arkadaşlar hsg çokmu zor,ayrica fiyatlari neler?

Ankara'da çektirdim devlet hastanesinde.Hiç gözünü korkurtma bende okuduklarımla korkarak gittim fakat boşuna stres yapmışım.anesteziye gerek yok bence adet sancısı gibi hissettiğin şey.Kişiye göre değişebilir fakat ben adet sancısından fazla bir acı hissetmedim.

Merhaba arkadaslar ilk konum ;) size mevzudan kisaca bahsedeyim.Eşimle2,5senelik evliyiz.bebegimiz olmadi bir suru testler ve muayenelerden gectik.Doktorum benden hsg(rahim filmi)istedi netden arastirdim anestezi felan oluyormus.biraz gözüm korktu.burasi çok buyuk bi aile size sorayim dedim.ayrica fiyatlarida merak ediyorum bilenler yardimci olabilirmi lutfenn!!!

merhaba canim ben rahim filmini 2 defa cekildim ilki denizlideki universite hastanesindeydi anestezi almadandi uyaniktim cok agrili gecmisti bi problem yok deyip elime sonuclari verip gonderdiler daha sonra simdiki doktoruma gitmeye karar verdigimde ilk sonucu istedi benden ve sonucu gordugunde sok oldu senin bu sonuclara gore hemen acik ameliyat olup direk olarak tup bebege gitmen lazim cunku agir tikaniklik var bu sonuclarla normal yoldan hamile kalman imkansiz tup bebekte bile sansin dusuk olur dedi.bizde tekrar cekmesini istedik 275 tl ye cektiler ozel hastanede 2. filmimi anestezi altinda cekildim ama uyanirken cok agrili oldu uyanisim doktorumla konustugumda ilk filmi uyutmadan cektikleri icin buyuk ihtimalle agridan kendini sikinca spazm olusmus dedi ama uyutmasaydim dayanamazdin agrisina cok yuklenerek sert yaptim belkide tikaniklik vardida ben sert yapinca acilmis olabilir dedi.kisacasi universite hastanesinin hatasi yuzunden ayni aciyi 2 kez cekmis oldum.umarim senin filmindede bi problem cikmaz.ama suda bi gercek isin ehlini bulmadan sakin hic biseye karar verme.universite hastanesi yuzunden dunyam bi anda basima yikilmisti.

uzun zamandır bu sayfaya yazamadım.daha doğrusu bi sorun cıktı pcde çözdüm.neyse konuya gelelim.bu sayfayı açtıktan bir hafta sonra hcg filmi çektirdim şişlide özel biyerde 350 tl'ye.Anestezi yapmadılar.Çekim esnasında çok acı oldu ama bitdikten sonra 15 dakika yerimden kalkamadım yaklaşık bir saatde adet sancısı gibi sancı çektim neyseki sonuçlar temiz çıktı.Bende böylelikle atlatdım.BU saatden sonra çektireceklere fikir olsun..AMA insan bebeği için her acıya katlanır heralde. Rabbim inşallah bana ve bütün çocuk özlemi çekenlere nasip etsin....

bende 2 gün önce hsg çekildim .Anestezi olmak istedim ancak doktorum gerek yok dedi ,ona güvendim .Ankarada tunalı denge laboratuvarında çektirdim.Bende çok korkarak gittim ,toplasanız çektiğiniz sancı 2,3 dakika sürüyor .Anestezi almaya gerek yokmuş gerçekten .Çektirmesi gerekenler korkmasınlar.

Ben de dün Medline grubu hastanelerinden birinde 25 tlye çektirdim. (doktor isteyince fiyat düşük oluyormuş) zorluğa gelince, zor değildi diyemem (bir ara kendimi bağırırken buldum) ancak ağrı ve acı hemen geçti, kalktığımda çok hafif bir kasılma vardı sonra tamamen normaldi. ilaç olarak benim doktorum 7 günlük antibiyotik ve ağrı kesici verdi filmin çekilmesinden 1 saat önce başladım almaya. benim deneyimim bu kadar.

Son düzenleme:
kızlar anesteziye hiç gerek yok. adet olunca bile daha çok ağrı çekiyoruz inanın. o kadar korkarak gittim ki, eşimle kavga ede ede. başlarım senin çocuğuna, istemiyorum ben çocuk falan, nefret edyorum çocuklardan diye söylene söylene gittim, çok çok çok az bir adet ağrısına benzer ağrı oldu, bitti.sonuç da iyi çıknca yine çocuk isteğim geri dönü:))) boşuna psikolojinizi bozmayın benim gibi :34:

kızlar ben yazın istanbul okmeydanı ssk hastanesinde çektirdim ve filime para vermedim sadece ilaçlara 100 tl ödedim o kadar 1 hafta içinde randevu vermişlerdii önce oranın kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım sonra doktora rahim filimi için geldiğimi elimdeki doktor kağıdını gösterdim sonra beni radyoloji bölümüne sevk ettiler orda gün verildi dediğim gibi bir hafta 10 gün içinde çekilmeye gittim anestezisiz oldum kanallar açıktı ama ağrı oldu tabi bence dayanılmaz değildi 2 saat içinde iyi oldum...

Son düzenleme:
canım ben malatyada çektirdim anestesiz (300 lira) sadece agrı kesici vurdular ama herşeyi hissettim sadece sonda takılınca agrın oluyor sanki adet agrısı gibi benim tüpler açıktı kapalı olanlarda daha fazla agrı oluyormuş ayrıca çekimde sana hortumla ilaç veriyorlar hafif basınç oluyor.yanına ped götür benim hafif kanama olmuştu geçmiş olsun arkadaşım.
Canim malatyada hangi hastanede hangi dr du ben de malatyadayim da bu ay cekilcek hsg fiyatlari bilmiyorun

Merhaba benim park hospital seyma hastalık çekmişti.ama belki biliyorsundur şimdi hapiste mesleğini kötüye kullandı ama çok iyi doktordu doçent ti ve bilgi beceri 10 numara ama iş ahlaki yoktu
Duydum onu yasadisi gebelik haftasi cok olan kadinlari yasakken kurtaj ediyomus ben suan gozde anamede gidiyorum ali pekince ye cok iyi bi dr

Merhaba arkadaslar ilk konum :KK66: size mevzudan kisaca bahsedeyim.Eşimle2,5senelik evliyiz.bebegimiz olmadi bir suru testler ve muayenelerden gectik.Doktorum benden hsg(rahim filmi)istedi netden arastirdim anestezi felan oluyormus.biraz gözüm korktu.burasi çok buyuk bi aile size sorayim dedim.ayrica fiyatlarida merak ediyorum bilenler yardimci olabilirmi lutfenn!!!
Bence korkmanı gerektirecek bir durum yok sadece biraz tedirgin oluyorsun utandığın için kendini kasıyorsun ama dayanılmayacak bir ağrı değil 5 dk bile sürmüyor ilaç karın boşluğuna ulaştığında hafif regli ağrısı gibi ağrı oluyor o kadar zaten film çekinmeden önce ağrı kesici iğne yapıyorlar ben dayandıysam herkes dayanır.
Bir iki gün az miktarda kanama oluyor enfeksiyon için antibyotik yazıyorlar.
Ben 1 yıl önce 300 çektirmiştim şuan gittiğim hastane de 400 olmuş.

Merhaba arkadaslar ilk konum :KK66: size mevzudan kisaca bahsedeyim.Eşimle2,5senelik evliyiz.bebegimiz olmadi bir suru testler ve muayenelerden gectik.Doktorum benden hsg(rahim filmi)istedi netden arastirdim anestezi felan oluyormus.biraz gözüm korktu.burasi çok buyuk bi aile size sorayim dedim.ayrica fiyatlarida merak ediyorum bilenler yardimci olabilirmi lutfenn!!!
SLM GECMİŞ OLSUN CNM BEN ÖZLEDE YAPTIRDIM EMEKLİ SANDIGIYIM 300 TL VERDİM ANESTEZİLİ OLDU ANESTEZİSİZ 200 MÜŞ AMA YAPTIRANLAR AGRI COK OLUYO DEDİLER BUNDA GÖZÜMÜ KAPATTIM ACTIGIMDA ODADYDIM HİÇBİŞEY HATIRLAMIYORUM VE 15 DK SONRA YÜRÜYEREK EVE GELDİM..

Bnmde pazartesi hsg var.ama çok korkuyorum..Umarım yorumlarda okuduğum olumlu gelişmelerle karşılaştırın..Herkesin Allah yardımcısı olsun arkdalasr...

Bende bu ay sonunda hsg yaptıracağım. Doktorum direk anestezili yapacağız dedi, hiç şikayet etmedim. Biraz tedirginim umarım hallolmayacak bir sıkıntı yoktur.

Back
X