Ama eşimin hakkını yiyemem şimdi her akşam duşunu alır parfümünü sıkar öyle yatar temizliğide çok önem verir ayrıca ....
cay cildin parladı desemkadın yada erkek önce bunu kendi için yapmalı ,
kendine gösterdiği özen,kendine ve çevresine duyduğu saygısnın belirtisidir bana göre..
böyle dşünüyor ve uyguluyorum...
eşim aşırı bakımlı değildr,çok ta üşenir bu tarz şeylere..
ama ben akşamları kendime yapınca, ona da yapıyorum ,öyle öyle alıştırdım ve teşvik ettim onu ,a cildin parladı vs diyerek
eşim şuan kendime yapıp ona sormadığımda kızıyor o hele geldi ..
ve inanın artık bana kendisi için bir cilt bakım seti almamı istedi,
giyimi --ayakkabıları-parfümü vs de ben seçiyorum ,ben yokkenbirşey alamıyorkarar veremiyor...
dolayısyla böyle olması bana yetiyor..meslek icabı da zaten sporla iç içeyiz,sorun yaşamıyoruz..
tatlı dille teşfik edin eşlerinizi ve onure edin inanın en taş fırını bile zamanla sevemeye -alışmaya başlıyor.
onu kırıp, rencide edici sözlerle bunu yaptırmaya çalışmak yanlış bir çözüm yolu,farklı düşüncelere kapılabilir erkek milleti ...boshayallersmile
ne güzel ya allah bozmasın
akşam bizimki gelsin çingar çıkarıçam vallahi bi bizimkimi bakımsız:mymeka:
cay cildin parladı desem
erek adamın cildi parlak olur der bizim....
:dance::dance:
sizde hyr hayatım ,maske öncesinde ki tenin ile şimdiki görünüm çok farklı tazecik oldu bana yansıman deyiverinyılmayın guclubacismile
eşimin allahtan evde şöyle giyin saçını şöyle boyat mutlaka parfümlü ol şunu yap bunu yap gibi istekleri olmaz.bende onun ne kıyafetine ne saçına sakalına nede parfümüne karışmam.ben öyle sıkıya gelemem eşimi de sıkmam:1closedeyes:
evde rahatlığı seven bir insanım ayrıca 3 küçük çocuğum var istesemde çok cicili bicili olamam ne evde ne de dışardaboshayallersmile
eşim allah var zaten tıraşına saçına sakalına parfümüne ütülü kıyafetine falan hep dikkat eder.bu kadarıda yeter bana.a.so da benden temiz olmam dışında ekstra hiçbir şey beklemez beklemesinde zaten:hulya:
Laale bu konuda tam kafadarız yerimseniben
Topikteki her yazına aynen ben de diyorum...
Herşeyin aşırısı bana itici gelir.Evet erkek bakımlı olmalıdır.Traş,duş,kişisel temizlik önemli allahtan eşim bu konularda çok dikkatlidir.Yerine göre giyinmeyi sever ve benim zevkime çok güvenir birlikte seçeriz kıyafetlerini.Hatta cildi için krem bile kullanır ama öyle kaş aldırmak falan bana ters zaten eşimde hiç istemez böyle bir şeyi.Tabi bende onun için giyinip süslenmeyi severim.Bence kadında erkekte temiz ve bakımlı olmalı ama kadın kadınca erkekte erkekçe bakımlı olmalı abartmadan.
Sizinde eşinizden belli beklentileriniz var anlaşılan,
o zaman niye bir erkeğin evde eşinden mini etek giymesini istemesi,
size saçma geliyor ki.
Her insanın istekleri ve tercihleri farklıdır.
Sizin de vardır eşinizden istekleriniz, yapsa hoşunuza gider değil mi?
Bir erkek içinde mini etek ve diğer bazı istekler gayet makul istekler.
Ve bu istekler sadece erkek tarafından olmak zorunda değil,
bir kadında eşinden bazı şeyler isteyebilir ve bekleyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?