• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar içinizde aşk acısı çekmeyen var mı?

Bende bir süre önce aşk acısı çekenler grubundaydım ama şimdii aşk acısı çekmeyenler grubundayım ama büyük ihtimal yine yakında yine dönerim aşk acısı çekenler grubuna

-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kimseye güvenmiyorum ya kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum. Birini seviyorum aslında, 4 yıl oldu hala seviyorum ama uzaktan olmayacağını bile bile ,galiba onu severek ölecem unutmak için çok zorluyorum tam unuttum diyorum tekrar başa dönüyorum çarşıda biyerlerde görücem diye çok korkuyorum vazgeçemiyoruuum :kedi: :1no2:

kızlar ben kimseye güvenmiyorum ya kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum. Birini seviyorum aslında, 4 yıl oldu hala seviyorum ama uzaktan olmayacağını bile bile ,galiba onu severek ölecem unutmak için çok zorluyorum tam unuttum diyorum tekrar başa dönüyorum çarşıda biyerlerde görücem diye çok korkuyorum vazgeçemiyoruuum :kedi: :1no2:

Yanmışsın sen canım yanmışsın..Allah yardımcın olsun...

çektim hem de nasıl çektim...mafoldumben
yandım, yandım; sönüyorum sandım bir daha yandım.
ateşe dokunsam içimdeki ateş kadar yakmazdı beni.mafoldumben
6 sene sonra şimdi bile düşündükçe gözlerim dolar; boğazım düğümlenir adını andığımda.
başka kimseye yanmadım ben bu kadar.
başka kimseye ağlamadım.:gitme:
senağlamasenağlama

bilmiyorumkismile ben de aşk acısı çektiğimi sandım 2 yıl kadar oluyordu ilişkimiz ayrıldık yine bir özlem vardı birbirmize yine söz etmiştik birbirimizden bizden konuşmuştuk gözlerden akıyordu yaşlar ikimizinde aşk acısı vardı kalbımde ama sonra ögrendım kı o ınsan o degerlı varlık 6 yıl dan berı baskasına asıkmıs ve aşk acısını onda bu saaten ten sonra yıne bır saygı ufak olsada dönüş umuduna sevgım vardı ama bu saaten sonra yok neden neden neden dıyorum allaha havale edıyorum beddua etmem

çektim hem de nasıl çektim...mafoldumben
yandım, yandım; sönüyorum sandım bir daha yandım.
ateşe dokunsam içimdeki ateş kadar yakmazdı beni.mafoldumben
6 sene sonra şimdi bile düşündükçe gözlerim dolar; boğazım düğümlenir adını andığımda.
başka kimseye yanmadım ben bu kadar.
başka kimseye ağlamadım.:gitme:
senağlamasenağlama

Allah yardımcın olsun...

bilmiyorumkismile ben de aşk acısı çektiğimi sandım 2 yıl kadar oluyordu ilişkimiz ayrıldık yine bir özlem vardı birbirmize yine söz etmiştik birbirimizden bizden konuşmuştuk gözlerden akıyordu yaşlar ikimizinde aşk acısı vardı kalbımde ama sonra ögrendım kı o ınsan o degerlı varlık 6 yıl dan berı baskasına asıkmıs ve aşk acısını onda bu saaten ten sonra yıne bır saygı ufak olsada dönüş umuduna sevgım vardı ama bu saaten sonra yok neden neden neden dıyorum allaha havale edıyorum beddua etmem

Bence de Allaha havale et..İyi etmişsin canım..Ahlı çiçek başa takılmazmış..Kimsenin ahı yerde kalmazmış..Bir gün seni üzdüğü için çok üzülecek emin ol!

Back
X