yoksa gerilme oluyor orda biraz bacaklarimi acmiyorum fazla yürürken küçük adımlar atıyorum biraz tuvalette klozet kullanıyorum diğerinde fazla oturmak gerekiyor çünkü bide bacaklarimi acmadan yapıyorum her tuvalet sonrasi pansuman yapıyorum oraya ilaclarimi da kullanmaya başladım şimdilik bi sıkıntı yok kanamam filan da yok çok şükür şu an da uzaniyorum öyle bi iş filan yapmiyorum ama orası kapalı yani henüz bakmadim ama hissediyorum harun hoca işini özenli yapıyor biraz sinirli bi adam ama sohbeti de hoş sadece saçma sapan sorular sorunca kızıyor :) çok yoğun bi adam oda normal artık :) ben ameliyattayken biri aradı harun hocayı erkek ama kadın olacakmış ameliyatı sordu düşünün yani adamlar bu işi yapıyor bizim ameliyat çocuk oyuncağı ona göre :) bide bişey dikkatimi çekti ben parayi verdim tek tek baktı paralara sahte mi diye kontrol etti tuhaf geldi açıkçası ama bişey diyemem allah bilir ne geldi başına böyle bişey yapma ihtiyacı duydu :) neyse kızlar çok uzattım kendinize eziyet etmeyın gidin yaptırın rahatlayın şu an kafam çok rahat valla :)

Kizlar biraz önce pansuman yaptım güzel haberlerim var size biraz baktım da aynayla tam acamadim korktum bişey olur diye gitmeden önce bakmistim baya bi açıklık vardı şimdi baktığımda ise çok farklı görünüyordu kapaliydi gördüğüm kadarıyla biraz vakit geçsin inşallah daha dikkatli bakabilirim küçük bi delik vardı sadece güzel olmuştu kendi organimi taniyamadim valla :) dikisleri göremedim içten dikiyor galiba ondan göremedim ya da tam bakamadim bilmiyorum ama çok mutluyum çok şükür sizle paylaşmak istedim

Arkadaşlar beni bir konu başlığı açmak istiyorum nasıl yapabilirim ki. Ben iki doktor arasında kaldım karar veremiyorum Ebru Zülfkroğlu mu yoksa Harun Özkan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…