Arkadaşlar Hizmet Hastanesi Sait Halil hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeldaa25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
116
2
96
İstanbul
Arkadaşlar Ben de Sait beye gidiyorum ama yeniyim. Herkes pek memnun ama bana soğuk ve sanırım birazcık ukala geldi yaniii ne bileyim:( Ben normal doğurmak istiyorum. Ama SAit beyin hastaları hep sezeryan oluyor korkuyorum beni de sezeryana alacak diye...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ben de Sait beye gidiyorum ama yeniyim. Herkes pek memnun ama bana soğuk ve sanırım birazcık ukala geldi yaniii ne bileyim:( Ben normal doğurmak istiyorum. Ama SAit beyin hastaları hep sezeryan oluyor korkuyorum beni de sezeryana alacak diye...[/QUO

Öncelıkle merhaba bende 12.haftalığım ve doktor arayışındayım..
hizmet hast.ve o doktorun methini çok duydum..ve gitmek istiyorum ... ve tabiki ilk etapta normal doğum taraftarıyım...
sen fiyat araştırması yaptınmı?
ve ayrıca normal doğumda epidural olma şansımız varmı?
eğer bilgin varsa yazabilirmisin

selam hanımlar ben 38 haftalık hamileyim o doktora hiç gitmedim ama hastane ve doktor hakkında çok iyi şeyler duydum. Bence bi dönem devam edin. derimm

öncelikle merhaba aynı konudan bende açmıştım 1 hafta önce sende açmışşın :))))) bende sait halile gidiyorum gayet memnunum ama ondan doğum yapan varmı merak ediyorum 30 haftalık hamileyim asabiyetinede rastlmadım

öncelikle merhaba aynı konudan bende açmıştım 1 hafta önce sende açmışşın :))))) bende sait halile gidiyorum gayet memnunum ama ondan doğum yapan varmı merak ediyorum 30 haftalık hamileyim asabiyetinede rastlmadım

Bende o doktoru deneyeceğim...
tavsıye edermisiniz?
bıde normal doğum mu sezeryan mı sıze hangisini tavsıye edyor

ben çok memnunum hastaneden ve sait beyden tek sorun çok bekliyo olmam mesela randevu saatindede gitsen 1 saat beliyosun ama doktor çok bilgili zaten 9 10 senedir o hastanede çalışıyomuş.

ben çok memnunum hastaneden ve sait beyden tek sorun çok bekliyo olmam mesela randevu saatindede gitsen 1 saat beliyosun ama doktor çok bilgili zaten 9 10 senedir o hastanede çalışıyomuş.

Ücretleri nasıl?
muayene tahlil doğum bu konuda bilgin varmı? ssk lıya
bide renkli ultrasonu varmı? yoksa bildiğimiz eski tip ultrasonlardan mı bakıyor...

Ücretleri nasıl?
muayene tahlil doğum bu konuda bilgin varmı? ssk lıya
bide renkli ultrasonu varmı? yoksa bildiğimiz eski tip ultrasonlardan mı bakıyor...

geç oldu biraz cvp ama kusura bakma... suan 37 haftadayım sait bey normal doğum ilk seçeneğim diyor ama dediğiniz gibi herkes sezeryan oluyor bilemiyorum size ne dedi peki ;?

doğum fiyatları ise değişmedi ise normal 1080 tl + 600 tl epidural

sezeryan 1800 tl + 300 epidural

en 1 ay önce almıştım fiyatı ama değişmedi diye biliyorum ....eyvahedigeldismile

bende 1 ay önce gittiğimde aynı fiyatları aldım ama şimdi ne olmuştur bakalım mayıs ayında gidicem anlarız.benimde hizmet hastanesinin web sitesinde e-bebek var oraya bakarken dikkatimi çekti sait beyin bütün hastaları hemen hemen 8.35 te doğum yapmış şansmıdır artık kimbilir..

bende 1 ay önce gittiğimde aynı fiyatları aldım ama şimdi ne olmuştur bakalım mayıs ayında gidicem anlarız.benimde hizmet hastanesinin web sitesinde e-bebek var oraya bakarken dikkatimi çekti sait beyin bütün hastaları hemen hemen 8.35 te doğum yapmış şansmıdır artık kimbilir..

senin kaç haftalık suan ?? yarın belli olcak doğum şeklim gerçi sait beye çok güveniyorum yani çok ilgili ve bilgili bir doktor bu herşeyden önemli bence hayırlısı olsun

tabiki güvendiğimiz için gidiyoruz aama doktorlarıda çok iyi tanımıyorz hakkımızda hayırlısı olsun.yrn gittiğinde nasıl belli olucak anlayamadım çatı muayenesimi yapıcak karar vericeksin ben doğum fiyatlarındada kararsıızım ya değişirse dye korkuyorum valla

Arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim Hizmet Hastanesi Dr Sait Halile gidiyorum çok memnunum çok sevecen tatlı bir doktor güven veriyor.
doğum konusuna gelince ilk tercihi normal doğum kimseyi sezeryan olmaya ikna etmiyor bence. ben böyle bi durumla karşılaşmadım.. normal dogum vaktinde gerçekleşirse sorun yok ama bekleme başlarsa bebek açısından da bazı tehlikeler ortaya çıkabiliyor ozaman sezeryan yapılması gerekli oluyor doktorda bu risklerden bahsedip sezeryana alıyım diyince galiba bizler yanlış anlıyoruz beklemiyor sezeryan istiyor bu doktor sezeryancımı diye fikirlere kapılıyoruz. bence bu şekilde düşünmekte çok yanlış sonuçta doktorumuz anne ve bebek için en saglıklısı neyse onu istiyor.
ben doktorum Sait Halilden çok memnunun anne ve bebek için en dogrusu neyse onu söylediğine inanıyorum.........

cnm zaten sait beyden herkes memnun yanlız tek kötü yanı randevularda en az 1 saat bekliyr olmamız bu arada siz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi ondan sonraki ay aşağıda bakıcak sait bey dedi sekreteri onu merak ettimde?

sait beymi yapıyor renkli ultrasonuda canım?bende haziran ayında giricem de renkli ultrasonmu ne olduğunu sölemediler bende o heyecanla unutmuşum sormayı sadece alt katta bakıcak dedi sekreteri..

ayrıntılı ultrasonu herzamanki odasındaki cihazla yaptı farklı bir yere götürmedi ama renkli ultrason galiba başka odada inan bende sait beymi yapıcak yoksa başka doktormu sormamışım heyecan işte ilk bebeğim . Benim randevum 31 mayısta yapılınca burdan paylaşırım sizlerle..

kızlarr sonunda bende gıttım Sait beye... bana dedı kesşke daha önce takıbe başlasaydık ..hocam dedım sızın peşinizdeyım ama randevu bulamadım ki:)) guldu ...

ben çook memnun kaldım.hakıkaten cok bılgılı ve ayrıntlı şekılde muayene edıyor...
2 gun önce gıttım detay yapıldımı dıye sordu hayır dedım...
bende kabaca bır detay bakayım dedı ama maşallah çok ilgilendi bebişimin herşeyıne baktı... elı-ayağı tammı dedım ..ona bıle baktı bebeğim önce elını göstermedı ama sabırla bekledı dönmesını... sağolsun..
benımde damarlarıma -bebişin damarlarına falan herşeye ..zaten gıdenlerede yapmıştır bunları ...
umarım fıyatlar çok artmaz..hazıran gıbı bı artış beklenıyormuş maalesef...

bıdahakı ay 22-06 da gıdeceğim..renklı ıstiyorum dedım...ok dedı...
bu renklı için ayrıca bı ucret alınıyormu bılen varmı? bıde cd ye cekebılıyormuyuz yaptıran kızlar paylaşın lütfennnn :))) ona göre cd götururum yanımda..

cnm ben bu ay ayrıntılı ultrasona girdim bana cd verdi ama önümüzdeki ay başka bir ultrasona gireceğimi söyledi bir alt katta dedi ama bende tam ne olduğunu bilemiyorum sait beye gerçekten güveniyorum ve araştırmıyorum da açıkçası bu arada beğenmiş olmana sevindim

kızlar sizi aydınlatmıs olimm istedım ayrıntılı ultrasonada sait bey kendı bakıyo asağıda göz bölumu var ordan karıdordan sağda bır oda ben girdım amac kalbı daha ıyı bakabılmek olduğunu söyledı temız cıktı sukur bebeğımıde gördum 3 boyutluda dudakları ağzı yuzu belırgınde cok tuhaf oldum

Back
X