- 5 Temmuz 2013
- 173
- 37
- 48
- 34
- Konu Sahibi angelinaaa244
-
aynen canım bendeArkadaşlar beni bir konu başlığı açmak istiyorum nasıl yapabilirim ki. Ben iki doktor arasında kaldım karar veremiyorum Ebru Zülfkroğlu mu yoksa Harun Özkan mı
kime yaptırdın canım . hayırlı olsunnnKizlar biraz önce pansuman yaptım güzel haberlerim var sizebiraz baktım da aynayla tam acamadim korktum bişey olur diye gitmeden önce bakmistim baya bi açıklık vardı şimdi baktığımda ise çok farklı görünüyordu kapaliydi gördüğüm kadarıyla biraz vakit geçsin inşallah daha dikkatli bakabilirim küçük bi delik vardı sadece güzel olmuştu kendi organimi taniyamadim valla :) dikisleri göremedim içten dikiyor galiba ondan göremedim ya da tam bakamadim bilmiyorum ama çok mutluyum çok şükür sizle paylaşmak istedim
Çok sağol canım çok sağolun hepiniz burdan gelen mesajlar iyi dilekler beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam çok sağolun yanımda oldugunuz için harun özkan a yaptırdım içim içime sığmıyor ya çok iyiyim inşallah sonucunda da böyle mutlu olurum :)kime yaptırdın canım . hayırlı olsunnn
Canım forumlar a girip genital estetik bölümünü aç sonra en altta yeni konu aç seçeneği var ordan yapabilirsinArkadaşlar beni bir konu başlığı açmak istiyorum nasıl yapabilirim ki. Ben iki doktor arasında kaldım karar veremiyorum Ebru Zülfkroğlu mu yoksa Harun Özkan mı
Bence hangisi daha yakınsa ona gidin ebru Hanımdan da güzel sonuç alanlar var ben okudum da ebru hanımı bilmiyorum ama harun bey iyi bence seçim size kalmış artık hangisi daha çok aklınıza yatarsaaynen canım bende
2500 lira canımCanim gecmis olsun. Nekadara yaptirdin
O arkadaş daha sonra doktora gittiğinde doktor sen bakiresin ama kanaman olmamış herkesinki kanamayabilir gibi bir şey demiş galiba.fırsatınız olursa dugunden az bir zaman önce bekaret raporu alın bazı doktorlar yazıp veriyormus bana da harun bey söyledi.denemeye değerbi arkadaş yaptırmış tutmuş ama kanaması olmamış ya bizdede öyle olursa of of ben labioplsti yaptrmam şekli değiştiği anlaşılabilir ameliyat olduğu
Canım bekaret raporu sadece adlı durumlarda veriliyor diye biliyorum amaO arkadaş daha sonra doktora gittiğinde doktor sen bakiresin ama kanaman olmamış herkesinki kanamayabilir gibi bir şey demiş galiba.fırsatınız olursa dugunden az bir zaman önce bekaret raporu alın bazı doktorlar yazıp veriyormus bana da harun bey söyledi.denemeye değer
Yani bitişik duruyor canım ya galiba biraz sis ondan öyle duruyorSagol canim bizi haberdar ettigin icin yine gelismeleri anlat bize. He bise kicuk dudaklar dikilmis gbimi cidden okdr bellimi yani distan
ozman su iç gel demeleri gerekiyordu akattan ultrason olayı tıp tarihinde görülmüş şey değil sanırım seni kandırmışlarSlm arkadaşlar.geçen gün adet düzensizliği sebebiyle makattan kadin doğumcu tarafindan ultrason cekildigimi yazmistim.bi arkadasimiz eminmisin bu sebepten makattan ultrason cekilmez demis.ben düğün sonrası hemen bebek düşünüyorum.mesanem dolu olmadigindan karindan ultrason cekemediler.haliyle arkadan ultrason cektiler durum bundan ibaret.aciklama getireyim dedim.
Canım ya onu kandirmislar ya da o bizi kandirmaya çalışıyor amacı ne anlamadım da neyse ben 6 yıldır sağlığın içindeyim böyle bişey ne gördüm nede duydum uyanık seni :)ozman su iç gel demeleri gerekiyordu akattan ultrason olayı tıp tarihinde görülmüş şey değil sanırım seni kandırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?