Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Alın size bir topik daha,
ikiz hamilelik döneminden anneliğe terfi eden güzel annelere güzel,net bir paylaşım alanı daha:hulya:

ilk annelik dönemleri,duyduklarımız,uyuz olduklarımız,mutlu olduklarımız,yorgunluklarımız,
bebeklerin gazları,kolikleri,ateşleri,hastalıkları,aşıları,kontrolleri,kiloları,

bunları konuşmak için hamilelik topiği sanırım biraz abes oluyorduuu,
şimdi annelikteki her dönemimizi burda konuşup paylaşalım canlarım,

güzel,olumlu bol öpücüklü bir topik olması dileğiyle kurdelayı kesiyorumm kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yuppiiiiiiiiiolumunekankayizsmile..Seni bu topikte hergün öperim beeeeen..kuzucum benim..opuyorumnanaktanŞenizŞenizyerimseniben haha ,tuttum kurdelanın ucundan..

yuppiiiiiiiiiolumunekankayizsmile..Seni bu topikte hergün öperim beeeeen..kuzucum benim..opuyorumnanaktanŞenizŞenizyerimseniben haha ,tuttum kurdelanın ucundan..

ööpp benii hergün öppp,hergün hergüünnn kaydirigubbakcemile3
lokma tatlım,türkish lokumum,bahar güneşim,tatlı dillim,güler yüzlümopuyorumnanaktan Şeniz

hayırlı olsunnnnnturkbayragi:içelim:
ülen ben açtım topik heç uğramadınız hıh:dilcikar: takılalım bakemmm:lepi:
lokma tatlım,türkish lokumum,bahar güneşim,tatlı dillim,güler yüzlümopuyorumnanaktan Şeniz

bu ne iltifat yağmuru böleeeeeeeeeeeeeeesositososito

Eğer kabul ederseniz ben de burada yazışmak isterim.
benimkiler bayağı büyük ama diğer topikte katılım hiç yok.

Biz kolikleri gazları aşıları geçtik.

3,5 yaşındayız.
Kendimiz yemeğimizi yeriz ,birisi kendisi giyinip soyunur diğeri daha başaramıyor ben yardımcı oluyorum .
Herşeyi ben yaparım havalarındalar
Barbie ,winx saplantımız uç boyutlarda
ayakkabılarımız kıyafetlerimiz hep pembe ve winxli veya barbie 'li.
Oyuncaklarıyla çok güzel oynuyorlar 3-4 aydır.
Beraber vakit geçirmeyi seviyorlar.
Biri daha aktif ,daha öfkeli ,
diğeri daha sakin ve mantıklı.
Birinin dikkat süresi çok kısa ,diğerinin ayına göre bayağı iyi.
Biri öğretmen aşığı.Doğru okul ve öğretmenle başarılı olacağına inanıyorum.
diğeri için kural diye birşey yok.Kuralları sevmeyiz.

böyle geçiyor günlerimiz.

ben seni takip edeceğim sorularım olacak ...şuan yemek vereceğim kuzuma geleceğim arada bakarsan sorularıma cvp verirsen sevinirinmcm

ayyy güzel oldu valla... kurtulalım artık hamişlerden... hem şimdikiler pek nazlı beeeeeeeeeee... hamileliği bidaha özlemiceklermiş... kıymetini bilmiyorlar

dırımcımm kaswamı çook seviyorum bennopuyorumnanaktan,
ama bak oda bana ne güzel şeyler yazmışşzemuszemus
onunla görüşemedik daha ama ona karşı çook duygu yüklüyüm,ilginç bir zaafım var ona karşııŞeniz
senü de çok seviyoruuuummmmŞeniz

nevracım sadece takip etme,senle yakın yavrular paylaşlım canımm..

prety canım her dönemden arkadaşa ihtaiyaç var,benim de merak ettiğim şeyler var ileri döneme dair,
çok güzel anlatmışsın yavrularını maşallah onlara,öp benim için canımmŞeniz

ayyy güzel oldu valla... kurtulalım artık hamişlerden... hem şimdikiler pek nazlı beeeeeeeeeee... hamileliği bidaha özlemiceklermiş... kıymetini bilmiyorlar

sormaalsanaalsanasmile
topiğe seçerek almalı mı ne kaydirigubbakcemile3

Eveeeet hayırlu uğurlu olsun topikimiz. Tanıdığım herkes burda ne güzel merakla takip edicem sizi kızlar ayyy ne kadan mikemmel aynı eskisi gibin.

Eveeeet hayırlu uğurlu olsun topikimiz. Tanıdığım herkes burda ne güzel merakla takip edicem sizi kızlar ayyy ne kadan mikemmel aynı eskisi gibin.

aynen katılıyorum canım,aynı eskisi gibinnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
türk malı bir topik oldu,
bütün kızlar toplanoıyoruz yaaawwwkaydirigubbakcemile

Ben eskiyi bilmiyorum ama yeni hali de güzel olur inşallahh..

yardımcı olabileceğim her konuda yardım ederim seve seve

Ay tatlı dillim benimmm...içimi açtın gene..günüme neşe saçtın..Seviyorum KK'yı ..seni verdi bana..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Nazar değmesin balımm:nazar

İnşallah haftaya vuslata ereceğiz balımmmm..

sormaalsanaalsanasmile
topiğe seçerek almalı mı ne kaydirigubbakcemile3

Ben bunu bir ara düşünmüştüm valla...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…