• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hep gider mi sizde de böyle mi?

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
Kızlar merhaba. mezun olduktan sonra neredeyse bütün arkadaşlarımı kaybettim ve bu durum canımı çok sıkıyo. eski arkadaşlarla okullar değişince uzaklaştık ki bazılarını başlarda aradım sordum onlar pas vermediler.İnsanlardaki bu olayı anlamıyorum bilmiyorum bana mı öyle denk geliyo ama okul değişti şehir değişti hadi hakkını helal et diyip gidiyolar resmen sanki nolur görüşmeye devam etsek? ben elimden geleni yaptım ama daha fazla üzerine düşemezdim.Yeni okulumda başlarda güzel arkadaşlıklar kazanmıştım.Yani şu an bildiğiniz arkadaşsızım çok sıkılıyorum. sıkıntıdan patlamaktan korkuyorum :KK50::KK50:.Neden hep değer veren taraf kaybediyo niye hal hatır sormak bile artık afedersiniz karşınızdakinin bi yerini kaldırıyo

Genelde durum budur.mezun oluyorsunuz memleketinize gidiyorsunuz, yüzyüze görüşme imkanı kalmıyor.liseden ve çocukluk arkadaşları sayesinde sosyalleşirler çoğunlukla bu arkadaşlarınız .İşe girince de ordan Yen'i bir çevre edinebilirler.yani geriye ancak bayram ve seyranlarda telefonla konuşma imkanı oluyor ki o da pek tatmin etmiyor.bunu kabullenmek lazım.
Ayrıca bazı arkadaşlarınız sınavlara da hazırlanıyor olabilir dolayısıyla daha az zamanları oluyordur.
Sizde kişisine göre insanları arayın.aradığınızda açıp konuşuyorsa,sizi arada bir arayan olursa siz de onunla irtibatınızı koparmayın

Arkadaşınız olmuşlar ama çok samimi olmamışsınız ki. Mesela sınıfımdaki herkes benim arkadaşımdır, herkesle ayak üstü hal hatır sorar sohbet ederim. Ama 4 tanesi bana daha yakın, onlarla çok vakit geçiriyorum ve özel hayat dahil her şeyi konuşabiliyorum. Şimdi bu sınıf arkadaşları mezun olunca benimle görüşmezlerse çok sıkıntı değil, ama bu yakınlar görüşmezse sıkıntı. Demekki onlarla aranız çok samimi değilmiş. Size pas vermeyeni siz de unutun, eminim çok güzel ve ömürlük arkadaşlıklarınız olucak hayat uzun:KK50:
Not: Kurslara, derneklere katılarak da kendinize yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz:rapci:

Çok normal bir durum...
Herkesin başına geliyor.
İnsan sosyal bir varlık. Ayrıca o an yanında kim varsa onlarla devam ediyorlar...
Dediğiniz gibi bende çok kişiyi aradım sordum ama ben aramadığımda kimse aramadı. Demek ki önemsiz kişilermiş.
Zaten onlara bağlı kalsak sanalda yaşarız.
En iyi arkadaş yüz yüze olan ;)

Kızlar merhaba. mezun olduktan sonra neredeyse bütün arkadaşlarımı kaybettim ve bu durum canımı çok sıkıyo. eski arkadaşlarla okullar değişince uzaklaştık ki bazılarını başlarda aradım sordum onlar pas vermediler.İnsanlardaki bu olayı anlamıyorum bilmiyorum bana mı öyle denk geliyo ama okul değişti şehir değişti hadi hakkını helal et diyip gidiyolar resmen sanki nolur görüşmeye devam etsek? ben elimden geleni yaptım ama daha fazla üzerine düşemezdim.Yeni okulumda başlarda güzel arkadaşlıklar kazanmıştım.Yani şu an bildiğiniz arkadaşsızım çok sıkılıyorum. sıkıntıdan patlamaktan korkuyorum :KK50::KK50:.Neden hep değer veren taraf kaybediyo niye hal hatır sormak bile artık afedersiniz karşınızdakinin bi yerini kaldırıyo
Evet malesef öyle
Bizde de ayni

Sen böyle hassas olursan bu hayatta çok sıkıntı çekersin.Gidenin arkasından bakılmaz. Bunu düşünme bile.

Öyle olan da var olmayan da var. Liseden görüştüğüm arkadaşlarım var; üniversiteden görüştüğüm arkadaşlarım var; iş yerinden görüştüğüm arkadaşlarım var ama şöyle oluyor: Liseden çok iyi anlaştığım 5 kişi vardı ama 3üyle samimiyim şu an ya da üniversiteden 3 arkadaşım vardı yakın şu anda bir tanesiyle görüşüyorum.

Mezun olup eve donunce artik okul da bitti farkli sehirledeyiz gorusmeye cokta gerek yok diye dusundum.bir sure onlar aradi o sekilde gorustuk sonra tel no degistim kimseyw vermedim.aradan uzun yillar gecti su aralar eskiye bir ozlem basladi ben de.eski arkadaslarimi hatta okulu ozluyorum.
Face den bakiyorum o donem sakalastigim,karsilikli tavla attigim arkadaslarim cok degismisler saclari beyazlamis yanlarin da esleri kucaklarinda cocuklari.
Yillar cok sey katmis belki de cok sey calmis.ben kimseyi eklemedim kendime ciksam selam desem hatirlarlarmi diye geciyor aklimdan.sonra niye kayboldun diye sorarlarsa verecek cevabim yok birak kalsin diyorum

Arkadaşlar dönemliktir. Okul biter sadece bir kaçı ile görüşürsünüz. O da çok samimi iseniz. İş hayatı başlar başka bir çevren olur. Tayinin çıkar veya iş degistirsin yine başka bir çevren olur. Yani diyeceğim şu ki bunların hepsi arkadaş ve gelip geçerler. Dostlar ise az ve öz olur.

Back
X