arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

kime yaptırdın canım . hayırlı olsunnn

kime yaptırdın canım . hayırlı olsunnn
Çok sağol canım çok sağolun hepiniz burdan gelen mesajlar iyi dilekler beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam çok sağolun yanımda oldugunuz için harun özkan a yaptırdım içim içime sığmıyor ya çok iyiyim inşallah sonucunda da böyle mutlu olurum :)

bi arkadaş yaptırmış tutmuş ama kanaması olmamış ya bizdede öyle olursa of of ben labioplsti yaptrmam şekli değiştiği anlaşılabilir ameliyat olduğu
O arkadaş daha sonra doktora gittiğinde doktor sen bakiresin ama kanaman olmamış herkesinki kanamayabilir gibi bir şey demiş galiba.fırsatınız olursa dugunden az bir zaman önce bekaret raporu alın bazı doktorlar yazıp veriyormus bana da harun bey söyledi.denemeye değer

Canım
Canım bekaret raporu sadece adlı durumlarda veriliyor diye biliyorum ama

Slm arkadaşlar.geçen gün adet düzensizliği sebebiyle makattan kadin doğumcu tarafindan ultrason cekildigimi yazmistim.bi arkadasimiz eminmisin bu sebepten makattan ultrason cekilmez demis.ben düğün sonrası hemen bebek düşünüyorum.mesanem dolu olmadigindan karindan ultrason cekemediler.haliyle arkadan ultrason cektiler durum bundan ibaret.aciklama getireyim dedim.

Kizlar Merhaba bugün 3.günüm yazamıyorum bi süredir gerçi özelden yazıyorum ama belki gizli takip edenler vardır bilgilendirmek istedim. Dün biraz kanamam olmuştu çalışıyordum ondan mi oldu bilmiyorum ilk gün hiç yoktu kanama neyse dün biraz oldu kahverengi renkte yani sindirilmis kan. oturup kalkarken lavaboda çok dikkat ediyorum hala bacaklarimi fazla acmiyorum pansumanada devam :) bugün büyük tuvalete çıktım biraz oldu kanamam ama çok endiselenmedim herkeste oluyor çünkü onun dışında da kanamam olmadı yattım dinleniyorum görüntü olarakta sanki iç dudakları birbirine dikmis ben anlamadım şişlik mi var acaba ondan mi görünmüyor yoksa ben mi bişey olur diye fazla aralamadim bilmiyorum ama göremedim işte neyse bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım şimdilik durum bu kızlar kendinize iyi bakin ve sakin üzülmeyin

Sagol canim bizi haberdar ettigin icin yine gelismeleri anlat bize. He bise kicuk dudaklar dikilmis gbimi cidden okdr bellimi yani distan

Nisanın ortası gibi düşünüyorum burdan bi arkadaşla gidebilirim canım daha sonra normal bi doktora da gidebilirim yazarim zaten buraya

ozman su iç gel demeleri gerekiyordu akattan ultrason olayı tıp tarihinde görülmüş şey değil sanırım seni kandırmışlar

ozman su iç gel demeleri gerekiyordu akattan ultrason olayı tıp tarihinde görülmüş şey değil sanırım seni kandırmışlar
Canım ya onu kandirmislar ya da o bizi kandirmaya çalışıyor amacı ne anlamadım da neyse ben 6 yıldır sağlığın içindeyim böyle bişey ne gördüm nede duydum uyanık seni :)

Arkadaşlarım sizi biraz gelişmelerden haberdar etmek istedim bugün tam bi hafta oldu harun bey bana bi hafta kanaman olacak demişti zaten öyle de oldu ne dediyse aynen oluyor galiba bu adam bu işi biliyor. Hareketlerime gelecek olursak biraz daha rahat hareket ediyorum hala üzerine oturmuyorum ama daha rahat yuruyebiliyorum lavaboda biraz daha kolay artık ama yine de dikkat ediyorum. dün gece biraz inceledim de o şişlikler inmiş gayet güzel görünüyor eski halinden çok farklı eskiden iç dudaklar birbirine baya ayrı duruyordu şimdi bitişik ve arasını açıp baktığımda kapalı küçücük bi delik var sadece öyle dikişler filan da görünmüyor ne zaman düşecek ya da düşer mi bilmiyorum belki de eridi bilmiyorum ama şimdi gayet mutluyum hersey yolunda gibi yine yazarım gelişmeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…